Joker Out feat. Kärtsä Nordic Tour Yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
700 days sober. It feels so great to say that. Almost two years. It has its ups and it has its downs. As life presents for all of us. I am grateful today to be alive. I’ve had a great time recently with true friends, falling deep in love and just living as my true self, being accepted and laughing until my belly hurts. You do not have to live in the dark to create art. How are you feeling?

Damonin postaus.
"I fell in love after a long time heart break..... (he doesn't love me back)"
 
vierailija
Mä oikeasti toivoisin B:lle tasapainottavaa kumppania. Vähän pelkään, että D:n kanssa on aika tuulista. Ja vaikka fiilistelen B ja K yhteyttä niin rehellisesti eihän me tiedetä B:n asioista. Ei noi uudet laulut välttämättä ole K:sta vaan voi olla jostain toisestakin jonka on kesällä/syksyllä tavannut. Ei se ennenkään ole asioitaan julkisuuteen tuonut. No K ehkä poikkeus
Ei tiedetä tietysti mutta minä kyllä uskon että ovat K:sta. Ihanat oli pojat lavalla tänään. 💕 Silti liityn tuohon toiveeseen että Boitsullakin olisi joku. Eiköhän hänellä arviointikyky pelaa, joten jos se olisi Damon, niin varmaan D sitten sopii hänelle.
 

Yhteistyössä