Sillälailla! Wille Rydman ainoana vastusti seksuaalisen häirinnän vastustamista! Nyt me tiedetään syy siihen.

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Miksi Wille Rydman ***ainoana*** vastusti seksuaalisen häirinnän vastustamista!

Mietippä sitä! Viiden pisteen vihje aivoja käyttäville, jollain oli oma sonni ojassa
Vaikka mä uskon että Wille on teinityttöjä lähennellyt, niin vuonna 2018 joku häirintäyhdyshenkilö tuntui vaan
...typerältä. Ja nytkin se tuntuisi tekemällä tehdyltä.

En mä ole tarvinnu jotain typerää häirintäyhdyshenkilöä koskaan. Siis lähmäisimpiä metoo-kokemuksia Suomen kamaralla (etelänmatkalla oli hurjasti) oli, kun lukion ope kehui vartaloani, mutta jos olisin siitä ahdistunut, niin olisin vaan valittanut reksille.

Eri asia jos ahdistelu tapahtuisi pimeällä kujalla tms.
 
vierailija

Kopeloija on taas liemessä
”Vuosi ehdotonta

Tolvaselle ei äkkiseltään tule mieleen vastaavaa tapausta, jossa vastaavassa asemassa olevan henkilön epäillään julkaisseen salassa pidettäviä tietoja.

– Epäily koskee varmaan sitä, että hän (Rydman) on asemassaan saanut tämän tiedon, jonka poliisi on määrännyt salassa pidettäväksi, ja hän paljastanut.

– On mahdotonta ennakoida, mihin tutkinta johtaa.

Tolvanen kertoo, että rikoksesta tuomitaan tavallisesti sakkorangaistukseen. Maksimirangaistus on vuosi ehdotonta vankeutta. 👍👍👍

– Ne (vankeusrangaistukset) ovat vakavimmasta päästä. Rangaistus riippuu täysin teon haitallisuudesta ja mitä on julkaistu. Salassa pidettäväksi voidaan määrätä aika laajalla skaalalla tietoja.

Esitutkinnassa tullaan arvioimaan, ovatko paljastetut tiedot olleet salassa pidettäviä sekä niiden vakavuutta. Vakavimmat vuodot liittyvät Tolvasen mukaan toisen terveystietojen paljastamiseen.”
 

Yhteistyössä