K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Huomaa myös että Sadie on kääntänyt vartalonsa Bojaniin päin, ei suinkaan pöytään tai tuohon toiseen naiseen päin. Pään on sentään kääntänyt naista kohti kun kuuntelee, kuten B. Kehonkieli paljastaa tässä aika paljon enemmän kuin ilmeet jotka vaihtelee jatkuvasti kasvoilla ja kuvaan voi tulla vaikka millainen ilme.
Öö, istuvat pöydässä vastapäätä.
 
vierailija
Kris on ollut damonin kanssa puolialasti, maatuskahuivi päässä, poski poskea vasten, pussattavana, teipattuna, kukka korvan takana ja ties mitä, mutta kaikki huomio menee laulajalle, joka piti kertaalleen damonia sylissä
Damon oli varmaan pettynyt, kun kukaan Joksuista ei ymmärtänyt antaa. Kaikkensa D yritti, mut housut pysyi tiukasti jalassa pyhällä Krisillä ja pikku Bojanilla. Oli sit pakko lähteä Ruotsiin, koska sieltä saa miehiltä helpommin. Se panoreissu sujuikin sitten niin hyvin, että D viihtyi siellä pari kuukautta.
 
vierailija
No ei se valkopuseroinenkaan ole pöytään päin, jos oletetaan siis, että se on pyöreä. Jos se taas on neliskanttinen, niin S:kin istuu pöytään päin.
Mun mielestä hän ja se mies on juuri ”oikein” siinä pöydän edessä ja B ja S on siinä vieressä enemmän toisiinsa kääntyneinä kuin pöytään päin. Tekisi mieli piirtää havainnollistavat viivat kuvaan. 🤣
 

Yhteistyössä