Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mitä muuta sillä Boitsulla oli päällä kuin kostopitsi? Siis joo housut varmaan mut millaiset? Ja kuka livetti? Onkohan hän tallentanut liven. T. Yökkö kahvitauolla
Boitsulla oli jokin takki tai toinen paita pitsin päällä.
Staceyrhythmin ig:ssä on ainakin joitakin biisejä reelseinä. Kuulemma Safursey oli tuollakin keikalla, joten hänen Tiktokiinsa varmaan ilmaantuu kaikki biisit.
 
vierailija
Kyllä tuo meno näytti hyvältä kun noita videoita vähän enemmän katseli! Kivettäjältä löytyy feedistä muutamia kappaleita, mutta ei ilmeisesti koko keikkaa?

B Kostopitseissä on kyllä aina maailmanluokan ilmestys! 🥵🔥 Vaikka tällä kertaa olikin hieman siveämpi versio. Ja tuo Janči-pätkä on upea! 😍

Ihan ymmärrettävää että SSOL tullut extraencorena kun kerta kaupungissa ollaan. En valita, sitä on kuultu niin harvoin tällä kiertueella! Ja kyllähän me tiedetään joka tapauksessa että he ovat meidän Suomipoikia ja vävypoikia jne. 🥰 Ihanat Joksut! Toivottavasti Ruissi tulee nopeasti! Siellä sitten sekä Joksut että maailman ihanin Kärtsä, voiko täydellisempää ollakaan. ❤💚
 
vierailija
Kyllä tuo meno näytti hyvältä kun noita videoita vähän enemmän katseli! Kivettäjältä löytyy feedistä muutamia kappaleita, mutta ei ilmeisesti koko keikkaa?

B Kostopitseissä on kyllä aina maailmanluokan ilmestys! Vaikka tällä kertaa olikin hieman siveämpi versio. Ja tuo Janči-pätkä on upea!

Ihan ymmärrettävää että SSOL tullut extraencorena kun kerta kaupungissa ollaan. En valita, sitä on kuultu niin harvoin tällä kiertueella! Ja kyllähän me tiedetään joka tapauksessa että he ovat meidän Suomipoikia ja vävypoikia jne. Ihanat Joksut! Toivottavasti Ruissi tulee nopeasti! Siellä sitten sekä Joksut että maailman ihanin Kärtsä, voiko täydellisempää ollakaan.
👍❤
 
vierailija
Voi apua, olipa ihana nähdä edes pieniä livepätkiä! Nyt kyllä väsyttää kauheasti, enkä edes aikonut tänään valvoa. Mutta minkäs sille mahtaa, elämä on yhtä JOULUa näitä ihanuuksia seuratessa. ❤ Hyvää yötä Nautadom! 💙💚❤
 
vierailija
mitä isoa?
Tätähän ei saa täällä sanoa, mutta jos mies on nyt kevään kuolannut yhden punatukkaisen nuoren näyttelijän perään ja saanut varmaan vastakaikuakin niin kai se aika idea on tyypille, joka ei ole juuri elämässään seurustellut.

Lontoo, esim kuva, jossa istuu Damonin sylissä, oli leikattu siten, ettei viereisessä tuolissa istunut punapää näkynyt lainkaan. Alkuperäinen kuva mm. Pinterestissä. Sitten keikat ja Bojanin outo rynnistys Jenkkeihin + kuvatarjonta sieltä. Onhan nää isoja juttuja nuoren miehen elämässä.
 

Yhteistyössä