Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Sometustauko on loppu, tänään saatin A:n kanssa hassutteluvideo, Dalttonien kanssa rumpuvideo, K ikkunassa alusvaatteissaan, a vielä perinteinen keikastakiitos-video. Kaikki on taas tasapainossa maailmassa.
Kyllä! Aika myöhälle K piti pintansa, mutta sitten pato tuhoutui ja sieltä lähti vyörymään materiaalit! Nyt on ihana ihastella tätä uutta materiaalia vähän aikaa <3
 
vierailija
Tuossa Aleksandran ja K stoorissa näkyy miten turvamies saa aika reilusti vääntää että saa sen jonkun miehen jättämään sikseen ja menemään pois.
Tämä on kyllä jännä miten eri lailla tuon tilanteen voi tulkita. Omasta mielestäni se mies ei edes katso K ja on kuin kyselisi missä vessa on ja johon tm näyttää että tuohon suuntaan. En näe mitään erityistä vääntöä.
 
vierailija
Kuulen tuossa bulbasooor-videossa ekana "yes, fucking friend" myös ekana, mutta tiedostan, että se varmasti on jtn muuta "yes, we're good friends" tms nopeasti sanottuna. Tällä fuckin vaihtoehdollahan se vois periaattessa olla roastaavasti sanottu, että mikä ystävä siinäkin tms, tai sitten kuvaa Bn toimintaa hänen ystävän kans
Tää käsiteltiin jo vauvalla. B sanoo siinä videolla "Yes my good friend" ja tämän jokainen kuuloaistilla varustettu kuulee viimeistään kun hidastaa videon 0,25x.
 
vierailija
Hei te jotka ootte ilmeanalysointiin päin! Mitä tulkintoja A:n kanssa storyn lopusta, jossa K alkaa sanoon hus... ja sitten ilmeisesti hoksaa, että on sanomassa joitain mitä ei aikoinu tms ja jatkaa -bands loppuun.

Se toinen virnistys mikä hus--bands sanomisen jälkeen tulee (ei se ensimmäinen naurahdus vaan se ilme mikä on vähän kameraa kohti käännähtäes ennen kuin laittaa käden kasvoille) on melkein just sama ilme kuin love yourself -videolla NTltä! Oikeestihan husbands lipsahti wife etc vitsailun vuoksi, mutta kovasti naurattaa Klla sen jälkeen:D jos oikeen venyttäisi shippilihasta, niin voisi ajatella, että husbands erityisesti monikkomuodossa on joskus käynyt sanana mielessä.

Tämä kaikki siis erityisen paksuilla shippilaseilla heiteltyä:D

Ilman shippilaseja katsottuna musta K näyttää vähän punastuneelta tuossa lopussa kun sanoo "cut".

Jos tästä on muualla analyysia (tumppu tai toisella puolella suomeksi), niin voi vinkata:)
 
vierailija
Mua niin huvittaa nämä kaikki sivuhenkilöt tässä sagassa. K sai kusisen kakkuemojin ja Rylan sai Boitsulta sydämiä. Mutta nyt Rylan rakastaakin K:ta postauksessaan ja K kommentoi sydämillä. Tää on kyllä niin Kauniit ja Rohkeat ja mä rakastan tätä 🤣🤣
 
vierailija
Nyt vähän mietin kun tuo oli Hollannissa, ja siellä oli Keiino esiintymässä, ja niillä oli sitä pisteidenantofiilistelyä ennen esityksiä... Hollaantihan oli se joka vei voiton Norjan Keiinolta raatien takia, ja Keiino oli yleisösuosiki. Olikohan siellä yhtään vaivautunut tunnelma paikallisilla siinä kohtaa.
 
vierailija
Tämä on kyllä jännä miten eri lailla tuon tilanteen voi tulkita. Omasta mielestäni se mies ei edes katso K ja on kuin kyselisi missä vessa on ja johon tm näyttää että tuohon suuntaan. En näe mitään erityistä vääntöä.
Ei tietenkään katso kun se mies siellä yrittää lähestyä A ja K. Turvamies keskittyy siihen. Eikä tarusti kysy mitään vessaa siltä mieheltä. 😄 Eikä se mieskään kysy. Olisi muuten lähtenyt siitä heti eikä toisen oisi tarvinnut kääntyä suojaamaan ja jäädä siihen vääntämään
 
vierailija
Huomasin juuri töihin ajellessa, että en pysty kuuntelemaan enää A sem ti povedal- biisiä ilman, että mielessäni alkaa pyöriä B antamassa J:lle sylitanssia. Ennen seitsemää aamulla 😳😄!?!
Että kiitos vaan Joymuffin näistä ajatuksista 😂!
 
vierailija
Mua jotenkin kiehtoo se sexcam-ficci edelleen. Sen lukeminen ei oo mikään läpihuutojuttu, vaan aika monen luvun jälkeen on jäänyt olo että mitä h vettiä tässä just tapahtui. Ja sitten pitää mennä lukemaan uudestaan.

Mutta saisivat kyllä seuraavassa luvussa käydä kunnon keskustelun. Ja sitten mennä asiaan.
 

Yhteistyössä