vierailija
Ainahan vou syödä raakaa porkkanaa tai lihaaJos tarkkoja ollaan niin kaikki käsitelty eväs on prosessoitua. Joko prosessoit syötäväsi itse tai sitten sen tekee joku muu.
Ainahan vou syödä raakaa porkkanaa tai lihaaJos tarkkoja ollaan niin kaikki käsitelty eväs on prosessoitua. Joko prosessoit syötäväsi itse tai sitten sen tekee joku muu.
Kaikki käsitelty eväs on prosessoitua. Joko prosessoit syötäväsi itse tai sitten sen tekee joku muu.
Jos on glyfosaattia, Ei mahda mitäänJees.
Mulla on taloudessa se onneton jolla on huono geeniperimä jaikoettu sydänkohtaus ja (lähestulkoon varmasti) loppuelämän sepelvaltimotauti.
Ja voit kuvitella, tai ehketvoi, miten pöhköltä kuulostaa silloin, kun joku jolla ei ole kolesterolistaan ongelmia, tulee selittämään ettei liian korkea kolesteroli ole vaarallista.
Vähän niikuin mä sanoisin että eturauhassyöpä. Höpönpöpöä! Syökää kurkumaa ni ei voi tulla syöpää.
Mutta siis, kyse oli siitä makkarasta mikä on erittäin prosessoitu ”liha”valmiste.Mut juusto todella ON prosessoitua verrattuna vaikka luomumaitoon.
Ensiksi hapatetaan, sit juoksutetaan. tässä vaiheessa maitoon on lisätty jo kaksi ainesosaa. Sit suolataan ja valutetaan. Seuraavaksi kypsytetään ja tössä vaiheessa lisätään esim homeitiöt.
Tuorejuusto ois huomattavasti vähemmän prosessoitus mut sitähän et suostu sisäistämään koska siinä on hiilihydraatteja.
Ja ihan turha yrittää nyt mitään linkkejä! Eikä oo hyötyä silmäniskuistakaan.
Joko on tiedossa miksikä tuo glyfosaatti nyt muuttuu? Eikös sen käyttö kielletä ihan näillä näppäimillä?Jos on glyfosaattia, Ei mahda mitään
Mutta siis, kyse oli siitä makkarasta mikä on erittäin prosessoitu ”liha”valmiste.
Jos ostat pitkään kypsynyttä pastöroimattomasta maidosta valmistettua juustoa, ilman mitään ylimääräistä, niin sillä saat kasvatettua vatsasi kaipaamien hyvien bakteerien määrää, jotka ovat meillä vähentyneet radikaalisti vuosien saatossa.
Kiitos vinkistä, onko muita syötäviä makkaroita?Mutta jo sanoin. Juustoon on lisätty ainakin hapate ja juoksute.
Eikä makkaran tarvitse olla erittäin prosessoitua. Esmes laukkamakkarassa on vain pilkottua, kypsennettyä lihaa, perunaa, sipulia, suolaa ja pippuria.
Kiitos vinkistä, onko muita syötäviä makkaroita?
Ajattelin syöttää väelle muutamana iltana kodassa makkaroita kun ollaan mökillä.
Ei olla syöty makkaroita viimeks kun kesällä.
Se määrä on oleellinen - kyllä kai vähän kaikkea voi syödä, etenkin jos keho vielä kestää, mutta jos terveenä haluaa pysyä niin kannattaa suosia luomua suurin määrin, ja, syödä lajilleen sopivasti.
Mökillä sitä yrittää päästä vähän helpommalla kun siellä on niin pajon kaikkea muutakin, niin JOS kerkiän, teen massan valmiiksi.Toi ei sit oo silleen "kiinteää" makkaraa vaan se lähes pokkeuksetta räjähtää uunissa tai pannulla. Vedessä sitä ei kannata kypsentää tai tuloksena on velliä.
Mut sinuna opettelisin tekemään itse makkaramassoja. Ku rasvaisella possulla ja sisäelimillä voi tehdä useita erilaisia. Ja ellet innostu ajatuksesta tunkea massaa suoleen ni voihan ne esikypsentää kelmussa ja paistaa jälkeenpäin pannulla tai uunissa rapean pinnan.
Mökillä sitä yrittää päästä vähän helpommalla kun siellä on niin pajon kaikkea muutakin, niin JOS kerkiän, teen massan valmiiksi.
Onkohan suppareita jo noussut? Oletko huomannut? Ainii ne hiivatin hirvikyrpäset!! Joku lapsi saa kyllä jäädä lämmittämään saunaa silleen, että pääsee metästä suoraan kylpemään.
t. into pinkeenä neliveto päällä mettään menossa niin että havunneulaset pöllyävät
Söikö sun vanhemmat sokeria?En missään nimessä ottaisi puhtaasti ennaltaehkäisevästi statiineja. Tai siis niin ettei kolesteroli ole edes koholla. Minulla on kuitenkin ollut jo vuosia ja sepelvaltimotaudin perintötekijät ovat vahvat, niin ajattelin nyt kokeilla. Mutta sivuvaikutuksia en kyllä aio sietää. -ap
Ne parani helpommin koronastakinSiksi, että me ihmiset olemme erilaisia ja meidän koneistomme toimii eritavalla. Miehellä voi olla sukuamneesissa korkea kolesteroli.
AhaaEn missään nimessä ottaisi puhtaasti ennaltaehkäisevästi statiineja. Tai siis niin ettei kolesteroli ole edes koholla. Minulla on kuitenkin ollut jo vuosia ja sepelvaltimotaudin perintötekijät ovat vahvat, niin ajattelin nyt kokeilla. Mutta sivuvaikutuksia en kyllä aio sietää. -ap
OhhohSiis että lääke ei laskenut kolesteroliarvoja? Voiko niinkin käydä?
Onhan niitä varmaan muitakin vaikkei täällä näkyisikään?Ei lähelläkään. Terve kuin pukki. Ei mitään ongelmaa missään koko jäbässä. Pärjään metsässä rankassa kalliomaastossa vaikka 2kymppisten kanssa, vaikka olen sen luvun jo ylittänyt sopivasti
"...significant sources of food from cotton are oil and linters, ... components of cottonseed, 41 components of cottonseed meal, and 13 components of refined,...."
Nyt ymmärrät?
Auttoiko ongelmaan?Se, että just se lääke ei välttämättä toimi juuri sinulla.
Miehellä on nyt toinen lääke kokeilussa. Eka (lääkitys) kuukausi oltiin käytönnössä täysin ilman kovia rasvoja ja silti arvot olivat miehellä aivan liian korkeat.
Se on maissiglukoosistaMutta joillakin niin paljon, että sakkaa kertyy suoniin.
Huonot eväät, kyllä. Eikä nuku univelkoja poisTulee jostain syystä mieleen yötyö, joka lisää siis huomattavasti sydän-ja verisuonisairauksiin sairastumista.
Ja silloin kannattaisi olla lab.arvot (kolesteroli ja sokeri) kohdillaan, verenpaine ja tupakoimatta.
Sinähän sen tiedät?Huonot eväät, kyllä. Eikä nuku univelkoja pois