Mitä ruokana tänään? Entä iltapalalla?

  • Viestiketjun aloittaja gallub
  • Ensimmäinen viesti
Ton voi tehdä ihan vaan jauhelihasta paistinpannulla!



Mutta jos muuta niin... Ja käytä ihan tavallista sokeria. Eikä korianteri oo mitenkään pakollinen. Ja laita enemmän chiliä ja mausteita muutenkin jos tykkäät.

Hei aattelin et teen riistakäristyksen. Ku teet sen käristyksen ni millä asteella haudutat sen uunis ja kuin pitkään ja mitä mausteita käytät. Siis jos tos lähikaupas on käristystt
 
  • Tykkää
Reactions: -roosaruusa-
Hei aattelin et teen riistakäristyksen. Ku teet sen käristyksen ni millä asteella haudutat sen uunis ja kuin pitkään ja mitä mausteita käytät. Siis jos tos lähikaupas on käristystt
Iha vaan sipulia, suolaa ja pippuria. Ja senhän saa valmiiksi puolessa tunnissa mutta niinko melkis kaikki liharuoat siitä tulee parempaa jos sen antaa muhia uunissa neljäkin tuntia.

Kärvennä eka sipulia ja edes osa käristyksestä pannulla, mausteet perään ja sopivasti nestettä (vettä tai osin kermaa os pidät kermaisesta) ja uuniin, 150-175 astetta riippuen siitä miten pitkään haluat hauduttaa.
 
  • Tykkää
Reactions: 9MM.
Iha vaan sipulia, suolaa ja pippuria. Ja senhän saa valmiiksi puolessa tunnissa mutta niinko melkis kaikki liharuoat siitä tulee parempaa jos sen antaa muhia uunissa neljäkin tuntia.

Kärvennä eka sipulia ja edes osa käristyksestä pannulla, mausteet perään ja sopivasti nestettä (vettä tai osin kermaa os pidät kermaisesta) ja uuniin, 150-175 astetta riippuen siitä miten pitkään haluat hauduttaa.
Joo kiitos esim kuohukermaa loraus siihen pannulle vai vasta sinne pataan kun laitan uuniin jos tossa ei oo ni kait se on keskustaan lähettävä. Se on siin. Hittokun ei oo survinta ni vois tehä muussia. Uuh nam puolukkahillo pitää kans 😋
 
  • Tykkää
Reactions: -roosaruusa-
Iha vaan sipulia, suolaa ja pippuria. Ja senhän saa valmiiksi puolessa tunnissa mutta niinko melkis kaikki liharuoat siitä tulee parempaa jos sen antaa muhia uunissa neljäkin tuntia.

Kärvennä eka sipulia ja edes osa käristyksestä pannulla, mausteet perään ja sopivasti nestettä (vettä tai osin kermaa os pidät kermaisesta) ja uuniin, 150-175 astetta riippuen siitä miten pitkään haluat hauduttaa.
Ootko heittänyt käristysten sekaan muuten mitään pakaste vihanneksii tai siis sinne pataan? Rouhepippuria vai kokonaisia palloi?
 
Ootko heittänyt käristysten sekaan muuten mitään pakaste vihanneksii tai siis sinne pataan? Rouhepippuria vai kokonaisia palloi?

Kerman voit laittaa pannun kautta tai vasta uuniin. Ja pippuri... laita molemmin tavoin!

Ja miksei sinne voisi heittää keittojuureksiakin pussillisen. Tai pilkkoa porkkanaa ja lanttua. Sellerikin vois toimia etenkin jos hauduttaa neljä tuntia.
 
  • Tykkää
Reactions: 9MM.
Kerman voit laittaa pannun kautta tai vasta uuniin. Ja pippuri... laita molemmin tavoin!

Ja miksei sinne voisi heittää keittojuureksiakin pussillisen. Tai pilkkoa porkkanaa ja lanttua. Sellerikin vois toimia etenkin jos hauduttaa neljä tuntia.
Ei ollu lähikaupas noh asian hyvä puoli tuleepa lenkki tehtyy keskustaan. Mitä suosittelet alkupalaksi jos ruoka kolme timmaa uunis?
 
Ei ollu lähikaupas noh asian hyvä puoli tuleepa lenkki tehtyy keskustaan. Mitä suosittelet alkupalaksi jos ruoka kolme timmaa uunis?
Alkupalaksi vaikka ruisnappeja joissa sienisalaattia.

Tai saaristolaisleipää ihan vaan voilla.


Nii ja muusiahan voi tehdä lasipullolla tai lasipurkilla! Lämmitä pullo ensiksi kuumalla kraanavedellä ni ei halkea kun tuikkaat sen kuumien pottujen sekaan.
 
  • Tykkää
Reactions: 9MM.

Yhteistyössä