Tutkimustulosta. Artikkeli löytyy ISn hyvä olo osiosta. Sokerista ei mainita mitään.
"Syöpäjärjestöjen asiantuntijalääkäri Kaisa Sunela kertoo, että natriumkanavan tehtävä on säädellä suolan kulkua solukalvon läpi solusta ulos tai siihen sisään.
– Kun natriumkanava pitää päällä lepovirtaa, se ankkuroi solun paikoilleen – ja kun tämä ankkuri poistetaan, syöpä tavallaan vapautuu liikkeelle, kun solu lähtee seilaamaan eteenpäin."
Näyttöä pitäisi olla myös Suomessa, jännä että syy-yhteyttä ei korosteta. Olisiko markkinoilla jotakin tekemistä asian kanssa teidän mielestä? Miettikää jos ihmiset lopettaisivat sokerin syönnin…
Tässä nyt ihan joku pieni mikä tuossa pyöri etusivulla sokerista ja syövästä:
Sokeri on ihmiselle tärkeä, mutta myös pirullinen aine. Se vauhdittaa muun muassa syöpäsolujen kasvua sekä suojaa niitä lääkkeiden vaikutukselta.
www.mtvuutiset.fi
(oikeasti ihminen ei tarvitse syötynä sokeria mihinkään)
Suomesta pitäisi löytyä myös tutkimuksia kohdunkaulansyövän ja suolistosyövän yhteyksistä sokerin ja valkoisten jauhojen syömiseen.
Jostakin syystä ei haluta syyttää sokeria, viljoja eikä oikein muutakaan prosessoitua (muka) syötäväksi tarkoitettua.
Muistakaa, että niin kauan meille syötetään huonoa kun me sitä ostamme. Harmi, että kansalla ei ole varaa ostaa luonnollista ruokaa, eikä aikaa valmistaa sitä syötäväksi?