Purra ottanut jo 14 miljardia velkaa puolessa vuodessa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Purra on leikkinyt liikkaa Monopoli-peliä leikkirahalla.
Ylellä esiintyi SAK:n Heli Purra. Mukavan ja tasaisen oloinen ihminen ja puhui täyttä asiaa. Liekö Riikan sukulainen.
 
vierailija
Ehkä Riikka matkii Sannaa ja on ostanut kaapit täyteen luksuskamaa valtion rahoilla. Yln pimeinä tunteina hän peilailee itseään ja haaveilee Euroopan catwalkeista.
 
vierailija
Sannahan on syypää kaikkeen, pakko Riikan oli ottaa lisää lainaa ettei Suomi Oy menisi konkurssiin.

Ja nyt kun pitää kiristää vyötä niin eihän punikit ymmärrä taustoja, ne Sannan hassaamat miljardit pitää maksaa takaisin!!
Toistetaan ties monennenko kerran: oppositio hyväksyi vähintään 90 prosenttia Marinin hallituksen velanoton.

Miten vyötä kiristetään ottamalla entistä enemmän velkaa, ilman pandemioita ym.?
 
vierailija
Purran politiikkaa:

”Massa on ennätysmäärä ulkomaalaisia työttömiä. Ulkomaalaisten työttömien määrä on kasvanut tällä vuosikymmenellä todella paljon. Joissain suurissa kaupungeissa heitä on enemmän kuin koskaan, kertoo HS. Ei yllätä. Miksi heitä pitäisi haalia maahan lisää?”
Näin villitsee valtionvarainministeri Riikka Purra kannattajiaan sosiaalisessa mediassa. Ja kannattajat taputtavat messiaalleen. Osalla heistä Ukrainan lippu profiilikuvassa, mutta eivät he ymmärrä omaa huvittavuuttaan.
Nimittäin sen minkä Purra jättää sanomatta on se, että työttömyyden nousun selittää Ukrainasta sotaa paenneet jotka ovat ohjautuneet jo työvoimapalveluiden piiriin. Sitä myös selittää se, että rakennusalalla toimivat virolaiset ovat jääneet joukolla työttömäksi taantuman vuoksi.
Tahallaan Purra jättää syyt kertomatta
. Koska tuollaisenaan se ruokkii perussuomalaisten kannattajien rasismia maahanmuuttajia kohtaan. Eikä maahanmuuttajiksi lasketa ukrainalaisia tai virolaisia, vaikka heitä prosentuaalisesti on selvästi eniten Suomessa asuvista ulkomaalaisista.



 
vierailija
Toistetaan ties monennenko kerran: oppositio hyväksyi vähintään 90 prosenttia Marinin hallituksen velanoton.

Miten vyötä kiristetään ottamalla entistä enemmän velkaa, ilman pandemioita ym.?
Ja leikkaamalla ei 6 mrd€, vaan lisäsopeutuksia tarvitaan ainakin 3-5 mrd vielä lisää. Sen päälle ennätyksellinen velanotto, 2023 nousi jo 14,4 mrd€:eek:on ja tänä vuonna toinen mokoma, rnsi vuonne ehkä jo 15 mrd€.
 
vierailija
EK:n ja hallituksen suhmuroimilla lakimuutoksilla on tosiaan hintaa, kun työtä tekevät kansalaiset eivät alistuneetkaan. Varaa siihen kuitenkin oli, sillä sekä työnantajien ay-liike että hallitus ovat olleet tiukkoina koko ajan, että mistään ei tingitä ja nyt pistetään työtä tekevät kuriin. Yrittäjät voivat heti ilmoittaa, jos heillä ei ole tähän varaa. Kyllä EK perääntyy jäsentensä vaatimuksesta. Näin ei ole kuitenkaan käynyt, sillä tulee pitkässä juoksussa halvemmaksi polkea työtä tekevien oikeuksia. Siten saa halvempaa ja joustavampaa työvoimaa ja suuremmat osingot, kunhan nyt vain pitää päänsä.
 
vierailija
Järkyttävä määrä uutta velkaa eikä mitään koronaa tai muuta ole päällä.

Onkohan mitään niin helposti vedätettävää ryhmää kuin nuo persulahkolaiset jotka uskoo kaikki selitykset että aina kaikki on jonkun muun vika?
 
vierailija
No oho, terveydenhuollon rahoituksesta kiristetään ja homma ei toimi. Uskomatonta.

Se ei muuten toiminut ennen soteakaan, jota monta hallituskautta yritettiin saada valmiiksi. Se kun ei toimi sellainen, joka säästetään hengiltä. Mutta eipä hätää, rikkaat saavat paremmat lääkäripalvelunsa entistä vähän edullisemmin, kiitos tämän hallituksen. Köyhät ovat omillaan.
 

Yhteistyössä