Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Monenmoista ajatusta.

Ensinnäkin Leila, kiitokset vielä miljoonat, ja huomio, että osaat kirjoittaa! Rakkaudesta kirjoittaminen on taitolaji.

Tarot mamma, hui! Kaikki tuntuu pätevän juuri niin kuin täällä energioista ounastelemme. Iso kiitos!

Ja Jeren päivitys. Kenelle hän puhuu? Onkohan sukset menneet ristiin gf:n kanssa? Onko tämä gf:lle vai Bojanille? Nyt juuri ei ole äijä kuitenkaan onnellinen. Jotain puuttuu.
 
vierailija
Kiitos tarot-mammalle, minusta nämä tarot-luennat on ehdottomasti ketjujen kiinnostavinta antia, vaikka en yleensä oo lainkaan kiinnostunut näistä jutuista. 😅 Nyt vaan tuntuu, että paljastavat ja vahvistavat pintaa syvemmältä juuri niitä B&K läpikäymiä ristiriitoja ja tunteita, jotka muutkin ovat havainneet ja joita on pohdittu keskusteluissa ja ficeissä.
 
vierailija
Mitäpä huomioita ja ajatuksia jengillä Kärtsän uusimmista storyista? Mr. Lonely tekee Bojalle burgerit...

Assuuu
Tässähän on taas nähtävissä kuvioita kuin tähtitaivaalla, aivojeni shippauslohko kuumenee :D Videossa, jonka K jakoi ennen viisuja yksin tanssivasta Bojanista, oli teksti 'Mr. Lonely', eikö? Ja K kutsui B:tä viisuissa myös Bojaksi. Ja nyt hän itse onkin Mr. Lonely ja burgereita paistetaan Bojalle. Synttärijuttu oli joo vitsi, mutta josko siellä takana olisi kuitenkin aitoa yksinäisyyden tunnetta ilman B:tä.
 
vierailija
Leilalle iso kiitos ficistä ❤

Tarot-mamma: en kestä, aivan hurjaa, miten toi luenta vastaa tän palstan tunnelmia K:sta ja B:stä 😳😮😭 En ole tarot-juttuihin perehtynyt, mutta alkaa tuntua siltä, että jotakin jujua niissä on.

K:n instatarinat on vielä multa tsekkaamatta, mutta jotenkin hän ei mulle vaikuta ihmiseltä, joka viestisi ja vihjailisi somen kautta vaan enemmin vetää noita somejuttuja ns lonkalta 🤔
 
vierailija
Kohteliaisuudesta mainitsee Loreenia viisujen aikaan. Ja sanoi hävittyäänkin että "kaipa se sen ansaitsi" ja korjasi sitten että "ansaitsi". Varmasti otti koville vielä noissa haastatteluissa ja tappio kirveli. Sen jälkeen ei ole tainnut onneksi Loreenia edes mainita.
Minustakin tuntuu, että K toi Loreenia esille, jotta häntä ei pidettäisi huonona häviäjänä ja että mainitsisi viisuista jonkun muunkin kuin Bojanin. 😀
 
vierailija
En huomannut tuota tekstiä, missä niin lukee? Mutta kyllähän K selvästi Bojaansa kaipailee
Katoin tota storya tik tokissa ja ei se ollutkaan se alkuperäinen, vaan fanaccount ja siinä oli tuo teksti are you lonely🙈 mut varmasti on ikävä. Hullua että on vasta pari viikkoa kun k&b hoilasi Suomen kadulla kuormalavojen takana ccc:tä! Tuntuu kuin olisi kuukausia jo🥺
 
vierailija
Haluaisin niin paljon manifestoida että B ei luovuttaisi K:n suhteen, ei vielä. B on investoinut paljon, pukenut Bolerot, jättänyt bändihaastiksia välistä, jättänyt oman lennon välistä finaalin jälkeen, matkustanut Suomeen.. Älä luovuta vielä B!!!
 
vierailija
Jotenkin minusta tuntuu, että K on tänään nähnyt B:n kuumat rantatarinat ja vähän kenties jopa ärsyyntynyt niistä. Ainakin ne ovat tuoneet B:n taas entistä vahvemmin mieleen. Siellähän B oli rannalla niin söpönä ja onnellisen näköisenä jonkun toisen seurassa.
 
vierailija
Huhhuh mikä tarot-luenta taas! Jotenkin istuu ihan täydellisesti kokonaiskuvaan, tuntuu jostain syystä niin loogiselta nuo tulkinnat. Kiitos tarot-mamma näistä näkymistä mitä meille tarjoat! Nämä on ehdottomasti tämän ketjun parasta antia.
 
vierailija
Mun on jotenkin vaikea päästä yli noista tarot-luennoista, kun ne mätsää niin täydellisesti siihen, mitä itse on vaistonnut jollain intuitiolla, ja kun moni muukin on aistinut samaan suuntaan, niin hitto vieköön jotainhan tässä nyt täytyy olla... Vaikka järki yrittää koko ajan selitellä muuta, niin intuitio vaan osoittaa samaan suuntaan noiden tarot-tulkintojen kanssa. En tiedä mitä uskoa.
 
vierailija
Minulle siitä twilight-storysta tuli mieleen että on yhdistetty eri meemejä samaan pätkään. Bojan sanoo lähes äänettömästi ”I know what you are” ja esittää tätä meemikoiraa ilmeellään https://amp.knowyourmeme.com/memes/i-know-what-you-are. ”I know what you are” on myös Bellan repliikki Twilightista, joka myös meeminä tunnetaan. Sekä J että B viljelevät aika paljon meemejä, J myös vähän suomi-spesifimpää, joka saattaa mennä kansainvälisemmältä yleisöltä (uuno ja kummeli-jutut)
 
vierailija
Täällä tämä ateisti taas mielenkiinnolla lukee Tarot korttien tulkitsijan tekstejä. En tiedä, mitä minun kollegat sanoisivat, jos kertoisin heille lukevani tällä palstalla analyysejä Bojanin ja Käärijän suhteesta. Saisin varmaan potkut.😅 Kiitos kuitenkin meidän Tarottarelle (vai miksi sinua kuuluisi kutsua?) tulkinnoista. Tästä on taas hyvä jatkaa eteenpäin. Monien palstalaisten mieli on varmasti taas tyynempi ja luottavaisempi sinun ansiosta.
 
  • Tykkää
Reactions: Lilja 🌺
vierailija
Haluaisin niin paljon manifestoida että B ei luovuttaisi K:n suhteen, ei vielä. B on investoinut paljon, pukenut Bolerot, jättänyt bändihaastiksia välistä, jättänyt oman lennon välistä finaalin jälkeen, matkustanut Suomeen.. Älä luovuta vielä B!!!
Ei se luovuta jos tarotteihin on uskominen ❤ ja itse siis ilmeisesti nyt uskon, noi kaikki on niin täsmääviä ja samalla kuitenkin antaa ihan uusia näkökulmia asioihin. ja kuitenkin ne on myös realistisia eikä sellasia mistä tulisi epäilys että tekijä yrittäisi vaikka miellyttää shippaajia
 
  • Tykkää
Reactions: Lilja 🌺
vierailija
Jos Tarot korttien lukija joskus jaksaa, niin olisi kiva saada jonkinnäköinen tulkinta Jokereiden muista jäsenistä. Ei kuitenkaan ole mikään pakko tehdä niitä, jos siitä on liikaa vaivaa. Eikä mitään kiirettä asialla. Monia tässä ketjussa näyttää kiinnostavan Jan, joten jos joskus ehdit tai jaksat, niin kiitos. Nälkä nähtävästi kasvaa syödessä.😉
 
vierailija
Ei se luovuta jos tarotteihin on uskominen ja itse siis ilmeisesti nyt uskon, noi kaikki on niin täsmääviä ja samalla kuitenkin antaa ihan uusia näkökulmia asioihin. ja kuitenkin ne on myös realistisia eikä sellasia mistä tulisi epäilys että tekijä yrittäisi vaikka miellyttää shippaajia
Mäkään en aiemmin oikeen uskonu tollasiin juttuihin, mut nyt on niin paljon tullu heihin osuvia juttuja ni pakkohan noihin on jo uskoa.
 
  • Tykkää
Reactions: Lilja 🌺
Leilan ficci 💚 Kiitos! Nousi kyyneleet silmiin tuossa ficissä ja meidän ruusut oli myös upeasti kuvailtu mukaan. Että ihan sielunsa silmin näki tuon kaiken! Ja tarot luenta 💚 Ohh miten osuvaa kerrassaan. Paljon synkroniaa kaikessa, myös meidän aistimissa tunnelmissa ja miten itsekin noita pieniä välähdyksiä luen.

Ihana oli nähdä Boitsun hyväntuulinen rantapostaus. Tuntuu, että hänellä kevyt sydän ja voi nauttia. Tuo on Tarot luennan kanssa yhtenevää, että hän on tässä sinnikkäästi ja päättäväisesti. Tulee mieleen, että Bojanissa on luottamusta ja rauhaa olla veneessä, millainen vene se hänelle onkaan. Ja K storyissa tänään vähän kaipuun väreilyä Olisiko piiitkästä aikaa hänellä nyt ollut hetki pysähtyä ilman Crewn läpänheittoa ja kaikkea menoa ympärillä. Ja sitten onkin vähän tyhjä olo. Ikävä.
 
vierailija
Tässähän on taas nähtävissä kuvioita kuin tähtitaivaalla, aivojeni shippauslohko kuumenee Videossa, jonka K jakoi ennen viisuja yksin tanssivasta Bojanista, oli teksti 'Mr. Lonely', eikö? Ja K kutsui B:tä viisuissa myös Bojaksi. Ja nyt hän itse onkin Mr. Lonely ja burgereita paistetaan Bojalle. Synttärijuttu oli joo vitsi, mutta josko siellä takana olisi kuitenkin aitoa yksinäisyyden tunnetta ilman B:tä.
Kylläpäti kyllä, samat pistin merkille... 😉

Kaiken kaikkiaan, onpa ollut hieno päivä tässä ketjussa! Leilan pitempää, koukutusta aiheuttavaa ficciä (hyvää lomaa Leila 💕 kirjoitatahan pian lisää, toinen loman aloittanut janoaa lisää! 😁), kieltämättä erittäin kiehtovaa tarottia (sanon näin lähtökohtaisesti täysin kriittisesti tarot-hommiin suhtautuvana ihmisenä) ja vielä päähenkilön tarinoiden piilomerkitysten tulkintaa illan loppuun... pakko todeta, että viihdyn poikkeuksellisen hyvin! Kiitos teille, kanssakulkijat! 💚💚
 
  • Tykkää
Reactions: Lilja 🌺

Yhteistyössä