K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tää on hyvä. Taidanpa muistaakin mikä meteli tästä silloin nousi ja kauhea huoli siitä, miten heidät rahat riittää ja onko tuossa järkeä yms.
Valikoiva muisti joillakin. Saattoipa samata jänkkääjät olla silloinkin asialla.
Tästä oon samaa mieltä, että kumpikaan noista asioista ei kuulu meille ja siitä on tylsä keskustella kun niistä raha-asioista ei oikeasti tiedetä mitään. Ei ne ole tyhmiä kukaan, kyllä ne osaa asiansa hoitaa.
 
vierailija
Toi Kärtsän toiminta on aivan jäätävää paskaa. Häpeän ihmisiä, joista tuosta aiheesta on kiva tai ok keskustella (positiivisesti).
Kyllä minä nyt mieleni niin pahoitin. Kannattaisko etsiä joku muu harrastus sitten kuin näillä palstoilla pyöriminen. Täällä nyt sattuu kaikenlaisista asioista lukemaan ja mahdollisesti tulee kuviankin katsottua, kun kuitenkin kiinnostaa (jotta voisi taas paheksua lisää).
 
vierailija
No jauhoi sitä ihan antaumuksella ainakin vielä reilu vuosi sitten. Eiköhän se siellä ole tämän ”rankan työnteon” taustalla. Halu saada rahaa.
Haista jo se peppuporkkana. Siteeraat häntä ihan valikoivasti. On aina jatkanut sen miljonäärijutun jälkeen siitä, mitkä ovat oikeasti tärkeitä juttuja. Totta helevetissä kaikki haluaa "rahaa" työstään eli sitä, että pystyvät elämään ja suunnittelemaan tulevaisuuttaan rauhassa.
 

Yhteistyössä