Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mistä mä tiedän, mutta näytti nyt kuitenkin ilmoittavan Ehkä yrittää olla aktiivisempi somessa. Tai halusi vain kertoa, että on ollut Ljubljanassa nukkumassa.
Enpä oikein usko… Mietin voiko jotenkin liittyä siihen viimevuotiseen jalkapallo-otteluun. Tosin maraton tuskin on kytkeytynyt siihen mitenkään, mutta mistä noiden inside jokeista tietää.
 
vierailija
Yksityisessä discord serverillä on hyviä puolia, koska mode pitää hyväksyä kaikki ja se estää trollit pois ja helpompi heittää pois ihmisiä ja yhdellä serverillä voi olla monta keskustelua channelia eli voi olla oma keskusttelu aihe Klle ja joksuille ja sitten kuvat omassa ja oma Bojere keskustelu shippaajille
Millä serverillä on muka Bojere- kanava. Mun mielestä tolla isoimmassa Discordissa ei ainakaan oo.
 
vierailija
Mikä siinä muka on niin hankalaa?
En ole ollut tämän fandomin isommissa Discordeissa, mutta keskimäärin Discordien ylläpitäjät haluavat väkisin käyttää kaikki ominaisuudet mitä siellä on, ja niinpä se paikka on täynnä erilaisia kategorioita, värejä, emojeita, giffejä, vilkkuvaloja ja synttäribotteja ja on tosi epämiellyttävä sekamelska. Mikään pakko tällaista ei ole kuitenkaan harrastaa, jolloin ongelmaa ei muodostu.
 

Yhteistyössä