Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tämä oli kyllä jopa tämän palstan röllien yleiseen tasoon verrattuna harvinaisen heikko yritys, sellainen 5-:n arvoinen suoritus. Toivottavasti paha olosi helpottaa pian.
Onpa uskomattoman ylimielinen kommentti. Kaikkein vastenmielisimpiä kommentteja täällä ovat kirjoittajan henkilöön menevät. Etkö mitään osannut vastata edellisen kirjoittajan itse asiaan, jos olet eri mieltä.
 
vierailija
Bn viime aikaisisti haastatteluista (Jerc, unelmatreffit, hiritys ja hymy ja lämmin K-potpuri: KJ tarjonnut itseään mukaan bussiin, yö yhdessä ja peru kaikki muut menot heidän takia)

Musta hänen reaktioissan ja tavassa kertoa ja varsinkin itse tuoda välejään ilmi ja näkyväksi on jotain samaa kuin viisujen aikaisessa muutoksessa. Alkupuolella viisuja B punasteli ja hämmentyi K-kysymyksistä ja ei ainakaan itse lisännyt vettä myllyyn vaan päinvastoin asiaselittely miksi ollaan ystäviä. Sit viisujen loppupuolella läimittiin takamukselle, kiedottiin lippu ympärille ja otettiin määrätietoisen polleasti Ksta kiinni ja kainaloon. Se seuralaisestaan ylpeä prom-king oli aika hauska ja osuva kuvaus.

Musta tässä muutoksessa on jotain samaa. Kesällä ja Nordic Tourin alussa (ylen haastattelun suoraan ekan illan alussa) korostettiin ystävä-välejä ja oltiin muista viittauksista varautuneita (kädet rintakehän eteen kun vaikutti että K lähtisi kertomaan laveamminkin aiheesta there's somethinh between us, I feel it, js Bllä tuli kiire täydentää friends jämäkästi. Muu elekieli sen jälkeen toki kertoi enemmän kuin sanat).

Sen sijaan nyt on taaa havaittavissa 'omistavampia' tapoja suhtautua toiseen, tällä kertaa fyysisten 'omistustenosoitusten' sijaan ne on puheen tasolla.
Jos syksyllä oli kova kiire täydentää ystäviähän tässä ollaan, niin nyt kerrotaan laveasti miten yhdessä vietetty yö lähensi heitä entisestään ja miten heillä on oikeastaan ollut jo täydelliset treffit.
Olen laittanut saman merkille.😊 Olisiko ikävä nostamassa päätään ja lähestyvä maaliskuu vahvistamassa ilonsekaista malttamattomuutta jälleennäkemisestä. Podcastissa Bojan katsoo sekä menneisyyteen että tulevaan lämmöllä. Tärkeintä menneisyyden Liverpoolissa oli Jeren kanssa vietetty aika. Tulevaisuudessa odottavat kalsarit pestyinä, ja paikkaa uuden kiertueen keikkabussistakin on ainakin sanatasolla mallailtu. Jere oli ja tulee olemaan edelleen.

Nt:n jälkeinen rentoutuminen viittaisi siihen, että jotkin palaset ovat siirtyilleet, joko niissä syvällisissä keskusteluissa tai ajatuksissa. ❤
 
vierailija
Hei joo! Tämä oli hyvä lisäys!

Shippilasein teorioita, mistä muutos johtuu?

Mun veikkaus ois, että ylen haastattelun jälkeen jossain vaiheessa Nordic Tourilla ovat jutelleet spesiaaliväleistään jotain, ja myös Klta on tullut jotain merkkiä tai valoa Bn suuntaan. Mitä ikinä se sitten onkin. Vaikka että ei ole pystynyt pohtimaan ja pysähtymään mitään kaiken keskellä, nyt näillä mennään, mutta että hänelle heidän välillään on jotain spesiaalia/sitä mitä mainittiin tava2 lavalla. Ja sitten B saanut ihan oikeutetustikin siitä rohkeutta näyttää tunteitaan ja kokemaansa ja ehkä jotain uskoa jonkin mahdollisuuteen ehkä joskus.

Ja tässähän vois olla vertaus viisuihin (are you -illan jälkeen), josta muistaakseni spekuloitiin samaan tapaan syytä Bn itsevarmuuden lisääntymiseen ottaa läppäflirttikontaktia Khon. Pohdittiin, olisko are you -illassa tullut jokin vahvistus, että jotain kipinöi myös Kn osalta, mistä B sai varmuutta näyttää omiakin tunteita Kta kohtaan.
Mielenkiintoista pohdiskelua. Itselle tuli kuitenkin mieleen, että jos on niin, että K olisi antanut jotain toiveita, niin eikö se B lle olisi kuitenkin tosi epävarma tilanne. Ei mitään merkkejä K n elämässä muutoksesta. Mulle se ystävyysteoria on edelleen se uskottavin, vaikka muuta toivoisin.
 
vierailija
Todellakin kuuluvat tänne! Kaikki eivät ole ao3:ssa tai seuraa sitä. Ja saitillekin olisi kiva jos laitettaisiin.
He, jotka ovat pitkistä ficeistä kiinnostuneita, varmaan osaavat järjestää itsensä sinne. Olisihan siellä paljon isommat apajat kuin tämän ketjun ficit. Seksuaalista häirintää tuoda väkisin tänne tekstejä ja laittaa niihin joku muodollinen varoitus.
 
vierailija
Todellakin kuuluvat tänne! Kaikki eivät ole ao3:ssa tai seuraa sitä. Ja saitillekin olisi kiva jos laitettaisiin.
No ei ao3:ssa tarvitse ”olla” lukeakseen sieltä, sen kun menee lukemaan. Kirjoittaja jos joutuu rekisteröitymään niin ei ole iso vaiva. Leila ei edes ole kunnon shippari, nytkin paikalla vain umk:n takia. Myös poni/hevosteemaan yhdistyminen erittäin vastenmielinen veto.
 
vierailija
Mitä hemmettiä ihmiset, ficitkö, shippaamisen suola ja sokeri, olisivat muka kielletty, mutta samalla joku rasittava jankkaus yksityishlöistä sallittu????😡 Nää on ihan fandomissa olemisen perusjuttuja, ficit kuuluvat fandomiin ja shippaukseen, jälkimmäinen ei ole koskaan kuulunut.
 
vierailija
Mitä hemmettiä ihmiset, ficitkö, shippaamisen suola ja sokeri, olisivat muka kielletty, mutta samalla joku rasittava jankkaus yksityishlöistä sallittu???? Nää on ihan fandomissa olemisen perusjuttuja, ficit kuuluvat fandomiin ja shippaukseen, jälkimmäinen ei ole koskaan kuulunut.
Joo ei tarvitse tänne mitään hevos/ponihäirikön ficcejä tuoda. Kyseinen teksti oli ylipitkä tänne palstoille sopivaksi, ja sisälsi liian suoraa seksikuvausta. Minificit söpöstellen tai vihjaillen asioista ovat ok, ja niitä vastaan en ole ikinä ollut.
 
vierailija
No ei ao3:ssa tarvitse ”olla” lukeakseen sieltä, sen kun menee lukemaan. Kirjoittaja jos joutuu rekisteröitymään niin ei ole iso vaiva. Leila ei edes ole kunnon shippari, nytkin paikalla vain umk:n takia. Myös poni/hevosteemaan yhdistyminen erittäin vastenmielinen veto.
Ei liity ponitrolleihin mitenkään, vaan tehty aikanaan vastavetona heille niinkuin jo aiemmin selitettiin
 

Yhteistyössä