Yhteisvaikutuksia ei ole kukaan tutkinut koskaan, ei missään.
Esimerkiksi alumiinia on yhä lisäaineissa ja torjunta-ainejääminä, vaikka on kauan on tiedetty sen kertyvän aivoihin, eikä sitä sieltä pois saa. Mutta kun ihmiselle tulee alzheimerin tauti, luulee hän tietysti, että ne lääkkeet auttaa... ja alumiinihydroksidilla saadaan aiheutettua allergia mille tahansa asialle. Miksi sitä on lääkkeissä, saa arvata itse... Mutta suurin osa myrkyistä kertyy rasvakudokseen. Jos sitä ei ole, en tiedä, minne silloin, mutta just siksi nopea laihtuminen ei ole hyväksi: munuaiset ja maksa ei kestä. Ei tuolle teollisuudelle kukaan enää mahda mitään, kun tälle tielle on menty:
http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/mielipiteet/lukijalta/globalisaatio-tekee-meistä-kaikista-orjia-1.139121
Punahomeen mainitsi muuan vilelijä aamutelkkarissa, kun se vilja on pilalla sen takia ja lehmät saavat keskenmenoja, tulee pelkkää tappiota. Miten se leivonnaisissa / viljatuotteissa oleva punahome ihmiseen vaikuttaa?On kai osittain kysymys siitäkin, että viljaa ei tarvi kuivata tarpeeksi hyvin, kun energia siihen hommaan on niin kallista - vai oottekos nähneet kuhilaita pelloilla viime aikoina?!
Tällaisen löysin aiheesta:
"Vastuututkija: Parikka Päivi
Kesto: 01.01.2003 - 31.12.2010
Tutkimusohjelma: Vastuullinen elintarviketalous
Tiivistelmä:
Yksipuolinen viljakierto lisää toksiininmuodostajien mahdollisuutta lisääntyä kasvukaudesta toiseen. Kasvitautitorjunta ei tulosten perusteella suojaa riittävästi punahometartunnalta ja toksiinien muodostumiselta. Fusarium-tartunta heikentää jyvien kehitystä ja pienissä jyvissä myös toksiinpitoisuus on korkein. Sadon lajittelulla voidaan alentaa toksiinipitoisuutta, jopa määritysrajalle. Suorakylvö ei näytä lisäävän viljan DON-pitoisuuksia, sensijaan se on riski kauranviljelyssä, sillä erityisesti lämpiminä vuosina T2/HT-2 toksiinien muodostajat tartuttavat suorakylvettyä kauraa voimakkaimmin ja toksiineja löytyy sadosta eniten. Erityisesti Fusarium langsethiae on muodostumassa ongelmalliseksi toksiinintuottajaksi myös Suomessa. lajia esiintyy eniten kauralla, mutta myös ohralla. Se tartuttaa viljaa tähkälletulosta lähtien, eikä vaikuta olevan riippuvainen runsaasta kosteudesta, kuten DON-muodostajat F. culmorum ja F. graminearum. Viljalajien ja lajikkeiden välillä on kuitenkin eroja Fusarium-tartunnassa ja siksi myös toksiinipitoisuuksissa, yleensä myöhäiset lajikkeet ovat alttiimpia punahometartunnalle ja niillä esiintyy myös runsaimmin toksiineja."
http://www.bbc.com/news/world-asia-india-41798656Diabeteslääke onkin lisäainetta
guar
Tautitehtailu ja hyllyikä, ei siinä muuta.Tietysti vaivaa ja ärsyttääkin.
Miksi sellaisenaan hyvään tuotteeseen pitää lisätä jotain?
Vaikkapa kermaan.
Ja kun kerran nykyään kuljetus on aiempaa helpompaa niin miksi täytyy käyttää enemmän säilöntäaineita?
En mä silti käsitä. Miksi tehdä niitä etukäteen kun tuore on joka tapauksessa parempaa. Mä jätän kokonaan ostamatta nykyään koska en halua syödä moista paskaa.Tautitehtailu ja hyllyikä, ei siinä muuta.
https://www.almamedia.fi/uutishuone/uutinen/27-10-2017-koodarit-kokoontuivat-alma-talolle-lokakuun-mega-meetup--tapahtumaanEn mä silti käsitä. Miksi tehdä niitä etukäteen kun tuore on joka tapauksessa parempaa. Mä jätän kokonaan ostamatta nykyään koska en halua syödä moista paskaa.
Eipä riitä kunnollinen voi enää meille, kun tätä katsoo. Mutta margariiniin en ole koskenut tällä vuosituhannella ollenkaan - nikkeliallergian vuoksi alunperin, mutta terveenä olen saanut olla, kai siksikinTietysti vaivaa ja ärsyttääkin.
Miksi sellaisenaan hyvään tuotteeseen pitää lisätä jotain?
Vaikkapa kermaan.
Ja kun kerran nykyään kuljetus on aiempaa helpompaa niin miksi täytyy käyttää enemmän säilöntäaineita?
Sen voi tehdä itsekin. Sekaan mantelijauhettaOn aika mahdotonta löytää kunnollista suklaata Suomesta. Ovat täynnä lisäaineita.
Mut onko paha maku merkki vaarasta tai epäterveellisestä? Minusta moniki ruoka maistuu pahalle ja silti se nykytietämyksen mukkaan on terveellistä.
Ihminen kaatuu ja viedään ensiapuun. Mitä sulle sitten tapahtuu?Ei ne vaikuta ainoastaan elämän pituuteen, vaan erityisesti elämänlaatuun.
Useimmiten huonon ruokavalion vaikutukset alkaa siinä keski-iässä viimeistään näkyä. Pientä kremppaa, kiusaa... Tietysti saa valita miten tahtoo, itsehän sitä jokainen valintojensa seuraukset kantaa.
Ei meilläkään jää yhtään syömättä mitään. Kun tekee itse kaiken, voi maustaa miten lystääEn tiedä yhtään hyvin tehtyä ru9okaa, joka maistuisi pahalle.
Tutkitaan onko murtumia ja sitten selvitetään syyt verikokein ja tutkimuksin. Ikäihmisillä hyvin usein joku myötävaikuttava tekijä alhainen verensokeri, alhainen verenpaine, kehon kuivuus tai kroonisoitunut rakkotulehdus.Ihminen kaatuu ja viedään ensiapuun. Mitä sulle sitten tapahtuu?
Pyörätuolin käyttöön ei aina riitä seEi ne vaikuta ainoastaan elämän pituuteen, vaan erityisesti elämänlaatuun.
Useimmiten huonon ruokavalion vaikutukset alkaa siinä keski-iässä viimeistään näkyä. Pientä kremppaa, kiusaa... Tietysti saa valita miten tahtoo, itsehän sitä jokainen valintojensa seuraukset kantaa.
Niillä on usein furosemide vaikka olis jo ihan kuivunuTutkitaan onko murtumia ja sitten selvitetään syyt verikokein ja tutkimuksin. Ikäihmisillä hyvin usein joku myötävaikuttava tekijä alhainen verensokeri, alhainen verenpaine, kehon kuivuus tai kroonisoitunut rakkotulehdus.
Munuaisten vuoksi kyllä mutta eivät pöljät tajua juoda riittävästi.Niillä on usein furosemide vaikka olis jo ihan kuivunu
Niin, vaikka me eletään nykyään vanhoiksi niin syöpää on monella. Tietty iso osa syövästä johtuu geeneistä, mutta johtuisiko se osittain myös lisäaineista?
Mutta silti haluaisin tarkempaa tietoa noiden aineiden kerääntymisestä elimistöön eikä vaan semmoista "ne nyt vaan kerääntyy elimistöön."
Mihin ne aineet kerääntyy? Suolistoon, sisäelimiin, vereen, aivoihin? Onko tehty vertailua miten paljon erilaisia lisäainekertymiä on kullakin, ja ovatko he sairaampia kuin muut?
Me ollaan tehty itse omat mössöt jo vuosikymmenen eikä koskaan laiteta sokeria siihenOn aika mahdotonta löytää kunnollista suklaata Suomesta. Ovat täynnä lisäaineita.