K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Miksi B:n yksityiselämä vaikuttaisi sun shippaukseen? Ei sen pitäisi.
No koska olen todellisen suhteen odottaja, enkä mikään mielikuvitusjutun perään, mutta ei tämä nyt sitten vielä ole sellainen pitävä todiste kuitenkaan, kun tuollainen kaverin bändin seuraaminenkin voi olla mahdollista, mutta tämä oma alkusuhtautuminen vähän yllätti
 
vierailija
Paitsi että Joost oli se joka "löysi" K:n ja meni sen luokse, ei toisin päin. K ei hakeudu ulkomaisten artistien kyljelle, vaan muut ulkomaiset artistit hakeutuu hänen luo.
Tää menee jo liioittelun puolelle. B tekee aina kaiken väärin mutta K toimii kaikessa oikein ja kaikki suunnilleen juoksee sen perässä. Pienemmät artistit ei voi olla oikeita ystäviä vaan hyväksikäyttää, mutta toisinpäin se ei mene samalla tavalla vaan suuremmat tietysti myös juoksee K:n perässä. Mä en arvostele siis K:ta vaan näitä juttuja täällä.
 
vierailija
Ei kyllä se on Bojan, joka löysi tyttöystävän ja uudet ystävät. Ehkä parisuhteessa oleva Bojan ei halua edes läpällä tehtyjä shippijuttuja tyttöystävälleen vieraiden ihmisten kanssa, jotta ei loukkaa uutta puolisoa.
Tää on just näin. Kaikki sopii ajallisestikin: shippiläpät loppuivat just siihen, kun S ja B ovat oletettavasti alkaneet seurustella. Kärtsä varmaan olisi voinutkin jatkaa, koska häntä (ja puolisoaan) ei ollut ennenkään haitannut.
Ja sitä paitsi oliko Jodelissa että eihän B ole instassakaan enää alkanut seurata ketään instabeibejä vuodenvaihteen jälkeen. 😄
 
vierailija
Näin mäkin uskon. K:n puheet haastatteluissa pitää yleensä paikkansa. Uskon myös sen kun viime kesänä K sanoi keikalla että ei ole Sloikkuihin tullut kutsua kun asiasta kysyttiin. Varmaan oli yleisesti aiheesta puhuttu mutta ei tullut lopullista kutsua B:lta, jossa aika olisi sovittu. Tietysti B:lla oli kiire ja omia juttuja. Vähän sama kuin maaliskuun kiertue kun K:lle ei ollutkaan enää paikkaa keikkapussissa. Onhan noita juttuja varmaan ollut milloin suunnitelmat ei toteudu.
Jos tää on joku vertailu niin mä uskon enemmän B:n juttuihin.
 
vierailija
Tää menee jo liioittelun puolelle. B tekee aina kaiken väärin mutta K toimii kaikessa oikein ja kaikki suunnilleen juoksee sen perässä. Pienemmät artistit ei voi olla oikeita ystäviä vaan hyväksikäyttää, mutta toisinpäin se ei mene samalla tavalla vaan suuremmat tietysti myös juoksee K:n perässä. Mä en arvostele siis K:ta vaan näitä juttuja täällä.
Just kirjoitit että sua tökkii K:ssa se että se "löysi" Joostin ja "hylkäsi" Boitsun, mutta kun korjattiin että Joost oli se joka löysi K:n eikä toisin päin niin nyt "menee liioittelun puolelle" ja et muka arvostellut K:ta. Voi hyvä tavaton. xD
 
vierailija
En ihan ymmärrä miks b:n seurustelu ois vaikuttanut lava lääppimisiin mutta voi olla toki.
Missähän vaiheessa K on saanut tietää Bn sutinasta Sadien kanssa? Onko niiden välit sellaiset, että B olisi kertonut?

Jos K olisi ehtinyt Lontooseen, olisivatko Sadien kanssa jopa tavanneet? Uskon nimittäin siihen, että sinne K oli oikeasti menossa, mutta Thaimaan jälkeen tuli pipolätkät ja mainoskuvaukset Lapissa. Välillä kävi vielä Alessandran kanssa lavallakin ja poseeraamassa paidattomana Tavastian bäkkärillä.

Härtsä sitten meni, mutta uskon vahvasti, että Kn oli tarkoitus mennä yhdessä hänen kanssaan.
 
vierailija
Nyt on Bllä kovat paineet haastatteluissa kun oman mummon lisäksi niitä vahtaa Sadien mummo.
Sitä mäkin mietin. Ja että keikkaklipeissä näyttää maailmanvalloitus menevän tarpeeksi hyvin että mummo ei ala epäillä tuliko tarpeeksi menestynyt maailmantähti oman maailmantähti-lapsenlapsen seuraan. /vitsi, eivät varmaan edes tiedä että mummo seuraa heidän tekemisiään
 
vierailija
Juuri näin. Kärtsä leikitteli ihastuneen Bojanin kanssa, vaikka ihastunut oli kyllä itsekin. Ehkä se ei kuitenkaan osannut lukea toisen tunteita riittävän hyvin.

Mun päähän ei vieläkään mahdu se, että Bojan ryntäsi pian Liverpoolin jälkeen Suomeen ihan vain Kärtsän takia.
Ihan turha väittää, että jotain keikkajuttuja olisi ollut sopimassa. Kyllä se tuli Kärtsän takia.
Tämä jos mikä on väsynyttä. Ei se ole mikään leikittelyn uhri vaan ovat ystäviä. B näyttää ihan yhtä ihastuneelta kaikkien kavereidensa kanssa. Onko se nyt ihastunut myös Krisiin, Janiin, Naceen, Jureen, Martiniin, Kikiin, D:n, slovenialaiseen jalkapalloilijaan ja pariin paikalliseen bändiläiseen? Ja ihan samalla tavalla B "ryntäsi" Conorin luokse Lontooseen heti Suomi matkan jälkeen kun oli seuraava vapaa. Yritä jo päästä noista romcom ajatuksista.
 

Yhteistyössä