Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Itse ainakin olen ollut siinä uskossa että tämä Ylen minisarja on kaikkien tiedossa. Ja siinähän oli jo että Ylen eikä joku jossain. Tässä nyt kuitenkin se kolmas osa ja siitä noin 9 minuuttia ja 30 sekuntia kohdalla ollaan hotellilla finaalin jälkeen.
Juu ei oo Bojan noissa bileissä, vaan Kn läheisimmät, jotka myös asuneet tuossa samassa hotellissa. Ei ne muuten ois tuonne päässeet keskellä yötä.
 
vierailija
Pitää näköjään joitain muistuttaa myös et mitä se B on sanonu, alkaen 26:30.

 
vierailija
vierailija
Hei oikeasti, lopettakaa tuosta aiheesta puhuminen. Ei mitään järkeä vatvoa noita muutamaa tuntia ja ketä siellä oli, kun ei voida tietää ikinä täysin eikä sillä ole mitään väliäkään. Menkää tunkiolle nujakoimaan jos haluatte jatkaa aiheesta.
 
vierailija
Mitä! Tää on hulvaton, ihan jo siksi että CCC lausuttuna, sen lukijana on EW:n Kärppy-tanssija, hän kirjoittaa opiskelleensa videota varten suomea Duolingosta, ja kaiken kukkuraksi hänet on ilmeisesti tähän hommaan tägännyt/pakottanut Raiven! Kiva kun Boitsun kaveritkin on innostuneet Kärpästä.
Tämä oli hyvä 😂 Boitsu saanut tartutettua brainrotin kaikkiin. Slovenian lippukin liehui komeasti siellä runonlausunnan taustalla.
 

Yhteistyössä