Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tätähän ei saa täällä sanoa, mutta jos mies on nyt kevään kuolannut yhden punatukkaisen nuoren näyttelijän perään ja saanut varmaan vastakaikuakin niin kai se aika idea on tyypille, joka ei ole juuri elämässään seurustellut.

Lontoo, esim kuva, jossa istuu Damonin sylissä, oli leikattu siten, ettei viereisessä tuolissa istunut punapää näkynyt lainkaan. Alkuperäinen kuva mm. Pinterestissä. Sitten keikat ja Bojanin outo rynnistys Jenkkeihin + kuvatarjonta sieltä. Onhan nää isoja juttuja nuoren miehen elämässä.
Ei pitäisi edes vastailla trollille, mutta siinä kuvassa missä B istuu D sylissä ei edes ole Sadie vaan Sonny ja ihan leikkaamattomana julkaistu alunperin ig:ssa. Ja Bojanin seurusteluista sulla tuskin on sen enempää tietoa kuin meistä kellään muullakaan. 😂
 
vierailija
Tumpun mukaan Kris ollut liekeissä tänään No mut sehän uk kiertuetta oottikin innoissaan 🤩❤🔥 Onpas ihanaa kuulla tämmösiä varsinkin sen Pariisin ja muutaman muun keikan jälkeen missä se ei ollut oma itsensä 🥰
 
vierailija
Ei pitäisi edes vastailla trollille, mutta siinä kuvassa missä B istuu D sylissä ei edes ole Sadie vaan Sonny ja ihan leikkaamattomana julkaistu alunperin ig:ssa. Ja Bojanin seurusteluista sulla tuskin on sen enempää tietoa kuin meistä kellään muullakaan.
Ihan mahtavaa, että nuo trollien hämäysyritykset paljastetaan saman tien. Alkuperäinen kuva on helppo löytää edelleen, ja tosiaan siinä vieressä istuu Sonny.
 

Yhteistyössä