K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Niin jonkun mielestä se ei ole oikeaa, koska se on ajatellaan tosielämässä yhteen, mutta en minä ainoa ole
No siis voi toivoa yhteen tosielämässä, mutta se on huolestuttavaa jos shipattavien oikea elämä ja valinnat alkaa häiritä liikaa. Tästä huonoja esimerkkejä esim. Larry shipissä, jossa alettiin häiriköidä henkilön oikeaa kumppania ja perhettä.
 
vierailija
No siis voi toivoa yhteen tosielämässä, mutta se on huolestuttavaa jos shipattavien oikea elämä ja valinnat alkaa häiritä liikaa. Tästä huonoja esimerkkejä esim. Larry shipissä, jossa alettiin häiriköidä henkilön oikeaa kumppania ja perhettä.
Tiedän tuon Larry jutun, en ole kyllä koittanut millään tavalla kirjoitella tai lähestyä, eikä tosiaan ole edes sitä ig tiliä enää vain X ja Tumblr
 
vierailija
Ei harmita, kun minulla on oma mielipide asioista, shippiketjussa ei voi enää ilmaista tätä tosielämän toivetta, koska kaikki tälläiset viestit poistetaan tätä nykyä, ehkä se ajatellaan trollaukseksi sitten niinkuin täälläkin osa sanoi älkää vastatko
Älä käsitä väärin. Sulla on oikeus kertoa mielipiteesi, mutta jotenkin ajattelisin, että tämä ketju saattaa kurjistaa sun olotilaa, koska täällä kirjoittelee kuitenkin pääasiassa sellaiset ihmiset, jotka eivät enää shippaa, eivät ole koskaan shipanneet, eivät näe B:n ja K:n väleissä mitään erikoista jne. Saatko sä tästä ketjusta itsellesi muuta kuin pahaa mieltä? Taistelet nimittäin tuulimyllyjä vastaan täällä. Tumpussa ehkä löytyisi sellaisia ihmisiä, jotka jakaa tässä asiassa saman ajatusmaailman sun kanssa.
 
vierailija
Ei kyllä ole arkiluukissaan, ihan tavis ja omituiset roikkuvat vaatteet, miesmäinen
Mä en edelleenkään osaa sanoa, onko Sadie kaunis. Toisaalta tuntuu, että yhtä nättejä tulee vastaan aika usein. Onko se lapsenkasvoisuus joka tekee sen, etten osaa pitää häntä poikkeuksellisen kauniina. Tosi söpö hän on ja nätti. Hänen kasvonsa ovat kyllä hyvin säännölliset, siihen lisäksi isot silmät ja näyttävät kulmakarvat ja punaiset paksut hiukset. Eikä sillä Bojanin rakastumisen kannalta niin merkitystä olekaan, onko S kaunis vai söpö.
 
vierailija
Toivon pelkkää hyvää B:lle ja hän on valinnut kenet on valinnut, mutta ei tuo suhde välttis helppo ole. Välimatkan voi selättää ahkeralla matkustelulla, mutta väistämättä tätä pariskuntaa seuraa jonkinasteinen julkisuus jatkuvasti ja julkisuus osaa olla välillä todella julmaa. Jos jo nyt ahdistuu helposti ja haluaa piiloutua niin ei ahdistuksen aiheet varmaan kauheasti vähene. Ja vaikka S ei olisi yhtään pinnallinen, niin ne piirit joissa hän väistämättä ammattinsa takia liikkuu osin ovat.
Tietysti S on ainakin vielä niin nuori että saattaa tehdä elämässään täyskäännöksen ja vaikka lopettaa näyttelemisen, voivat yhdessä vetäytyä johonkin pöpelikköön rauhaan.
 
vierailija
En hyväksyisi kumpaakaan, koska sen kumppanin pitäisi olla K, mutta siis en oikein pidä Sadiesta, enkä tuosta Amerikka kytköksestä myöskään, mutta nyt siis olen tullut tulokseen, että toi mummo juttu ei vielä tarkoita mitään pitää olla pitävämmät todisteet ja kaikki on taas toistaiseksi hyvin
Kannattaa alkaa totutella ajatukseen ja hyväksyä, ettei K ja B päädy ikinä yhteen kuten haluaisit. Kumpikin perustaa pian perheen omien naistensa kanssa.
 

Yhteistyössä