Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Hyvää carpe diemin vuosipäivää kaikille
Hyvää Carpe Diemin vuosipäivää! Laittakaa se soimaan pariksi kerraksi menneen vuoden kunniaksi. Onhan se toiminut lähtölaukauksena niin monelle hyvälle asialle ja kohtaamiselle. :)

Ja kiitos vielä kaikille eilisestä, oli loistava tunnelma ja hyvät keskustelut, eiköhän jatketa samalla linjalla tänään! 💚
 
vierailija
Hyvää Carpe Diemin vuosipäivää! Laittakaa se soimaan pariksi kerraksi menneen vuoden kunniaksi. Onhan se toiminut lähtölaukauksena niin monelle hyvälle asialle ja kohtaamiselle.

Ja kiitos vielä kaikille eilisestä, oli loistava tunnelma ja hyvät keskustelut, eiköhän jatketa samalla linjalla tänään!
Juttelemalla alatyylisiä asioita Jokereista?????
 
vierailija
Perkele en ehtinyt hulinoihin eilen. Mutta Kärpyn kanssa menisin treffeille, koska oon super kiusallinen ja ujo ihminen aluks ja uskon, että hänen kanssa edes jossain vaiheessa vois päästä siitä 😂 Käytäisiin ajelemassa jossain, juteltais ja kuunneltais hyvää musiikkia. Yöksi johonkin mökille Jumalan selän taa kivoihin maisemiin.
 
vierailija
Hetkinen, hetkinen, hold up! Minä en ole vielä päässyt kertomaan omaa treffivalintaani! Minähän ottaisin ilman muuta Kärtsän ja veisin hänet shibari kurssille, jonka jälkeen voitaisiin yksityisesti harjoitella kuinka solmuttaisin herran oikein nätiksi pikku makrameeksi. 😌
 
vierailija
Sen verran ällöttäviä juttuja, et tekisi mieli ilmiantaa niitä.
Täällähän ovat voimassa ihan globaalit keskustelupalstojen toimintatavat eli voit ihan vapaasti kirjoittaa ketjun aiheesta viestejä itsekin ja vaikuttaa näin ketjun sisältöön. Viestit, jotka eivät kiinnosta sinua, voit ohittaa ja unohtaa. Mielelläni lukisin nyt teiltä, jotka eilisillan koitte ällöttäväksi, jotain omaa panosta. Toivotaan että siitäkin syntyy kivaa keskustelua. Se ei tarkoita sitä, etteikö myös leikkimielistä ja kuvitteellista fantasiointia saata olla täällä jatkossakin.
 
vierailija
Ja josko 4 viikon päästä menis Tour Wife taas töihin ainakin hetkeksi
Vai alkaisiko pesti jo muutaman päivän aikaisemmin esimerkiksi Lapin maisemissa? Tätä manifestoin ja toivon muita mukaan. Kuvia tai videoita K+JO Lapin maisemissa, porojen ja huskyjen luona.

Miksei myös B joulupukin sylissä ensin normaalisti poseeraten, jonka jälkeen joulupukki kuiskaisi B:n korvaan yllättävän tutulla äänellä, onko hän kiltti vai tuhma. B lehahtaisi ensin punaiseksi, kunnes Jer- siis joulupukki kysyisi, mitä B toivoo lahjaksi. B kuiskaisi lahjatoiveensa, jolloin olisi pukin vuoro punastua. Hmm. oliko tästä jo ficci ja jos ei, niin mistä sellaisen saa tilata? 😏
 
vierailija
Vai alkaisiko pesti jo muutaman päivän aikaisemmin esimerkiksi Lapin maisemissa? Tätä manifestoin ja toivon muita mukaan. Kuvia tai videoita K+JO Lapin maisemissa, porojen ja huskyjen luona.

Miksei myös B joulupukin sylissä ensin normaalisti poseeraten, jonka jälkeen joulupukki kuiskaisi B:n korvaan yllättävän tutulla äänellä, onko hän kiltti vai tuhma. B lehahtaisi ensin punaiseksi, kunnes Jer- siis joulupukki kysyisi, mitä B toivoo lahjaksi. B kuiskaisi lahjatoiveensa, jolloin olisi pukin vuoro punastua. Hmm. oliko tästä jo ficci ja jos ei, niin mistä sellaisen saa tilata?
Liityn manifestointiin ja ficci-toivojaksi!
 
vierailija
Helsingin 2.3. JO-keikalle on suunnitteilla faniprojekti. Joku reipas on askarrellut 1410 origamiperhosta, ja jakaa ne jonossa oleville. Tarkoituksena heilutella niitä Metuljin aikana. Eri asia sitten soitetaanko ko. biisi keikalla 😌
 
vierailija
Myöhemmin haastattelussa: "Bojan varovasti kyseli viettäisinkö koko Suomen viikonlopun heidän kanssaan" ja samaan aikaan toisaalla "Kärppy tarjoutui itse esittelemään Helsinkiä ja auttamaan keikkajärjestelyissä."
Juuri näin 😂 mutta ehkä se onkin joko tain sijaan sekä että? B kysyi ensin ja sen jälkeen J lisäsi oma-aloitteisesti yksityiskohtia vierailun ajaksi.
 
vierailija
Helsingin 2.3. JO-keikalle on suunnitteilla faniprojekti. Joku reipas on askarrellut 1410 origamiperhosta, ja jakaa ne jonossa oleville. Tarkoituksena heilutella niitä Metuljin aikana. Eri asia sitten soitetaanko ko. biisi keikalla
Juuri eilen mietin, onkohan näitä jo suunnitteilla, kun muihin kaupunkeihin on nähty jo jotain.

Tuo perhosjuttu on oikein kiva idea, mutta riski tietenkin, ettei Metuljia soiteta (taaskaan) Suomessa.
Mitäs tuon lisäksi voisi olla? Joskus oli puhetta siitä sinisestä ja valkoisesta kännykällä muodostetusta väristä (miten se muuten tehtäisiin?). Se olisi ainakin vain Suomessa. Perhosia ja saippuakuplia on nähty muuallakin, mikä ei tietenkään estä sitä, etteikö täälläkin voisi olla. Mutta lisäksi olisi kiva, jos olisi jotain ihan omaa. Me myös avaamme kiertueen eli meillä on mahdollisuus tehdä ekana uusia juttuja.
 

Yhteistyössä