Lähetä terveisesi kaipaamallesi ihmiselle yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Luin juttua psych.forumilta että paranoidi ei tajua juttujensa paranoidisuutta kun taas välttelevä voi tajuta olevansa välttelevä ja omata paranoidisia ajatuksia. Pitääkö paikkansa?

Tunnistan tuon välttelyn mutta poliklinikalla mua ei pidetä ns. nurkassa itkijänä . Eli onko hoitajilla joku vääristynyt kuva musta vai mulla vääristynyt kuva itsestäni ja välttelevistä tyypeistä?
No siis, vaikka trauma voi aiheuttaa kohtuuttoman suurella volyymilla ilmenevän välttelyn/arkuuden/pelkotilan, se ei tarkoita vielä paranoidisuutta.
 
vierailija
💛
Se oli ainoa viesti sulle.

Loput oli kissakamulle.

Ja viestejä ei tule tänne jatkossakaan kuten ennen.
Ei tänne kannatakaan kirjoittaa vaan kommunikoida irl. tälläkin hetkellä mietin, miksi antaisi YouTube tarot tulkitsijoille lisämateriaalia. Toisaalta on sekin mysteeri, mikis tulkinnat yht'äkkiä mukailevat fiktiivistä käsistä jota kirjoitan. Fiktio ei ole sama kuin todellisuus vaan jokaisella on kyky samaistua kokemuksiin vaikkei olisi tse niitä kokenutkaan.
Olisihan sekin leffan aihe, jos kirjoittajan tekstit alkaisivat elää todellisuudessa ja hän joutuisi kirjoittamaan itsensä ulos hankaluuksista. Kyseinen leffa on tosin todennäköisesti jo tehty. Tai no täytynee kirjoittaa käsis, jossa elämä on silkkaa onnea ja auvoa, rakkaus roihuaa ja rahaa sataa taivaalta linnunmaidon sekä mannan ohessa.
Ironia ja huumori sekä kyseenalaistaminen sallittuja.
 

Yhteistyössä