Kunnianarvoisan tasavallan presidentin helmi reaktio kun sai kuulla kaupankassasta tulevan pääministeri

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Sanna Marin Suomen ainoa politiikan supertähti ja maabrändin lähettiläs sekä Suomen ja Ruotsin Natoon vienyt antisuomettumisen airut, mutta väärästä ei-porvarillisesta SDP:stä, on ollut niin suuri järkytys oikeistolle, erityisesti koska hän oli vielä Suomen galluphistorian ylivoimaisesti suosituin pääministeri ja myös galluphistorian suosituimman SDP-johtoisen hallituksen vetäjä, että kokoomus ja muu talousoikeisto tekee kaikkensa hänen mustamaalaamisekseen, ettei tuo tähti vahingossakaan enää palaisi Suomen politiikkaan tai presidenttiehdokkaaksi, ja mustamaalauksella koitetaan myös mustata hänen suosiotaan potentiaalisten äänestäjien silmissä. Paniikki Eteläranta 10:ssä ja Töölönjatu 3:ssa on edelleen tapissa.
 
vierailija
Outo satusetä tuo Iltalehden oikeistoporvari Lauri Nurmi

Jos fiktiota kirjoittaa, niin kannattaisi se selkeästi tuoda esiin.

Nythän hän on kirjoittanut sadun Marinista, jossa on tuulesta temmattuja väitteitä, jotka sekä Marin että Niinistö ovat kiistäneet.

Marin: ”Sisältää virheellisiä tulkintoja ja vääriä tietoja minusta ja sanomisistani”

Niinistö: "hänen [Niinistön] kokemuksensa Marinista olivat tuolloin vähäisiä mutta hyviä."

Antti Rinne on samoilla linjoilla Niinistön kanssa. Rinne sanoo HS:lle, että he ovat saattaneet keskustella hänen erostaan mutta Niinistöllä oli Rinteenkin käsityksen mukaan tuolloin hyvä kuva Marinista.
 
vierailija
Porvareilla on niin Suomessa kuin USA:ssakin tarkoitus mölistä joka tuutista valheita, jotka ovat muka totuuksia, jotta näin saataisiin vaalikarjaa ohjailtua.

Olemme siirtyneet totuuden jälkeiseen aikaan.
 
vierailija
Nurmi valehtelee. Iltalehti on oikeisto-omisteisena ylipäätään todella kova julkaisemaan puutaheinää.

Klikkihuoraamiseksi on kaikki mennyt.

Voimia myös teille putinistipersuille kroonisen marinmanianne sairastamiseen.
 
vierailija
Kun lukee Niinistön, Rinteen ja Marinin kommentit porvari-Nurmen kirjasta, joutuu Nurmen ammattitaito kirjailijana ja toimittajana ihan uuteen valoon.

Tosin tässähän on kyse kirjallisuudesta, ei journalismista, mutta kyllä kai myös tietokirjan pitäisi perustua faktoihin.

No onhan Nurmi tosin aiemminkin koksupersujen AlfaTV:ssä ja YouTuben podcasteissa naamaansa irvistäen ideologikaimojensa kanssa haukkunut Marinia ja demareita sekä edellistä hallitusta. Talousoikeistolaisuus velvoittaa propagandalaulantaan.
 
vierailija
Saisko myös "spermaturvan" kootut aforismit kirjana lasten ampumisen uhkailuineen päivineen. Nythänä tuo ihminen niittaa väestöä leikkauksillaan. Viime vuonnahan Suomi syöksähti koronakuolemien kärkeen Euroopassa.
Ruumishuoneetkin täyttyivät niin, että vainajia säilytettiin konteissa allekkain ja vierekkäin samalla lavetilla.

Kyllä on ikävä Marinin hallitusta, silloinhan todettiin, että mennään terveys edellä.
 
vierailija
Ja kun Lauri Nurmi, Salla Vuorikoski ja Miira Karhula valehtelevat omiaan (odottavat rahastavansa Marin jutuillaan). luulevat he lukijoita itseään tyhmemmiksi. No ehkä persut saa kiksit, mutta tuskin muut, jotkut persukokoomuslaiset tietysti. Johan noista kömpelöistä teksteistä huomaa, että niihin on ladattu omia mielipiteitä ja mutujuttuja, että jaksaisi lukea tai kuunnella loppuun asti. Jännittävää fiktiota.

Kun "muuan" ihminen tai eräs "hänet tunteva" kertoi tai Marinia "lähellä oleva" sanoi...niin ilman lähdettä jutut on potaskaa suurimmalta osalta.
 
vierailija
Iltalehti on todella epäluotettava media. Nytkin noita Marin-juttuja tuonne on rustannut Elli Harju, joka ensimmäisenä julkaisi Marinin tanssivideon.

Onhan Ilta-Sanomilla Suvi Hautalasensa ja Timo "Setä-Kokoomus" Haapalansa, mutta Iltalehdellä taas ei ole oikein ketään kunnollista toimittajaa. No, Ida Erämaa on hyvä, mutta taitaa pääosin olla freelancer.

Niinistö kommentoi Marinin tanssikohua toteamalla, että media on kohdellut pääministeriä "aika raa'asti", joka oli varmaankin monen muunkin ajatus tapahtuneesta. Ei se sille vaikuttanut, että Niinistö olisi vihannut Marinia. Sen sijaan Niinistö valitti, että pääministerit jo ennen Marinia ovat ohittaneet hänet. Eli siinä ei ollut kyse henkilöstä nimeltä Marin, eikä edes puolueesta nimeltä SDP, vaan siitä, että pääministerit järkiään jättivät presidentin liikaa sivuun.

Toisaalta Niinistön toiminta 1990-luvulla Lipposen hallituksissa saattoi jättää paljonkin hampaankoloon demarinaisille. Kun lähtee leikkimään kovista, olisi hyvä muistaa, että itsekin vanhenee ja jonain päivänä voi saada jotain takaisinkin päin.

Media elää otsikoista ja aika monet kirjoittamistaan kirjoista. Ehkä ihmiset sitten haluavat, että heille valehdellaan. Varsinkin jos valehdellaan sellaisista ihmisistä, joita itse inhoaa.
 
vierailija
vierailija
Kuten myös tämä:

HS: Marinin esikunta loi salaisen ”Nipsu-strategian” käännyttääkseen Sdp:n Naton kannalle
HS-analyysi | Uutuuskirjasta Poikkeuksellinen pääministeri selviää, että Sanna Marin oli Suomen Nato-jäsenyyden kannalla jo kesällä 2021
 
vierailija
Tää on paljon parempi juttu:

HS: Ruotsin kuningas palkitsee Sanna Marinin – Marin: ”Tuhannet kiitokset!”
Palkinnot | Suomen entinen pääministeri Sanna Marin saa kunniamerkin avustaan Ruotsin Nato-jäsenyyden hyväksymiseksi.
Ruotsalaiskirja Högt över havet – så övergav Sverige alliansfriheten, (Korkealla meren yläpuolella – näin Ruotsi luopui liittoutumattomuudestaan) valottaa miksi Ruotsi palkitsi Sanna Marinin. Maggie Strömbergin ja Torbjörn Nilssonin kirjoittama kirja avaa Suomen ja Ruotsin Nato-prosessin etenemistä.
 
vierailija
Ja kun Lauri Nurmi, Salla Vuorikoski ja Miira Karhula valehtelevat omiaan (odottavat rahastavansa Marin jutuillaan). luulevat he lukijoita itseään tyhmemmiksi. No ehkä persut saa kiksit, mutta tuskin muut, jotkut persukokoomuslaiset tietysti. Johan noista kömpelöistä teksteistä huomaa, että niihin on ladattu omia mielipiteitä ja mutujuttuja, että jaksaisi lukea tai kuunnella loppuun asti. Jännittävää fiktiota.

Kun "muuan" ihminen tai eräs "hänet tunteva" kertoi tai Marinia "lähellä oleva" sanoi...niin ilman lähdettä jutut on potaskaa suurimmalta osalta.
Tämä on vain alkusoittoa Sanna-kirjatulvalle. Luin samat jutut kuin mitä tässä ketjussa mainitaan. Loppukaneetti oli, että anna olla”. Hyvin sanottu.
Olen aina tykännyt Laurin jutuista. Muistaakseni hän on koulutukseltaan opettaja. Harmitonta tajunnanvirtaa, joka lienee jonkin sortin viihdettä.
Suomalaiset ovat lukijakansaa ja melko hyviä kirjoittajia.
Ihailin tänään ihmeissäni erinomaisen hyvin toimitettua juttua äidistä ja hänen kolmesta pojasta Ylen sivulla.
Tuollaisia perhetarinoita luen mielelläni.
Tykkäsin Laurin jutuista, kun hän kertoi matkasta Brysseliin vetämään Naton Suomi-lippu salkoon. Kyllä hän aikuisen oikeasti fanittaa Sannaa.
Jos minulta olisi kysytty neuvoa kirjoihin, ne olisivat jääneet kirjoittamatta.
Tämän vuoden kesästä jäi kaunis muisto Narinkkatorilta. Sannan pukusuunnittelija on lujilla miten saa mahtumaan kaikki Sannan kunniamerkit linnan juhlapukuun. Ehkä hologrammi tai valokuva prenikoista olisi hyvä ratkaisu ison metallimäärän logistiikkaan.
 

Yhteistyössä