Joker Out feat. Kärtsä Nordic Tour Yöketju

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mulla ei edes vanhalla ipadilla näy vauvan peukut vaan valikko jossa lukee kannata tai vastusta. Voin siis kannattaa tai vastustaa mutta en näe mitään lukemia 😂 Kännykällä ne nuolet kyllä on näkyvillä.
Aika heikko päivitys kyllä.
 
vierailija
V..tuilevat muutenkin tuolla ketjussa emosta ja shippaamisesta nyt, en tykkää
Joo, tehokkaasti savustivat shippaajat ulos ja nauravat päälle. Ihmeen tekopyhää menoa, kun sen ketjun pitäisi oikeastaan suvaita ihan kaikki. Mutta jotenkin sinne on pesiytynyt nyt tällaisia tosikkoja, jotka nauttii vielä toisten ahdingosta. Voi kun emolus aukeaisi jo.
 
vierailija
Muistaako kukaan mistä se oli missä sanottiin että Niko on ainoa jolla on oma kertsinsä? Joku ihan tuore juttu täytyy olla mutta oliko joku lehtijuttukäännös vai jonkun instapäivitys vai mikä?
 
vierailija
Sori, lainaukset bugaa nyt jotenkin, mutta muistaakseni korvessa, tobesosun tai joku muu somefani sanoi jo silloin heti keikan jälkeen tai seuraavana päivänä kuvien kanssa, että käsi oli kohteessa. :p Ja se oli Vauvallakin, mutta siihen ei kauheasti reagoitu.
 
vierailija
Nyt kun ilmeisesti Kääriä -ketjussa ei suvaita shippailuja, niin laitan tänne tähän väliin lainauksen netin syövereistä kaulapusu(i)sta, kun tein asiasta hieman aikani kuluksi tieteellistä tutkimusta:

”Ystävät eivät suutele toisiaan kaulalle, riippumatta siitä, mitä hän kertoo sinulle. Jos hän siis suutelee sinua kaulalle, hän saattaa yrittää testata reaktiotasi ja toivoo, että suhde siirtyy uudelle tasolle.”

Mielenkiintoista, ellen sanoisi😏
 

Yhteistyössä