Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Näin on, yrittää aina häätää nimimerkillisiä pois
Joo, tosi ”aina”. Joymuffin, IK, LG, Jossu, LadySlo, Energiamamma… you name it, heitä ei kukaan häiritse, eikä yritä häätää. Leilan ficin pois haluamisessakaan ei ole kyse siitä, etteikö hän saisi tänne kirjoitella, kunhan kirjoittaa pitkät seksificcinsä niille varatuille foorumeille.
 
vierailija
Joo, tosi ”aina”. Joymuffin, IK, LG, Jossu, LadySlo, Energiamamma… you name it, heitä ei kukaan häiritse, eikä yritä häätää. Leilan ficin pois haluamisessakaan ei ole kyse siitä, etteikö hän saisi tänne kirjoitella, kunhan kirjoittaa pitkät seksificcinsä niille varatuille foorumeille.
Sinähän, et sitä määräile mihinkä Leila kirjoittelee ja mitä, eikä ole ainoa nimimerkillinen, jota olet häiriköinyt, pari muutakin tulee mieleen
 
vierailija
Miksi Marcus & Martinus tms norjalainen duo on Treella Areenalla MGn seurassa? Vähän offtopic, en tiiä oliko tästä vauvalla. Kertokaa jos joku tietää! MgG tiktokis!
MG kävi M&M duon Helsingin keikalla bäkkärillä pari päivää sitten, noi klipit on sellaisia joita näin jo silloin instassa. Eli eivät ole Treella nyt, niillä on Ruotsissa keikka tänään.
 
vierailija
Aivan mahtavaa oli pitkästä aikaa löytää Leilan ficci täältä. Ja niin loistava ficci taas kerran.
Älkää nyt jumankauta kukaan menkö sitä poistattamaan. Vaikka muualle saadaan talteen, niin se niin kuuluu myös tänne.

Sitä paitsi aivan naurettava ajatus jo(i)llakin täällä, että jos AO3 on olemassa, niin sillä olisi joku yksinoikeus kaikkiin maailman ficceihin niin, ettei niitä voisi missään muualla enää olla.
 
vierailija
Olen laittanut saman merkille. Olisiko ikävä nostamassa päätään ja lähestyvä maaliskuu vahvistamassa ilonsekaista malttamattomuutta jälleennäkemisestä. Podcastissa Bojan katsoo sekä menneisyyteen että tulevaan lämmöllä. Tärkeintä menneisyyden Liverpoolissa oli Jeren kanssa vietetty aika. Tulevaisuudessa odottavat kalsarit pestyinä, ja paikkaa uuden kiertueen keikkabussistakin on ainakin sanatasolla mallailtu. Jere oli ja tulee olemaan edelleen.

Nt:n jälkeinen rentoutuminen viittaisi siihen, että jotkin palaset ovat siirtyilleet, joko niissä syvällisissä keskusteluissa tai ajatuksissa.
Kyllä mun mielestä rentoutuminen tapahtui jo NT:n aikana, ja sellainen päämäärätietoinen K:n "omistaminen" /omiminen (hyvällä sanon). Esim. miten B ohjaili Kn lavalla pois Krisin luota, miten iloisena ja onnellisen sekoboltseina B&K hullutteli keikkabussissa ja itselleni ehkä suurimpana todistusaineistona tästä se kuuluisa Ljubav-live oliko se nyt Turun keikan jälkeen. Siinä nähtiin todella rentoutunut, hyväntuulinen, rakastava, flirttaileva ja pikkuisen jopa piikittelevä B, siis se miten hän suhtautui Kärtsään. Sitä oli ja on edelleen aivan ihana katsoa!!! 💙💚

Sitten välillä on taas ainakin ulospäin viileämmän näköisiä kausia, jolloin K & bB eivät niin paljon julkisesti kommentoi toistnesa juttuja, mutta eihän me silloinkaan tiedetä yhtään miten paljon viestit ja puhelut heidän välillään kulkevat. Sanoisin että Kn Eurotourin jälkeen oli yksi tällainen kausi, mutta niin vain sekin meni ohi viimeistään silloin kun saatiin Kn We love together -haastis oliko se nyt marraskuussa.

Nyt on taas molemmilla mukava positiivinen vire päällä ulospäin, varmaan juuri lähestyvästä tapaamisesta johtuen. On tämä mahtavaa aikaa olla elossa!
 
vierailija
Olet kiusannut useita nimimerkillisiä säännöllisesti ja toistuvasti, vailla mitään perusteita, kunnes he (me) ei enää uskallettu käytöksesi takia niillä kirjoittaa.
Me, eli Tarotar tai RR. Joka oli ilmeisestikin sama henkilö. Olen perustellut, miksi epäilin valehtelusta. Tarkoitukseni ei ollut olla ilkeä ja ajaa ketään pois, ainoastaan esittää kysymyksiä. On vähän outoa reagoida siihen kuten joku jonka jutut eivät kestä kyselyjä.
 

Yhteistyössä