Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
J: Bojan, you called me at 6.30. in the morning Is something wrong?

B: Yes it is. Kris has disappeared. He didn't come home at night.

J: Bojan, he is 24 years old. He can take care of himself.

B: But my mom asked him to look after me during our London visit. And now I don't know, where he is.

J: You have any idea? Who is he with?

B: He went to Damonds studio. They had to take photos for Kris' model folder. You have experience in fashion shoots from Vogue. Should we be worried?

J: Maybe. Wait a few hours and if he doesn't answer your text messages go and try to find him.

B: I will call you back later. And thanks Jere. You made me feel a little bit more worried. Kris is adult, but you know him.

J: Yes I know. Keep me up to date. You can handle this, I am sure you can.

B: I am not, but I will try.
 
vierailija
Odotan kyllä mielenkiinnolla, että tuleeko Lontoo-aikana joku haastattelu, jossa olisi vielä suorapuheisempaa LGBT-myönteistä kamaa kuin se "ai inhoavatko pojat minua?" ja lähempänä sitä "en tiedä onko tyttö/poikaystävää" -kommenttia. Koska sellainen kutina, että näin voisi käydä. :)
 
vierailija
Odotan kyllä mielenkiinnolla, että tuleeko Lontoo-aikana joku haastattelu, jossa olisi vielä suorapuheisempaa LGBT-myönteistä kamaa kuin se "ai inhoavatko pojat minua?" ja lähempänä sitä "en tiedä onko tyttö/poikaystävää" -kommenttia. Koska sellainen kutina, että näin voisi käydä.
Justhan B:lta saatiin hieman ärtynyt vastaus siihen Twitterin "are you gay?" kysymykseen, joka ei tosin ollut edes tarkoitettu heidän silmilleen, mutta joka tapauksessa, en usko, että mitään suorapuheisempaa viittausta LGBT-aiheisiin on luvassa. 🙂
 
vierailija
Olisi kyllä hauska, jos joku sloveeniänkyrä tenttaisi, että löysittekö sieltä Lontoosta tyttiksiä, ja Bojan vastaisi ärtyneenä, että ei kun löydettiin kaikki poikkikset, next question. :D
 
vierailija
Saa nähdä ottaako Damon myös muista kuvia vai oliko vaan Damonin Ja Krisin juttu tuo jos oli tosiaan vaikka synttärilahja Krisille kun pääsi samalla kokeilee mallikuvauksia?
Joo en tiedä viittaako tuo chapter 1 siihen, että Krisistä on tulossa enemmänkin kuvia vai siihen että kuvia on tulossa myös muista bändin jäsenistä? Olisi kyllä aika huikeaa, jos muistakin saadaan oma photoshoot!
 

Yhteistyössä