Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
vierailija
vierailija
Vähän myöhässä herännyt kysymys. Oliko siihen joku erityinen syy, että CCC tä ei esitetty Helsingissä, mutta kuitenkin Tallinnassa.
Vitsiä ei varmaan haluta toistaa. Tallinnassa sille oli riittävän uusi yleisö plus K on todella suosittu siellä —> moni halusi sen taatusti nähdä. Suomessa se ois ollut enää vanhan kierrätystä heille ja ilmeisesti kokivat ettei sellaiseen enää ryhdytä (jollain porukassa siis ainakin on tyylitajua). Jos keksisivät lavalle jotain uutta yhteistä sitä voitaisiin varmaan nähdä taas Suomessakin. Mutta eivät ainakaan nyt olleet keksineet :(
 
vierailija
Onko siis jotain, mistä on päätelty, että B olisi ollut seuraamassa Pietarinkadun Oilersin peliä/harjoituksia? Ja jos olivat harjoitukset, niin eikös niiden seuraaminen olisi vähän tylsääkin.
Ainoa perustelu jonka olen nähnyt tälle ajatukselle, sen lisäksi että ovat ystäviä, oli se, kun keilaamassa jonkun nimeksi oli laitettu Anze, joka on myös slovenialainen lätkäpelaaja. Siitä joku keksi, että Bojan on ollut Anzena hallilla. Todennäköisesti kuitenkin ei. Kuten joku sanoi, oli aikaisin aamullakin ja joo, varmaan olisi ollut vähän tylsää.
 
vierailija
Löysiköhän Boitsu sitä lompakkoaan ollenkaan, vai katosikohan kokonaan. Voi olla aika stressaavaa tossa lavalla huomata se, kun ei pääse etsimään edes.
Eipä ole Boitsulla kyllä ikinä pullistellut lompakko etutaskussa keikan aikana. :D Sen sijaan plektraa hän pitää aina etutaskussa, joten varmaan sitä hamuili. Ehkä näki jollain yleisössä kyltin, jossa pyydettiin plektraa.
 

Yhteistyössä