Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Minusta mikään ei viittaa siihen, että Bojanin mahdolliset terveydelliset ongelmat liittyisivät mitenkään Jereen. Oikeastaan emme edes tiedä, onko bändistä juuri Bojan syynä keikan peruuntumiseen. Bojan toki on ollut tiputuksessa ja paljon tapahtunut bändin taustahenkilöiden ympärillä. Nopeasta keikkatahdista saa helposti flunssaa ja keho omalla tavallaan kertoo, että nyt pitää kuule pysähtyä hetkeksi.

Mitä tulee alkoholin käyttöön niin keikoilla suhteellisen normaaleissa rajoissa. Pidemmällä tähtäimellä huonompi vaihtoehto. Bojanista ei kauheasti tiedetä. Miten viettää vapaa aikaansa. Ongelma ehkä sitten jos alkoholi seuraa päivittäiseen arkeen, mutta en halua lähteä tätä spekuloimaan kun ei ole mitään syytä olettaa mitään. Uskon että bändi pitää toisistaan huolta ja puuttuu jos jollain alkaa menemään överiksi juomisessa tai muuten jollain muulla osa-alueella bändin tai uran suhteen.

Rauhallista mieltä kaikille. Vauvalla kommentoitiin, että Bojan näytti kuumeiselta eilisessä pätkässä. En tosin tiedä mikä pätkä oli kyseessä. Mahdollisesti se jonka tekstissä puhuttiin jostain arkistoimisesta?
 
vierailija
Täällä on ollut aikaisemminkin juttua, että B:llä on kameleontin kasvot. Kasvot ovat eri tilanteessa eri näköiset ja ihan kuin eri ikäiset. Kyllä sitä vakavaa B:tä näkyi myös euroviisuissa, vaikka ei ehkä näissä meidän kuluttamissa klipeissä. Uskon täysin, että se nuori tähtisilmä tekee joku päivä paluun, ei ehkä niin viattomana, mutta kuitenkin elämäniloisena nuorena miehenä.

-ei vielä nimerkkiä
 
vierailija
Kris taisi muistakseeni vastata firman kassasta. Jossain haastattelussa kysyttiin, hoitaako Jan raha-asiat, kun opiskelee matematiikkaa. Mutta Jan olisi kuulemma siihen hommaan ihan toivoton, ja pojat naureskelivat päälle. Muistaako kukaan tätä haastattelua?
Laskutuksesta/laskujen laatimisesta vastaa ainakin. T. poikien firmalta merchiä tilannut
 
vierailija

Tämä klippi tuli vastaan eilen ja kyllä B näyttää tuossa niin huonovointiselta, että mahtaako parin keikan peruuttaminen riittää?
En tietenkään tiedä, mikä B:n ongelma on, mutta näyttää olevan niin koomassa, että väsynyt varmasti on.
Jos takana on pitkä unettomuus kausi, niin harvemmin sekään korjaantuu vain sillä, että otat pari päivää lomaa ja nukut. Jos tilanne on kestänyt pitkään, niin et enää vaan pysty nukkumaan, vaikka siihen olisi mahdollisuuskin. Pitkä unettomuusjakso voi myös johtaa masennukseen.
Jos koko unirytmi on sekaisin, niin sen korjaaminen on tosi hankala ja pitkä prosessi. Tästä omakohtaisia kokemuksia oman läheiseni kautta.
Uskon ja toivon, että apua on haettu ja saatu. Toivottavasti tilanne korjaantuu

Katrina
Voisko tuota olemusta selittää rauhoittavien käyttö? 😓 Jos ei ole käyttänyt yleensä, jokin suht lieväkin annos tai valmiste voi viedä ihmisen vähän pöhkön oloiseksi...
Toisaalta Bojanhan sanoi, että vastustaa lääkkeitä. Ja lääkärivanhemmilla on (oman, suht suppean kokemukseni mukaan) taipumus sanoa joka vaivaan, että "ei se mitään ole". Joten heiltä sitä tuskin olisi saatu :/
No, voi olla myös vain hyvin väsynyt, samanlaista oloahan se aiheuttaa.
Ja tauon tarkoitus on tosiaan varmaan auttaa lepäämään, ettei tarvitse millään rauhoittavilla kulkea ja yrittää selvityä.
On kyllä ollut Bojan koko päivän mielessä, vaikka olin töissä...
Satuin nimittäin vielä eilen yönä saamaan hänet ekaa kertaa koko shipin aikana uniini... Ihanasti pussailemaan kanssani, silleen aika kevyesti, mutta kuitenkin 😌. Tilannetta vain haittasi se, että epäilin unessa koko ajan, että ei se voi oikeasti tätä (minua) tahtoa.
 
vierailija
Voisko tuota olemusta selittää rauhoittavien käyttö? Jos ei ole käyttänyt yleensä, jokin suht lieväkin annos tai valmiste voi viedä ihmisen vähän pöhkön oloiseksi...
Toisaalta Bojanhan sanoi, että vastustaa lääkkeitä. Ja lääkärivanhemmilla on (oman, suht suppean kokemukseni mukaan) taipumus sanoa joka vaivaan, että "ei se mitään ole". Joten heiltä sitä tuskin olisi saatu :/
No, voi olla myös vain hyvin väsynyt, samanlaista oloahan se aiheuttaa.
Ja tauon tarkoitus on tosiaan varmaan auttaa lepäämään, ettei tarvitse millään rauhoittavilla kulkea ja yrittää selvityä.
On kyllä ollut Bojan koko päivän mielessä, vaikka olin töissä...
Satuin nimittäin vielä eilen yönä saamaan hänet ekaa kertaa koko shipin aikana uniini... Ihanasti pussailemaan kanssani, silleen aika kevyesti, mutta kuitenkin . Tilannetta vain haittasi se, että epäilin unessa koko ajan, että ei se voi oikeasti tätä (minua) tahtoa.
Siis toiset sitä vaan pussailee mun rakkaan kanssa!
Sipriina, kohteessa
 
vierailija
Täällä kuitenkin nytkin on jo useampi viesti tästä asiasta ja rivien välissä vihjaillaan alkoholismista. Minusta se ei ole korrektia. Ja vaikka täällä olisikin useammalla huoli, se ei vie tilannetta mihinkään suuntaan, ei sinakaan paranna. Ainoastaan Bojan saa alkoholistin maineen.
Se johtaa siihen, ettei tässä ketjussa saa keskustella yhtään mistään. Täällä spekuloidaan Bojanin terveydellä ja varsinkin mielenterveydelle. Ollaan huolissaan hänen tunteistaan ja jaksamisestaan. Tehdään kaikenmaailman energia ja Tarot analyysejä hänestä. Eihän tämäkään ketju ole ollut pelkkä shippausketju enää kuukauteen, vaan täällä on spekuloitu melkein kaikella, mikä liittyy Bojaniin. Jotenkin kornia, että tännekin ilmestyy vauvalta joku kommentoija, joka yrittää määrätä, että mistä täällä saa keskustella. Ei se ihan niin mene.
 
vierailija
Mango täällä koittaa viimeistellä savijutun Bojanin kolmatta osaa. Sitten pääsisi elämään heidän yhteiseloaan. Mietin vaan, että tuleeko siitä kovin tylsää, jos rakastuneiden suurin kiista on, käydäänkö kebulla vai pizzalla 🙄🙈
 
  • Tykkää
Reactions: ona.ona.ona
vierailija
Joymuffin, olisiko uutta fanficcia jo tulollaan?
Pientä pakoa tästä todellisuudesta

Katrina
Melkein valmista on eli pian! Tosin julkaisen nyt poikkeuksellisesti ekan luvun kahdesta ja toisen pari päivää myöhemmin, ja se eka luku loppuu aika angstisesti, eli jos on huonot fiilikset tästä tämänhetkisestä tilanteesta, niin ehkä kannattaa odottaa kakkososan valmistumista. :)

- Joymuffin
 
  • Tykkää
Reactions: ona.ona.ona
vierailija
Päätin nyt lopulta tehdä kaiken varalta anonyymin sähköpostiosoitteen, jos haluatte olla yhteydessä syystä tai toisesta tai palsta hajoaa käsiin. Erityisesti Enidistä ja Sipriinasta kuulisin mielelläni jos teitä kiinnostaa joskus viestiä kanssani. :) Voin myös välittää privaviestejä foorumilaiselta toiselle jos joku haluaa, esim. jos A täältä haluaa välittää B:lle yhteystietonsa eikä halua tehdä omia anonyymitunnuksia. Osoite on joymuffin@proton.me

Ja jotta voitte varmistaa, että olen oikea Joymuffin enkä minkään trollin salajuoni, paljastan samalla pian ilmestyvän ficcini nimen, se on "Nowhere to Run But Home". :)

- Joymuffin
 

Yhteistyössä