K/B-komposti

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Eihän hän näin ole tehnyt, ei ole K:n vika jos otatte jotkut lavavitsit tosissaan, ei ole omaisuuksillaan leveillyt, mutta kiva, että nyt menestyy paljon on töitäkin sen eteen tehnyt
[/QUOTE
Ei Jereä ja Käärijää pysty täysin erottamaan toisistaan. Ei aina voi mennä sen taakse, että kyseessä on esitys. Vaikea oli myös Bojanjutuissa tietää, mistä loppujen lopuksi oli kyse. Kyllä se oikea persoona sieltä näkyy joka tapauksessa.
 
vierailija
Mutta mistä sinä tiedät paljonko K:lla on sijoitusasunnosta velkaa vai onko se velaton? Sitähän hän ei ole missään avannut. Todella moni ostaa sijoitusasunnon velaksi etenkin pk-seudulla, koska ne maksaa niin paljon että harvalla on useita satojatuhansia euroja tilillä makaamassa sitä varten. Sä olet vain tehnyt oletuksen, että koska K:lla on sijoitusasunto/asuntoja niin hänen tulee olla velaton ja voi siten elää minimaalisilla tuloilla kuin kuningas mikä on ihan absurdi ajatus muutenkin. 17k vuodessa tarkoittaa about 1400eur/kk ennen veroja. Ja koska ei verotietojen perusteella ole saanut kuin todella vähän pääomatuloja niin en ymmärrä millä rahoilla kuvittelet hänen eläneen herroiksi. On niissä sijoitusasuinnoissa myös kuluja, joita joutuu maksamaan ihan omasta pussista.
Mikä pankki antaa tuollaisilla tuloilla tai edes vähän isommilla lainaa? Ymmärtääkseni kyseinen firma kaiken lisäksi vain rakentaa uusia eikä välitä vanhoja asuntoja. Silloin ei olla persaukisia jos kykenee pk-seudulta ostamaan uuden kämpän. En ole tehnyt mitään oletuksia velattomuuksista vaan ennemminkin varallisuudesta. En myöskään herroiksi elämisestä vaan siitä onko oltu köyhiä vai ei.

Se mahdollisuus tuossa voisi olla että esim. (hyvätuloisen) exän kanssa on on ostettu mutta itse kertoo että "ostin" joten ei oikein sovi tuohonkaan.
 
vierailija
Luulen, että ihmiset ärsyyntyvät siksi, että hän on on tuonut selvästi esiin, kuinka tärkeää se rahan tekeminenn on. Heti saavuttuaan viisuista sanoi, ettei K lähde halvalla, ja rahapuheet on siitä lähtien jatkuneet. Lisäksi kaveri heiluu jatkuvasti eri mainoksissa, niin se on väistämätöntä, että hypen jälkeen tulee se kyllästys.
Ei ainakaan omalla kohdallani vaan se on nimenomaan se köyhän larppaaminen mitä on harrastanut myös haastatteluissa, ei pelkästään lavapuheissa vaikka toki niissäkin. Sen sijaan olen nimenomaan toivonut että nyt menestyisi taloudellisesti ja on sen kaiken ansainnut.
 
vierailija
Ette ota, koska väitätte B ja S suhdetta ilman aitoja todisteita
Ilmoitusko niiltä pitäisi tulla tai kuva, siis henkilöistä, joka eivät halua tulla kuvatuksi. Sitäpaitsi täällä tehdään tulkintoja ja pohditaan asioita tosiasioiden pohjalta. Tosiasia on B n matka NYC iin Sadien luo. Samoin sukulaisten seuraamiset. Hupparista ei olla varmoja. Ei täällä suhdetta totuutena vielä pidetä, mutta mahdollisena. Shippaajat shippaa esimerkiksi Bojania ja K ta, vaikka molemmat olisivat tahoillaan naimisissa. On siinä vähän eroa.
 

Yhteistyössä