Joker Out feat. Kärtsä Nordic Tour Yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Anteeks kun kyselen mut en vaan pysty nyt kahlaamaan emoaluksella enempää: onko siis jotain syytä jauhaa B:n lomasta ja mahdollisista seuralaisista vai onko se vaan trollaamista? Kiitos!
Muuta oikeeta tietoa ei ole, kuin se, että on ollut perheensä kanssa lomalla ja nyt toisaalla. Eilen katsellut leffaa hotellinomistajatuttunsa kanssa, mikä voisi ehkä viitata olevan reissussa itsekseen.
 
vierailija
Siis onko nykyistä M/S....jne. edellinen laiva sulkemisen lisäksi myt kokonaan poistettu? Se MS ...tarkoittaako, ettei sitä enää koskaan pääse edes lukemaan enää?
Ilmeisesti. Yksi ilta klo 23 jälkeen vauvalla oli joku päivitys jonka aikana ilmeisesti hävisi nykyisestäkin ketjusta satoja ellei tuhansia kommentteja. Samalla hävisi myös edellisestä paatista kaikki muut kuin ensimmäinen sivu ja nyt se on kokonaan poissa. Tuskin nousee enää.
 
vierailija
Ihanasti sanottu. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Hyvää yötä.


Tästä seuraavasta erityisesti yksi lausahdus on jäänyt mulla mieleen:

"The fact nothing really changed between them, Bojan has been counting days for this evening and we all witnessed that.
It's always Bojan and Jere.
Whatever their bond is, is beautiful."

syyskuussa tumblrssa julkaistu
https://www.tumblr.com/maximumdante/tagged/k%C3%A4%C3%A4rij%C3%A4
 
vierailija
Itsellä tuli jo mieleen discord serverin perustaminen, siellä ainakin pystyisi modet potkimaan porukkaa pihalle jos sinne jotenkin jotain trolleja päätyis... En discordista itse kauheasti tykkää, mutta on tämäkin jo todella ärsyttävää :(
 
vierailija
Varmaan tällä röllillä on aikaa kiusata 24/7. Seuraava pelastusvene nimellä, joka vain me tiedetään? Uskon, että suurin osa meistä osaa paikalle. On tämä niin mahtava "yhteisö" ollut puoli vuotta, että ei teitä voi kadottaa.
 
vierailija
Mietin tuota ponipoikaa. Selvästi on pitkäaikainen paatin matkustaja, kun osaa tietyt termit ja sitä kautta perustaa "huumorinsa" shippauksen pilkkaamiseen. Onko siinä nyt joku "realisti", jolla keitti yli Eurotourin aikanen Bojan-bongailu ja nyt purkaa kiukkuaan tätä kautta? Vai mikä sitä ihmistä vaivaa? Toisaalta mitäpä väliä, saa joka tapauksessa energiaa toisten ilon pilaamisesta, ja täällä sitä sitten kökitään pelastuspaatissa.
 

Yhteistyössä