Mitkä on parhaat keinot laskea kolesteriarvoa?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
Väitit, että autoimmuunitaudit parantuisi kun söisi punaista lihaa. Ja muistaakseni et korvaasi lotkauttanut kun mainitsin kuinka punaisen lihan välttäminen on tuonut reumasta kärsiville helpotusta. Sori, että vastasin vaikket multa kysynyt
Monet ovat tosiaan parantuneet autoimmuunitaudeista syötyään tietyn aikaa vain hyvää lihaa. Laitoin erittäin mielenkiintoisen videon tästä.


Millä tavoin todettiin että punaisen lihan poisjättäminen toi helpotusta reumasta kärsivälle? Käyttikö viljoja?

Joku ketjussa lisäsi, että viljat aiheuttavat nivelongelmia ja yhdyin toki tähän, se on ihan yleistä. Ei tarkoita, että en korvaani letkauttanut. Kaikkeen ei kerkiä vastaamaan, eli jäi ns. juttu kesken. Pahoittelut tästä. Jatketaan juttua tässä?

Lihalle ihmiset eivät ole allergisia kuin ä-ä-r-e-t-t-ö-m-ä-n harvoin!
Olisihan se aika erikoista jos olisi. Ottaen huomioon esi-isämme.😁
Lisäksi, rasvainen liha on erittäin ravitsevaa.
Enkä nyt tietenkään tarkoita mitään prosessoitua lihaa. Vaan lihaa mikä on elänyt suht lajilleen ominaisesti. Eli ei ainakaan gmo-syötetty tai antibiooteilla pumpattu.
 
vierailija
"Millä tavoin todettiin että punaisen lihan poisjättäminen toi helpotusta reumasta kärsivälle? Käyttikö viljoja?"
Kokemusta on viljattomasta ja lihattomasta ruokavaliosta. Selkärankareumaan auttoi särkyihin ja turvotukseen.
 
vierailija
[QUOTE="vierailija, post: 34]
Kolesteroli on kuona-aine, jota on runsaasti esim sapessa ja on vaikeasti veteen liukeneva, suostuva ja muodostaa mm sappikiviä. Veriplasman jatkuva runsas rasvapitoisuus on kaikkea muuta kun terveellistä.
[/QUOTE]
Sappikivet voi kertyä siitä lacasta hedelmien päällä.
 
vierailija
[QUOTE="vierailija, post: 34]
Kolesteroli on kuona-aine, jota on runsaasti esim sapessa ja on vaikeasti veteen liukeneva, suostuva ja muodostaa mm sappikiviä. Veriplasman jatkuva runsas rasvapitoisuus on kaikkea muuta kun terveellistä.
Sappikivet voi kertyä siitä lacasta hedelmien päällä.
[/QUOTE]
Siinä tapauksessa kaikilla jotka sitä laccaa syövät olisi sappikiviä, eikö? Näin ei kuitenkaan ole.
 
vierailija
Eikös tuo keltuaisen ym sisältämä kolesteroli hajoa ruuansulatuselimistössä, eikä siten suoraan vaikuta veren kolesterolipitoisuuteen?

Vältä lisättyä sokeria. Käytä hyvälaatuista rasvaa, kohtuudella. Liiku, liiku ja liiku, myös hyötyliikunta lasketaan mukaan, eli rappusten käyttö, imurointi, kauppaan/työpaikalle kävely.
varmasti hajoaa mut jos on rehu ssa on vaikkapa dioksiinia, tulee siitä myrkytysoireita.
 
vierailija
Entä edellispäivänä?
munakas aina aamulla ja naturellikanaa omilla luomupotuilla, valkosipulilrouheella levättömässä kookoskermassa, joka on aina luomua. Vapaasti pensaista Mustaherukka ja vadelmia. Ei tarvi makeutusaineita ne. Ja illalla mantelijauhetta vaikkapa tuossa kookoskermassa jos ei tavallista ole. Siihen vähän kaakaojauhetta ja luomupähkinätahnaa ja luomuhunajaa.
 
munakas aina aamulla ja naturellikanaa omilla luomupotuilla, valkosipulilrouheella levättömässä kookoskermassa, joka on aina luomua. Vapaasti pensaista Mustaherukka ja vadelmia. Ei tarvi makeutusaineita ne. Ja illalla mantelijauhetta vaikkapa tuossa kookoskermassa jos ei tavallista ole. Siihen vähän kaakaojauhetta ja luomupähkinätahnaa ja luomuhunajaa.
Mä jäisin jo kolmantena aamuna nälkää kärsimään jos taas olisi vain munakasta :D

Levää taas oon ajatellut opetella käyttämään. Siis suomalaista, itse poimittua. Sushissa toki sitä jo syön muutenkin.
 

Yhteistyössä