PS-ministeri vitsaili Hitleristä ja kehui uusnatsien symbolia

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
– Ensinnäkin onnittelut erinomaisesta vaalinumerosta. Tiedän, että se on voittava kortti, kyseisellä numerolla vuoden 2019 eduskuntavaaleissa läpi mennyt Junnila sanoi

– Tämä 88 viittaa tietenkin kahteen H-kirjaimeen, josta ei sen enempää puhuta, Junnila jatkoi ja porukka hörähti nauruun.


Numero 88 on uusnatsien symboli natsi-Saksassa yleisesti käytössä olleelle ”Heil Hitler” -tervehdykselle, jolla osoitettiin kunnioitusta diktaattori Adolf Hitlerille.

H-kirjain on aakkosissa kahdeksas kirjain, joten numero 88 on ”HH”.

Junnilan Hitler-heitto sai jonkun paikalla olleista innostumaan.

– Heil Hitler, joku huutaa yleisöstä tarttuen vitsiin.



Mikä näitä persuja vaivaa, nyt saatiin varsinainen mätäpaise ministeriksi!
 
vierailija
Oliko joku yllättynyt Perussuomalaisten ja natsien ihannoimisen yhteydestä?

Nyt on sitten ministerinä, joten sitä sitten ihmetellään kuten Sanna Marinin biletyskuvia ulkomaita myöten.
Eikös tämä Persu ole rikollinen? eikö nämä natsihommat ole kiellettyä sivistysvaltioissa.
 
vierailija
"Kansanedustaja Anna Kontulaa (vas.) on haastateltu Askel-lehteen. Jutun mukaan Kontula kutsuu itseään ”eduskunnan ainoaksi kommunistiksi” ja hänen mukaansa ”vasemmisto on yleisnimike, joka yhdistää marxilaiseen traditioon kiinittyviä suuntauksia. Kommunismi on yksi alaosa siitä”."


Kommunistit ovat murhanneet noin 100 miljoonaa ihmistä...
 
vierailija
Ei se ollut vitsailua tai siis muka oli, mutta hänellä on yhteydet tai ainakin ollut, näihin tyyppeihin.
Jos se ei ollut vitsailua, niin mitä se sitten oli? Vaalinumerot arvotaan satunnaisesti. Uskoiko tuleva ministeri, että kyseessä oli joku natsien salaliitto, että sekä hänelle että tälle toiselle oli annettu tarkoituksella natsisymboli vaalikäyttöön? Vai onko kyseessä perussuomalainen mystikko, joka uskoi itsensä Hitlerin vaikuttavan vaalitulokseen haudan takaa (vai onko Hitler kuunatsina elossa!? :eek: )? Kerro nyt ihmeessä mitä se oli, jos ei vitsailua?
 
vierailija
Jos se ei ollut vitsailua, niin mitä se sitten oli? Vaalinumerot arvotaan satunnaisesti. Uskoiko tuleva ministeri, että kyseessä oli joku natsien salaliitto, että sekä hänelle että tälle toiselle oli annettu tarkoituksella natsisymboli vaalikäyttöön? Vai onko kyseessä perussuomalainen mystikko, joka uskoi itsensä Hitlerin vaikuttavan vaalitulokseen haudan takaa (vai onko Hitler kuunatsina elossa!? )? Kerro nyt ihmeessä mitä se oli, jos ei vitsailua?
Lue se, mitä kirjoitin. Koko nykyinen Perussuomalaiset on täynnä näitä sisulaisia ym ja niitä kannattavia.
 
vierailija
Lue se, mitä kirjoitin. Koko nykyinen Perussuomalaiset on täynnä näitä sisulaisia ym ja niitä kannattavia.
En vieläkään ymmärrä, että mitä muuta Junnilan läppä olisi voinut ollu kuin huumoria. En yksinkertaisesti kykene yhdistämään tuota kommenttia mihinkään vakavasti otettavaan mielipiteeseen tai teoriaan, joka olisi tullut käytetystä terminologiasta tai asiayhteydestä esiin. Etkä taida sinäkään kyetä.
 

Yhteistyössä