Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Jos artistin musiikki tai muu meno ei enää nappaa niin fanittamisen voi myös lopettaa ja siirtyä seuraavaan. Luonnollista siirtymää se sellanenki on. Osa pysyy mukana, osa tippuu pois. Mutta ei se valittamisella miksikään muutu, ei artisti kuitenkaan pysty kaikkia miellyttämään ja jos oma vaakakuppi alkaa olla enemmän siellä negatiivisen puolella niin ehkä se on sit aika hypätä pois. K varsinkin vaikuttaa olevan sen tyyppinen artisti että tekee juuri sitä omaa juttua omalla tyylillä ja siitä joko tykkää tai ei 💚
 
vierailija
K on kaunis ja upea ihminen. Suomen kovin live-artisti tällä hetkellä omasta mielestäni ja tekee just sitä, mitä haluaa. Ahdasmielinen kitinä kertoo enemmän kommentoijista itsestään. Toivottavasti tulee Bölelle pelkästään minihame ja harness päällä. Siinähän porukka huutaa sitten.
Juuri tällaiset fanit saavat hänet jatkamaan. Aika näyttää, kuinka K n käy.
 
vierailija
Jos artistin musiikki tai muu meno ei enää nappaa niin fanittamisen voi myös lopettaa ja siirtyä seuraavaan. Luonnollista siirtymää se sellanenki on. Osa pysyy mukana, osa tippuu pois. Mutta ei se valittamisella miksikään muutu, ei artisti kuitenkaan pysty kaikkia miellyttämään ja jos oma vaakakuppi alkaa olla enemmän siellä negatiivisen puolella niin ehkä se on sit aika hypätä pois. K varsinkin vaikuttaa olevan sen tyyppinen artisti että tekee juuri sitä omaa juttua omalla tyylillä ja siitä joko tykkää tai ei
Of:ssa hän ei tee musiikkia.
 
vierailija
K on kaunis ja upea ihminen. Suomen kovin live-artisti tällä hetkellä omasta mielestäni ja tekee just sitä, mitä haluaa. Ahdasmielinen kitinä kertoo enemmän kommentoijista itsestään. Toivottavasti tulee Bölelle pelkästään minihame ja harness päällä. Siinähän porukka huutaa sitten.
Voit viedä hyvillä mielin lapsia katsomaan kuuluisaa artistia.
 
vierailija
Ei tässä minusta olekaan kyse. Mietin vaan, tuleeko siitä ongelma K lle itselleen.
OF ollut jo Joulukuun alusta pyörimässä ja kaikkien viihde-lööppien näkevien Suomalaisetn tiedossa. Sen jälkeen K on ehtinyt olla kättelemässä pressaa Linnan juhlissa, saanut Emma-gaala ehdokkuudet ja ollut pääartistina UV-juhlassa oli 70t liveyleisölle. Eli ei tullut ongelmaa. Mutta sinä tiesit jo nämä, eli et oikeasti tainnut edes olla "huolissasi", vaan h*ora-huutelusi pitä verhota johonkin muka moraaliseen holissaanolo-kaapuun.

K on vähän sellainen artisti että ihmiset sanoo vaan että "jaa, sellaista tällä kertaa" kun K tekee jotain. Kaikki tietää että se kulkee omia teitään.
 
vierailija
Irrottaudun Käärijästä. Hän oli vuosi sitten kiinnostava ja energinen esiintyjä. Veti hyvin Liverpoolin keissin. Pidin kovasti hänestä ja Bojanista. Mutta nyt on mennyt täydellisesti maku Kn. Bojan on edelleen rautaa.
Olen entinen shippari.
Nää kaikki K:ta vihaavat näissä ketjuissa on entisiä shippareita. Se kuvio menee nimittäin niin että viisujen aikana luettiin ficcejä ja rakennettiin mielikuvitusmaailmaa jossa K on täysin erilainen kuin oikeassa maailmassa. Shippari samaistuu tarinoissa B:hen ja K on se vähän jännittävä ihailun kohde. Sitten viisukuplan puhjettua kun käy ilmi että K:n edustava alternatiivi-räp genre onkin melko rosoista ja absurdi-humoristista niin niiden ficcien illuusio romahtaa. Shippaaja joka oli samaistunut tarinoiden B:hen alkaa nyt vihaamaan oikean elämän K:ta, kun K on tehnyt väärin B:tä (oikeastaan shippaaja) kohtaan olemalla erilainen kuin mitä ficeissä! "Entinen shippaaja" saa sen takia joka päivä romahduksen kun K:sta puhutaan, eikä pysty vain fiilistelemään rakasta B:tään jos muut ympärillä fiilistele myös "hu*ra" - K:ta.
 

Yhteistyössä