Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Luulin lukeneeni Leilan kaikki ficit, mutta tämä on mennyt minulta ohi. Varmaankin poistettu vauvalta, ennen kuin olen ehtinyt näkemään sen? Erittäin kauniisti kirjoitettu, taattua Leilaa.💎
 
vierailija
Mitä tulkintoja teillä on noista Ruoskan lyriikoista? Ainakin tuohan siitä löytyy, että tottuu elämässä on vaikeaa, mutta jotenkin jopa tottuu siihen haastavuuteen, eikä osaa olla ilman sitä. Onko se sitten hyvä vai huono, en tiedä. Mutta mitä muuta löydätte?
Minusta biisi tuo mieleen kokonaan ja etenkin se kohta, että "olen masokisti ja elämä on trillerii" (tms) tunnetun kirjan nimeltä Existential Kink. En ole lukenut sitä, mutta olen lukenut paljon keskusteluja siitä. "Elliott asks us to own the subconscious pleasure we get from the stuck, painful patterns of our existence. "
 
vierailija
Olen laskeutunut jo makuulleni. Kuuntelen hevosenkorvillani kaukaisten kojoottien ulvontaa, mutta minun ei tarvitse pelätä, onhan isäntäni Bojan aina suojelemassa minua. Kuu on jo noussut taivaalle. Pöllö huhuilee rauhoittavasti. Kintereitäni särkee yhä. Natustan mautonta preeriaheinää ja katson kuinka hengitykseni höyrypilvet väreiĺevät valkoisen kuun valossa.

Nokipannun vesi alkaa kiehumaan. Bojan nousee ja menee nuotion ääreen. Chapsit näyttävät vielä märiltä ja messinkinen vyönsolki kiiltelee nuotion valossa. Jere katselee ihaillen Bojanin verkkaisia liikkeitä, varmoja otteita, käden lihaksia. Pieni tuulenvire saa Bojanin paljaiden käsivarsien karvat pystyyn. Bojan kaataa mukiin teetä ja tarjoaa sitä kuivalihan kera Jerelle samalla hymyilen.. Jere tarttuu kuppiin silmissään lämpöä. "Night is cold, we must sleep together.. you know.. to survive.." Bojan mutisee.. Bojan riisuu aluspaitansa ja vetää Jeren syliinsä. Alastomat ylävartalot liimautuvat tiukasti toisiinsa. Lihakset rentoutuvat lämmön virratessa.

Bojan nuuhkii Jeren tuoksua jo rohkeammin. Lämpö virtaa jo varpaissa asti. Jere nojaa ääneti Bojaniin, puristaa Bojanin käsivartta ja ojentaa taas kaulaansa bojania kohti, vahvemmin Bojanin syliin nojautuen. Bojan kumartuu nuuhkimaan taas kaulaa, korvaa, niskaa silmät kiinni nautiskellen.. Pyyhkii salaa huulillaan kaulan herkkää ihoa. Raottaa huuliaan, maistaa kiellään. Kohta nuolaisee varovasti.. Avaa suunsa ja näykkää hampaillaan. Hellästi ja sitten puree intohimoisesti Jeren lihaksikasta niskaa.. Jere tuntee äkkiä Bojanin kovana selkäänsä vasten ja tuntee sillä hetkellä kuinka lämmin aalto hyökyy mahaan.. vellova lämpö tunkeutuu salamana joka sopukkaan.. keho tuntuu painavalta ja paine kasvaa omissakin housuissa. Hyvänolon tunne pulpahtaa pintaan. Jerestä tuntuu kuin hän tippuisi lämpimään kylpyyn.

Bojanin on vaikea hillitä itseään. Vaikea lopettaa, Vaikea rauhoittua. Mahdotonta irrottautua.Yhtäkkiä Bojan tarttuu Jereä takaraivosta ja huohottaen suutelee lujaa suoraan suulle. Jere vastaa suudelmaan, kiihkossa hampaat kolahtavat yhteen.

"Slowly, slowly..".Jere sopertaa Bojanin suuhun naurahtaen samalla Bojanin yltyneelle kiihkolle. Jere nielaisee ja työntää Bojanin voimakkaasti kauemmas itsestään. Jere nousee seisomaan, hengittelee ja puhisee alkanutta kiihkoaan ilmaan ja kävelee vähän hämillään nuotion luo kohentamaan tulta. Pelästyy hetkeksi omia tunteitaan, omaa kiihkoaan.

Kekäleet hehkuvat oranssina ja kipinät kiirivät mustaan yöhön. Jere tuntee niskavilloissaan Bojanin polttavan katseen.

"Baby, chase is better than the catch, you know" Jere hyrisee ja iskee Bojanille silmää.
Bojan hymyilee ja nautiskelee katseellaan Jereä jonka rintalihakset kohoilevat hengityksen tahtiin nuotion keltaisessa valossa.

"I believe that catch could be also quite awesome... " Bojan kuiskaa vaanien ja taputtaa paikkaa vieressään biisonintaljalla. "Come here baby!" Bojan käskee.

" Really Bojan? Do you want me? Me? How much? Show me! "Jere katsoo haastavin ilmein Bojania tiukasti suoraan siimiin. Jere haroo hiuksiaan taaksepäin, lipaisee huuliaan ja keinauttaa lantiotaan samalla tiukasti vihreillä silmillään merkitsevästi Bojania tuijottaen ja haastaen..

"Jere im warning you.. you shouldn't play with fire.. really.." Bojan varoittaa käheällä äänellä.

"Why? I really like playing with fire, it is so hot.. like you baby.." Jere nauraa ja nuolaisee kielellään viekottelevasti ilmaa Bojanin suuntaan rintalihaksiaan hivellen. Jeren silmät näyttävät suurilta, vihreiltä ja viattomilta. "You are my fire Bojan.."

"Jere, stop it.. now! You know at some point you can not control fire anymore.. im warning you.... seriously.." Bojan selittää isällisesti ääni väristen.

Jere kohentaa suurieleisesti tulta pitkällä kepillä keimaillen ja lantiotaan viekottelevasti keinuttaen Bojanin suuntaan. Jere imee sormeaan leikitellen ja sitten nauraa kihertäen. Yhtäkkiä Bojan nousee seisomaan, harppaa yhdellä askeleella Jeren vierelle, nappaa kepin Jeren kädestä ja tarttuu toisella kädellä Jereä tiukasti hartiasta puristaen. "Jerc"..
Bojan lyö keppiä reittänsä vasten.

Jere sulkee silmänsä Bojanin tiukan katseen edessä ja hymyilee täydellisen onnellista hymyään. Tätä hän on odottanut. Tätä puolta Bojanista hän on halunnutkin viekotella esiin. Hän haluaa tuntea kuuluvansa Bojanille. Kokonaan. Jere tuntee kuinka heidän hengityksensä virtaavat samaan tahtiin. Kuinka heidän sydämensä hakkaavat samaan tahtiin. Kiihtyvään tahtiin. Jere kuulee kuinka kiihkosta suonissa kohiseva veri humisee sykkien korvissa. Jere tuntee Bojanin vahvan energian väreilevän ympärillään. You are my fire.. Jere kuiskaa uudestaan.


Bojan katselee Jeren suljettuja silmäluomia. Hymyä. Koskettaa sormellaan Jeren huulia. Tukistaa toisella kädellä hiuksista ja suutelee. Aluksi hellästi ja tunnustellen Jeren vastausta, sen saatuaan rajusti. "Oioioi.. " Jere huokaa. "Jere i want you.. i just need.. now.." Bojan sanoo ääni väristen. Bojan pyyhkäisee kämmenselällään Jeren housujen etumusta kuin tilanteen tarkastaen, se tuntuu kivikovalta ja Jere henkäisee raskaasti. Bojan tuntee huminan korvissaan, nostaa Jeren varmoin ottein syliinsä ja kantaa hänet taljalle. " I warned you honey".."I tried to warn you.. many times" Bojan sanoo ja istahtaa hajareisin Jeren päälle.. "Im yours.. you know I am.." Jere kuiskaa ja nielaisee.

Bojan repäisee Jeren housut auki ja vetää ne jaloilaan pois Jeren päältä. Jere yrittää kohottautua mutta Bojan painaa hänet tiukasti taljalle, tarttuu ranteista ja painaa kädet pään yläpuolelle. "Jerc you are mine.." Bojan imee Jeren korvaa, suutelee ja huohottaa halusta niin että Jerestä tuntuu ettei hän kestä.. "yes i am.. always yours.." Bojan nuolee ja puree helästi Jeren rintalihasta ja imee nänniä, nuolee arpea ja repäisee bulbasaurkalsarit nilkkoihin varpaallaan työntäen.

Tunnen oloni levottomaksi, ilmapiiri luolassa on niin latautunut, niin kiihkeä. Kuulen heidän ääntelynsä. Ilmassa värisee himo. Kuovin kaviollani maasta. Jos en olisi kiinni sidottuna, laukkaisin luolasta tähtipää tammani luo jonka tiedän laiduntavan joen takaisella niityllä. Tiedän tähtipään hirnuvan kimeän tervehdyksensä heti nähtyään orikaulani kaaren. Käännyn poispäin luolasta ja katselen pimeyteen. Tähdet ovat jo kirkkaana mustalla taivaalla. Ajattelen kesäistä tammaani haikein ajatuksin. Kylmä preerituuli pöllyttää harjaani.

K-18 K-18 K-18 K-18

Jere tuntee silmät kiinni kuinka Bojanin sydän hakkaa hänen hikistä selkäänsä vasten. Bojanin hengitys hänen korvassaan. Makealta tuoksuva prinssilima on tahmaisen tiukkana liimana heidän nahkojensa välissä. Liimautuneina yhteen. Bojan ja Jere. Jeren poski on kiinni Bojanin poskessa ja hän tuntee kuinka kiivas hengitys alkaa pikkuhiljaa tasaantua. Sänki kutittaa Jereä, hän ei aio irrottautua Bojanin vahvasta otteesta, ei tänään, ei ikinä. Eikä hän pois pääsisikään, Bojanin käsivarsi on edelleen tiukasti Jeren ympärillä ja vahva reisi Jeren lantion päällä. Jere tuntee olevansa niin turvassa, turvassa koko maailman pahuudelta ja niin rakastettu. Tältä tuntuu kun sydän ja sielu pakahtuu onnesta..
" Jerc.. Jerc are you OK? Im sorry if i was too fierce.. " Bojan sopertaa epävarmasti... "I just...love you too much Jerc.." Jere kääntää poskeaan Bojanin huulia kohti. Bojan tarttuu heti tilaisuuteen ja suutelee Jeren pehmeitä ja lämpimiä huulia hellästi. "Case closed, soul sold" Jere naurahtaa ja sukeltaa syvemmälle Bojanin lämpimään syliin.

L💖
Leila, Leila... näitä on ollutkin jo ikävä 😘😘😘!
 
vierailija
Minusta biisi tuo mieleen kokonaan ja etenkin se kohta, että "olen masokisti ja elämä on trillerii" (tms) tunnetun kirjan nimeltä Existential Kink. En ole lukenut sitä, mutta olen lukenut paljon keskusteluja siitä. "Elliott asks us to own the subconscious pleasure we get from the stuck, painful patterns of our existence. "
Tuo ajatus kyllä sopisi noihin biisin sanoihin.
 
vierailija
Odotan sitä kunhan tämän sidekickistä saadaan jotain yhteistä materiaalia K kanssa niin sekin on sitten vapaata riistaa kuumisteluun näillä palstoilla. Ja huom. palstalaisille eikä Klle.
No ei varmaan kauaa tarvitse odottaa, eikö yhteydeksi riitä, että K esiintyy UMK:ssa huomenna ja ikkunamies on siellä myös? :'D Siitä vaan kuumistelemaan itselle!
 
vierailija
Laitahan Leila vaan noi kyhäelmäsi ao3:n puolelle ja linkki sit vain tänne jatkossa, halukkaat voivat lukea ne sieltä.
Känninen Leila on näköjään lähinnä viisuihminen, ei aito shippaaja, kun nyt kännissä Tampereelta lähettelee tekstejä. Ei vai sanoiko se asuvansa Tampereen lähistöllä. No, mut kuitenkin, aktivoituu koska on UMK.
 
vierailija
Laitahan Leila vaan noi kyhäelmäsi ao3:n puolelle ja linkki sit vain tänne jatkossa, halukkaat voivat lukea ne sieltä.
Känninen Leila on näköjään lähinnä viisuihminen, ei aito shippaaja, kun nyt kännissä Tampereelta lähettelee tekstejä. Ei vai sanoiko se asuvansa Tampereen lähistöllä. No, mut kuitenkin, aktivoituu koska on UMK.
Tänne on muutkin ficit ollut tervetulleita, totta kai Leilankin on. Luuta pois perseestä, niin on mukavampi olo, eikä tarvitse herjata muita palstailijoita.
 

Yhteistyössä