K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
No kummasti tää nousee aina esiin vain silloin kun Bojan yhdistetään johonkin muuhun kuin Khon. Silloin kun B kaulailee Kta ruississa nää samat kirjoittaa heidän ihanasta suhteestaan ja kun tulee viittauksia muihin, kuten nyt Sadieen, alkaa tää hyväksikäyttöulina. Niin niin läpinäkyvää.
No en usko tähän, shippaajat yleisesti eivät usko näiden juorujen paikkaansa pitävyyteen, koska S:llä on jo poikaystävä (ei B)
 
vierailija
Tämä tulee räjähtämään käsiin. Katsotaan, kauanko menee paparazzit/muut tee-se-itsekuvaajat kiinnostuvat asiasta. Kyllä jostain suttuisesta yhteiskuvasta nyt varmaan ihan kivasti maksetaan. Ja toinen mielenkiintoinen seurattava on, milloin se tuodaan B:n tai S:n "naamalle" eli joksujen, B:n tai S:n insta alkaa olla täynnä kommentteja asiasta. Muistatte varmaan, kun B:n instan kommentit oli täynnä K ja B:ta viime kesänä.
Ei ole mitään naamalle tuotavaa niin ei tapahdu, juorut laantuu kyllä
 
vierailija
Ootko tollo? Ne teki yhteisbiisin. K ja Joksut ei ole tehneet.
Joksut on silti esiintyneet sen kanssa ja vihjanneet yhteisbiisistä (kysyttäessä). Eikö ne saisi somettaa näistä? Ja siis olisiko esim ruissista pitänyt jättää somettamatta kokonaan? Jos viettivät käytännössä kaiken ajan k:n ja joostin kanssa niin sekö olisi pitänyt jättää mainitsematta? Vai olisiko se ollut sitten ylimielisyyttä ja sitä kun "ei enää kiinnosta kun on isompia tähtiä löytynyt"?
 

Yhteistyössä