Joker Out feat. Kärtsä Nordic Tour Yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Täällä on ihan pösilöä porukkaa. Onneks seassa muutama, jotka haluaisi raportoida keikasta ja hehkuttaa sitä, mutta eihän se onnistu tässä sekopäälaumassa. Menkää nukkumaan ja koittakaa tulla järkiinne vähän. Keikka meni ilmeisen hyvin ja senhän tässä pitäis olla pääasia. Trollit ohjastaa ja pöhköt villinä valittaa perässä ja syyttää Kärtsää taas kaikesta. Aikuisen oikeesti. Kukaan ei oo teille mitään luvannut mistään eikä harhaan johtanut. K ja B on aikuisia ihmisiä ja artisteja, ei teidän marionetteja. Ja varmaan on heidän ystävyytensä ihan kuulkaas kunnossa, eikä mitään ongelmaa siinä ole. Huomion pitäis nyt muutenkin olla bändisssä ei näissä kaveruksissa.
Nyt mua oikeesti itkettää tää fiilis täällä. Keikka oli niin mahtava, energinen ja täynnä tunnetta. B oli niin ihana ja liekeissä, ihanat uudet biisit. Olisin halunnut jakaa tämän fiiliksen teidän kanssa. 😢
 
vierailija
Nyt mua oikeesti itkettää tää fiilis täällä. Keikka oli niin mahtava, energinen ja täynnä tunnetta. B oli niin ihana ja liekeissä, ihanat uudet biisit. Olisin halunnut jakaa tämän fiiliksen teidän kanssa.
Ihan uskomatonta jankkausta täällä muista asioista kuin keikkafiilistelystä. Ei voi ymmärtää. Osa toki trolleja mutta näyttää siltä että ihan oikeasti keikalla olleillakin on ihan muut prioriteetit kuin Jokerien hienon keikan fiilistely. Toivottavasti ette ole enää jatkossa tulossa keikoille. Ärsyttää että tulin tänne kun laski omakin mahtava keikanjälkeinen fiilis.
 
vierailija
Toisaalta B. oli myös se Jokereista, joka kaipasi vähiten Lontoosta Sloveniaan.
Vaikea sanoa. Voihan pitää kaupungista ja silti riipivästi kaivata jotakuta kotimaasta. Tuollaisesta ristiriidasta saisi ammennettua tunteita biiseihinkin. Ja hei, toinen näkökulma: ehkä tämä onkin muuttamiseen liittyvä biisi, joka on puettu rakkauslauluksi :D Eli nämä rakkaustunteet ja kaipuu kohdistuvatkin kotimaata kohtaan, ja ei löydä sitä kotoisaa tunnetta muualla? (tämä voisi olla vaikka Juren näkökulma). Vaihtoehtoja on monia!
 
vierailija
Vaikea sanoa. Voihan pitää kaupungista ja silti riipivästi kaivata jotakuta kotimaasta. Tuollaisesta ristiriidasta saisi ammennettua tunteita biiseihinkin. Ja hei, toinen näkökulma: ehkä tämä onkin muuttamiseen liittyvä biisi, joka on puettu rakkauslauluksi Eli nämä rakkaustunteet ja kaipuu kohdistuvatkin kotimaata kohtaan, ja ei löydä sitä kotoisaa tunnetta muualla? (tämä voisi olla vaikka Juren näkökulma). Vaihtoehtoja on monia!
Ja sä soitat kotimaallesi puhelun joka ilta?
 
vierailija
Ei vain, vaan MYÖS. Koska heidän kahden kemia on enemmän kuin kumpikaan artisti yksin. Eipä paljoa kiinnosta Bölekään tämän jälkeen.
Parempi ettei JOn tai Kärtsän keikoille enää ÄNKEÄ kukaan kaltaisesti feikkifani. Anteeksi nyt vaan. Kyse on artisteista, jotka haluaa, että ihmiset tulee nauttimaan musiikista ja showsta eikä vaan ihastelemaan jotain omia mielikuvitusleikkejään. Nämä kaksi tapasivat vuosi sitten aika erikoisissa olosuhteissa ja olivat jatkuvassa someseurannassa. Ihan mahtavaa, että heidän ystävyytensä on jatkunut. Kyllähän on tiedossa, että moni aiempien vuosien viisuystävyys tai "romanssi" on oikeasti ollut fanserviceä ja lopahtanut alkuunsa. Kyllä näistä kahdesta me jo tiedetään, että he on oikeesti ihan aitoja. Varsinkin K on ollut meillä sellaisen suurennuslasin alla, että hyvin ollaan perillä siitä, että hän on oikeasti aito ja lämmin, hyvä ihminen. Lopettakaa siis tällainen "pettyminen" . Tehän tässä ootte pettämässä artisteja, kun mikään mitä he tarjoaa ei enää kelpaakaan.
 
vierailija
Toivon että K ja H ei mene Tallinnaan ja ettei mitään lirkutuksia enää kuulla. Kummankin musiikkia voin kuunnella erikseen, mitään typerää fan serviceä en kaipaa. Ja mun puolesta saatte shipata kaikkia vaikka ristiin, koska mitään ihmeellistä kemiaa ei koskaan ollutkaan.
 

Yhteistyössä