Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Luuleeko joku tosiaan että hieroo etumustaan lavalla Damonin takia? Nyt on pimeetä. Tuo vyön solki on ensinnäkin sellainen että sitä tulee kosketeltua ja eihän tuo mitenkään provoavasti itseään hiero. Ei todellakaan tekisi mitään sellaista avoimesti jos niillä oikeasti olisi suhde. Jollakin on nyt kamala pakkomielle vaan kiusata shippareita ja työntää palstalle asiaa joka ei sinne kuulu. Monella palstalla sama virsi. Itse en edes shippaa ja olen eniten K fani, mutta kyllä on rasittavaa touhua tämä.
Jep varsinkin mitä D puhunut faneille Leipzigin keikan jälkeen, luettavissa aikaisemmilta sivuilta. On selvästi koko bändin ystävä ja sen takia mukana kiertueella. Ihan yhtä lailla voisi väittää, että Damonilla ja Krisillä on sutinaa, hekin julkaisseet läheisiä kuvia ja D flirttaillut hänelle stooreissa, Kris kutsunut itseään D:n muusaksi jne.
 
vierailija
Anteeksi mitä? Puhut toisesta ihmisestä, jota et tunne, p*skaa ja oikeutat sen sillä, että sulla on muitten puheiden takia "mennyt häneen maku"??? Olisiko peiliin katsomisen paikka?
Kyllä. Tuntuu olevan B&K shippi ohkaisissa kantimissa joillakin - ku tulee tollaisia passiivisaggressiivisia kommentteja. Ja tunteidenkäsittelykyvyssä pahoja ongelmia.
 
vierailija
On ja meno myös, voi kun pääsis tuollaiselle pienelle klubikeikalle
On ja meno myös, voi kun pääsis tuollaiselle pienelle klubikeikalle
Aika outoa muuten, että tuolle keikalle oli joku ottanut ihan nuoren lapsen mukaan (olisin luullut, että k-18 tuollainen klubikeikka). Hassua kontrastia, kun jonain hetkenä B kiroilee ja hivelee itseään lavalla ja toisena laulattaa pikkulasta yleisössä 😂🙈
 
vierailija
Ja sitten niin sanotuille jankkaajia moititaan, että otetaan muka kaikki niin tosissaan, kun alkoi se ah niin hauska hääpakotus vauvalla. :D En olisi ihmetellyt, vaikka osa olisi jo viritellyt hääkelloja oikeasti. Taitaa ne kellot soida kuitenkin jollekin toiselle. Enkä tarkoita D:tä.
 
vierailija
Ainiin tää on tää epäterveen parasosiaalisen suhteen omaava Kärtsä fani, joka haluaa suojella Kärppää pahalta shipiltä. 🥺
No, itseään on tässä vaikea arvioida, mutta kovin paljon en taida poiketa Bojan-faneista, jotka menee mustasukkaisuudesta puihin, kun puhutaan B:n mahdollisesta heräämisestä muihin rakkauden kohteisiin. Ja aletaan "inhoamaan" kohdetta. Huhhuh...
 

Yhteistyössä