K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ainahan ne on kaaosta, mutta tällä kertaa oli takana viiden keikkapäivän putki eri kaupungeissa ja vähän ennen liveä oli vetänyt täysillä ilmeisesti vähän tavallista pidemmän keikan (ainakin tupla-ccc) ja varmasti uuden biisin ensiesitys nosti adrenaliineja vielä normaalia korkeammalle. Vähemmästäkin iskee väsymyshysteria päälle. Näin ainkin itse tuon sekoilun tulkitsin.
Ihan vakuuttava selitys kyllä 😀 En vaan tajua miksi sitten live käynnistetään just siinä vaiheessa.
 
vierailija
Nyt tulee sit minustakin suht asiaton kommentti:

Jossain some-matskus uuden biisin promoon liittyen oli näkynyt kuva Käärijästä istumassa parvekkeella lukemassa musavideota varten tehtyä iltapvlehteä.

Lehden pääotsikko oli: Pesäero Putiniin tulossa

En tykkää yhtään taustaan viittaavista viesteistä, mut täytyi tää laittaa, kun sattumalta tähän aikaan osui.
 
vierailija
Ois kyllä kiva jos joku ottaisi livessä vähän vetovastuuta. Mun mielestä niitten ei edes tarttisi pitää yllä mitään rooleja tuossa vaiheessa, kun on jo laskeuduttu lavalta ja esitys on ohi. Kärtsä (ja härtsäkin) on vähän rajatapauksia kyllä sen suhteen, ja häärijähän itse asiassa pitikin jotain toimintaa yllä vaikka pysyikin roolissaan. Ei siis tartte olla mitään käsikirjoitusta tietenkään mut nyt tuo vaikutti vaan siltä että kukaan ei oikeastaan halua sanoa mitään eikä näkyä kuvassa. Yllättäen Jan piti pakkaa kasassa, vaikkei se käynyt kuin muutaman kerran sanomassa jotain.
Niinpä, Kärtsän lisäksi noissa livessä vois olla joku toinenkin, joka puhuu ja pitää juttua yllä. Kivaa et Jan oli nyt. 🧡 Sekin oli musta ihan hauska live missä Erika silloin oli mukana.
 
vierailija
Onko nää kornit erohuhut virinny siksi että nyt on pakko parittaa sitä hengetöntä slovakian hemulia Käärijälle kuin olisi viimeinen mahdollisuus käsillä?
Olihan se K:n ja B:n matka lemmenloma selkeästi, enemmänhän se täällä ottaa osaa koville, kun S tarina on kuivunut kokoon. Ja B tuli vielä Kyprokselta Suomeenkin, sitä ei varmaan kovin moni odottanut enää lisäksi.
 
vierailija
Olihan se K:n ja B:n matka lemmenloma selkeästi, enemmänhän se täällä ottaa osaa koville, kun S tarina on kuivunut kokoon. Ja B tuli vielä Kyprokselta Suomeenkin, sitä ei varmaan kovin moni odottanut enää lisäksi.
Kuinka niin lemmenloma? Ei se mitä siitä on nähty eronnut mitenkään tavallisesta ystävysten lomasta. Ilmeisesti ainoa peruste on se, että jotkut ei usko, että he voisi olla kokonaista viikkoa kahdestaan lomalla ystävinä. Itse en ymmärrä miksi eivät voisi.
 
vierailija
Sadien olinpaikka ainakin tiedetään. Fani kuvannut eilen Atlantassa.
 
vierailija
Kärtsän livet ovat mitä ovat. Eikä itsekään tunnu oikein jaksavan, ei varsinkaan keikan jälkeen, mikä ymmärrettävää. Hänhän ei nytkään tasaan asti jaksanut, eikä oikein mitään järkevää sanottavaa ole koskaan, mitään kommentteja ei lueta tms. Ehkä jonkun Jessen pitäisi olla vetämässä liveä, lukisi kysymyksiä Jerelle jne. Ei tuosta kyllä muuten oikein mitään tuu, yleistä kaaosta. Toki ihan huvittavaakin, mutta kiusallista myös välillä, varmaan vähän kaikille. Jani pelasti vähän nyt viimeksi ja esiintyi kyllä edukseen.
 
vierailija
Ei kai yhdessäolosta oikein voikaan todisteita olla, koska tarkoitus on pitää gf piilossa. Ehkä on parempi, etten pyydä luettelemaan niitä vihjeitä täällä, vaikka en itse perillä niistä olekaan. Asianlaita selvinnee jossain vaiheessa muutenkin. Minusta vaan ei ole kovin kauan siitä kun yhdessä olivat siellä häissäkin, mitä tässä välissä nyt olisi ehtinyt tapahtua.
Yhteisen kaveripiirin häissä voi hyvin olla kutsuttuna vaikka si olisi yhdessä.
En siis tiedä miten on, vaan tuli nyt mieleen että mitä me oikeastaan nähtiin. Yhteisen ystäväpaeiskunnan häissä olivat eikä mitään yhteistäkontaktia ollut. Nainen vaan katsoi suoraan kameraan K selän takaa.
 
vierailija
Se gf saisi varmaan olla rauhassa jos ette suhtwen puolustajat itse ottaisi häntä jatkuvasti moni puheeksi. Moni huutelemaan pitkin internetiä gf suhteesta ja tottakai ihmisiä sitten kiinnostaa. Olkaa huutelemaan niin asiasta ei puhuta.
 
vierailija
Miksi se oli nolo? (En oo vielä katsonu kokonaan)
Ei se mitenkään nolo ollut. Ihan kiva live. Tuossa aiemmin juteltiin että K:lla voisi livessä olla mukana joku muukin, joka hänen kanssaan puhuisi. Nyt oli hyvä kun Jan oli juttuseurana siinä välillä. Niitä kommentteja vois tietysti yksin ollessaan lukea enemmän ja vastailla, jos on väsynyt eikä satu olemaan muuta jutunaihetta mielessä.
 
vierailija
Kyseessä todella on yksityishenkilö, josta ei kuulu julkisella keskustelupalstalla keskustella. Aika tekopyhää, että täällä porukka ois ilmoittamassa mahdollista Discord-trollia jonain suurena väärintekijänä, ja samaan aikaan täällä tongitaan toisten yksityiselämää, mikä on paljon enemmän väärin.
Koita jo ymmärtää, että näissä ketjuissa pyörii useita ihmisiä ja meillä kaikilla on omat preferenssit ja syyt siihen, että miksi me ollaan näissä.
 

Yhteistyössä