Teekkö sen näin?Kanarisottoa.
Aikas lailla samat sapuskat siis.
Hiivatti! Luulis nyt että sulanakin olis löytyny!Jouduin tyytymän kolmen kilon joulukinkkuun ku jäi turhan myöhään sen ostaminen. Ei ehdi enää sulaa suurempi ylihuomiseksi.
:S
ai gauhee mikä määrä yliprosessoituja raaka-aineitaTeekkö sen näin?
Maailman paras risotto – näin se tehdään Davide Bottan ohjeiden mukaan:
Vain mielikuvitus on rajana siihen, mitä raaka-ainetta risottoon haluat lisätä.
- Kuumenna riisiä kuumalla pannulla ilman rasvaa, sekoita puukauhalla (unohda sipulin ja riisin freesaaminen kuumassa öljyssä)
- Lisää runsaasti prosecco-viiniä nesteeksi (enemmän viiniä kuin kasvislientä).
- Lisää voi jo risoton kypsennyksen alkuvaiheessa. Näin voi kypsyy ruokaan ja edesauttaa kermaisen rakenteen syntymistä.
- Sekoita riisiä vispilällä, ei puukauhalla. Riisi on Daviden mukaan kuin kermaa, joten siihen käytetään vastaavanlaista työkalua kuin kermaa vatkatessa, ja vatkata saa ihan kunnolla.
- Käytä juustona Grana Padanoa parmesaanin sijaan. Tämä juusto on vähemmän suolaista ja hieman miedomman makuista kuin parmesan.
- Kypsennä risottoa maksimissaan 18 minuutin ajan. Riisissä todella saa olla vielä rapea sydän.
- Tarjoa risotto lämmitetyltä lautaselta, ei kulhosta ja levitä risotto ohueksi kerrokseksi lautaselle (mieluummin liian löysä kuin liian paksi risotto).
saattaa olla hakemisessaHiivatti! Luulis nyt että sulanakin olis löytyny!
Teekkö sen näin?
Maailman paras risotto – näin se tehdään Davide Bottan ohjeiden mukaan:
Vain mielikuvitus on rajana siihen, mitä raaka-ainetta risottoon haluat lisätä.
- Kuumenna riisiä kuumalla pannulla ilman rasvaa, sekoita puukauhalla (unohda sipulin ja riisin freesaaminen kuumassa öljyssä)
- Lisää runsaasti prosecco-viiniä nesteeksi (enemmän viiniä kuin kasvislientä).
- Lisää voi jo risoton kypsennyksen alkuvaiheessa. Näin voi kypsyy ruokaan ja edesauttaa kermaisen rakenteen syntymistä.
- Sekoita riisiä vispilällä, ei puukauhalla. Riisi on Daviden mukaan kuin kermaa, joten siihen käytetään vastaavanlaista työkalua kuin kermaa vatkatessa, ja vatkata saa ihan kunnolla.
- Käytä juustona Grana Padanoa parmesaanin sijaan. Tämä juusto on vähemmän suolaista ja hieman miedomman makuista kuin parmesan.
- Kypsennä risottoa maksimissaan 18 minuutin ajan. Riisissä todella saa olla vielä rapea sydän.
- Tarjoa risotto lämmitetyltä lautaselta, ei kulhosta ja levitä risotto ohueksi kerrokseksi lautaselle (mieluummin liian löysä kuin liian paksi risotto).
En ole syönyt risottoa hetkeen, enkä taida syödäkään. Kyllä nää joulun herkut vedetään ja se on kyllä sitten siinä!ai gauhee mikä määrä yliprosessoituja raaka-aineita
pannaan silti ohje korvan taa
Al dente ei vältsisti oo sellanen kettumaisen kova vaan aiiiivan hitusen verran isompi suutuntuma.No en kyl sit yhtikäs noin!
Sipulit päätyvät enste oliiviöljyyn, riisit seuraavaksi. Sit kanalientä ja valkoviiniä, sekoittelua ja maustamista. ku riisit on melkein kypsiä ni kananpalat sekaan, lopuksi vielä kermaa tai tuorejuusto ja/tai, mitä milloinkin.
Meistä kaikista raaka riisi on raakaa riisiä ja raakaa riisiä ei tarvitse syödä ku sähkö on keksitty. Ja jos sähköt menee ni kaasupoltin toimii ellei jaksa puulieteen sytytellä tulia.
Al dente = hätäisten/liian nälkäisten ruokaa
gölgi on niin hyvääEn ole syönyt risottoa hetkeen, enkä taida syödäkään. Kyllä nää joulun herkut vedetään ja se on kyllä sitten siinä!
Ja eiku takas kärnivöörille. Kyllä olo on huomattavasti parempi kärnivöörinä. Hiilarit on kyllä arseesta.
Taas tekee mieli lisää glögiä vaikka olen ihan ähky!
Mä virlä riisipuurot kiskon täs joku päivä mut seuraava riisiruoka saa olla paella. Tuoreista kaloista ja muista merenelävistäEn ole syönyt risottoa hetkeen, enkä taida syödäkään. Kyllä nää joulun herkut vedetään ja se on kyllä sitten siinä!
Ja eiku takas kärnivöörille. Kyllä olo on huomattavasti parempi kärnivöörinä. Hiilarit on kyllä arseesta.
Taas tekee mieli lisää glögiä vaikka olen ihan ähky!
No hiivatti, jouluahan tässä vietellään, minäkin laitan veet kiehumaan. Mää tykkään kovasti paljon juua glögin kuumana.gölgi on niin hyvää
just vedin mukillisen kitusiin
No ihan varmasti!!!!Mua vähän ahristaa ny.
Kolme iltaa aikaa saunoa. Se on siinä sit :S
Eilenkin oltiin. Ja edellisiltana.
tuo telttasaunakin on yllättävän hyväNo ihan varmasti!!!!
Eilen lilluin monessa erässä saunassa ja kävin lumihangessa pyörimässä!
Kyllä suomalainen ja sauna ovat niin naitettuja että ei saunaa suomalaisesta pois saa. Pienikin aika ilman on kamalaa jos tietää että sinne ei pääse!
Ottakaa ny hiivatissa sieltä joku asumus missä on puulämmitteinen sauna (telttasauna) tai edes joku sauna!
En oo ikänä kokeillu, hätäpäissäni vaan heitin jotakin!tuo telttasaunakin on yllättävän hyvä
oon päässy partioleirilllä testaamaanEn oo ikänä kokeillu, hätäpäissäni vaan heitin jotakin!
Olen kyllä kuullut muidenkin sanovan notta passeli on!
Satkulla saapi jonkinmoisen.🥸oon päässy partioleirilllä testaamaan
toimii
joo, ei sen tartte olla kummonen