Joker Out feat. Kärtsä Nordic Tour Yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
vierailija
Harmittaa jo etukäteen, jos näin on. Joksut ovat niin ihania omalla jopa vaatimattomalla tavallaan. Ja musikantteja kaikki.
Käärijä on ihan ok mutta hänelle sopivat ihan eri meiningit. Mihin on ollutkin jo suuntautumassa.
Höpö höpö. Lopeta ilkeät vihjailut. Tuossa esityksessäkin näki miten K vaikuttaa yleisöön. Tunnelma sähköistyi heti. K on luotu lavalle ja hänellä on uskomaton karisma.
 
vierailija
Samalla mä kyllä mietin, että miksi Bojan oikein julkaisi ne aivan selkeät rakkauslaulut Jerelle, jos hommasta on tullut vain kaveruutta... Vai onko se siksi, että ne ovat hyviä biisejä ja elämänkokemuksista (ja joo, joskus myös toisten) ne biisit syntyvät, eikä ole väliä, paljastavatko ne jotain vai eivät? Ois niin kiva ajatella, että Bojan vain jatkaa härkäpäisesti suunnitelmaansa houkutella K itselleen. Mutta jos K nyt on hetero, niin ei se sitten vain voi onnistua, vaikka Bojan on näin ihana... On kyllä tilanne, jota en pysty nyt ihan täysin ymmärtämään tai näkemään, että missä tässä oikein mennään.
Jos ne kappaleet olisi K:lle tehty, niin on voinut purkaa niihin tunteitaan. Ja monet artistit että on sanoneet että hyviä biisejä syntyy kun käy läpi vahvoja tunteita. Ei se tietysti aina sitä vaadi mutta inspiraatio voi lähteä sieltä.
 
vierailija
Mikä vuoristorata tämä viikko onkaan ollut, mutta olisi voinut loppua ilman ccc:tä. Päällimmäisenä fiilis, että K ja B ovat hyviä ystäviä ja tärkeitä toisilleen, mutta mitään ilotulitus something morea en enää nähnyt. Molemmilla on omat elämät ja tuntuu, että nyt on sopiva hetki hellittää tästä paatista ja etsiä se oma kadonnut elämä, jonka tämän kaksikon seuraaminen on vienyt.
 
vierailija
Oioi, nyt on tunteet pinnassa. Menin katsomaan K:n superfanin Instaa ja oon itkenyt tässä nyt hänen surullista instapäivitystään. Siskonsa menettänyt. Nyt alkaa kyllä itselläkin tässä jo ote lipsumaan, ehkä pitäis vaan alkaa nukkumaan
Nytkö vasta huomasit? Sillähän on ollut ainakin viikon ajan joka toinen postaus hautajaisjärjestelyjä ja joka toisessa onkin sit jossain keikalla bilettämässä. Kultsallakin oli. Sama tyhjä katse kuvissa kuin aina.
 

Yhteistyössä