• Palvelimen ylläpitotöiden johdosta Kaksplussan keskustelut ovat pois käytöstä aamulla 8.10. n. klo 6.00-7.00. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

    Kaksplus-toimitus

Minun täytyy kirjautua ulos

Asiaan liittyen:
Usalaisissa ”vastuullisissa” standard american diet komiteoissa istuu 95% jäävejä ihmisiä. Käsittämätöntä! Mitenköhän on meillä?
Jokainen varmasti ymmärtää että tutkimukset vaativat rahaa ja monikansalliset yritykset rahoittavat tutkimuksia, jotka ovat heille edullisia.

Kannattaa syödä niin että tuntuu ja näyttää hyvälle, sen sijaan että kärsisi ylipainosta, sokeritaudista, kroonisista tulehduksista, autoimmuunitaudeista jne.

On se jännä, että pääset lääkkeistä, ylipainosta ja sairauksista eroon kun viskaat hiilarit/kasviöljyt (auringonkukka-, maissi- ja soijaöljyt ym.) ja gmo-safkat ym. roskat mäkeen, ja syöt silloin kunnolla kun on oikeasti nälkä! Ihmiselle sopiva ruoka on rasvaista lihaa, kalaa, kananmunia ym. eläinkunnan tuotteita.
Toki olisi edullisinta, että tuotantoeläin on elänyt lajilleen sopivasti, eli esim. lehmä ulkoillut päivittäin ja syönyt ruohoa ravinteikkaasta maasta, mutta ei välttämätöntä.

Suolistosta ei vissiin halutakaan tietää mitään kun mm. Ibd/ibs potilaille suositellaan hiilareita, kuituja ja runsaasti omega 6 sisältäviä öljyjä. Kaikki edellä mainituista ruokkivat patogeeneja, tulehdusta ja sekoittavat bakteerikantaa ja aineenvaihduntaa.
Jokainen tietää, että paaston aikana valkosolujen määrä lisääntyy kehossa, mutta silti suositellaan syömään jopa 5-6 krt/pv.
Eli, meidän terveussuositusten ansiosta ihmiset syövät väärin/roskaa jatkossakin, ja pysyvät tasaisesti sairaina - näin lääketeollisuus ja ihmiselle sopimattoman ruoan tuotanto käärii sievoiset summat räkkylää.
 
vierailija
Asiaan liittyen:
Usalaisissa ”vastuullisissa” standard american diet komiteoissa istuu 95% jäävejä ihmisiä. Käsittämätöntä! Mitenköhän on meillä?
Jokainen varmasti ymmärtää että tutkimukset vaativat rahaa ja monikansalliset yritykset rahoittavat tutkimuksia, jotka ovat heille edullisia.

Kannattaa syödä niin että tuntuu ja näyttää hyvälle, sen sijaan että kärsisi ylipainosta, sokeritaudista, kroonisista tulehduksista, autoimmuunitaudeista jne.

On se jännä, että pääset lääkkeistä, ylipainosta ja sairauksista eroon kun viskaat hiilarit/kasviöljyt (auringonkukka-, maissi- ja soijaöljyt ym.) ja gmo-safkat ym. roskat mäkeen, ja syöt silloin kunnolla kun on oikeasti nälkä! Ihmiselle sopiva ruoka on rasvaista lihaa, kalaa, kananmunia ym. eläinkunnan tuotteita.
Toki olisi edullisinta, että tuotantoeläin on elänyt lajilleen sopivasti, eli esim. lehmä ulkoillut päivittäin ja syönyt ruohoa ravinteikkaasta maasta, mutta ei välttämätöntä.

Suolistosta ei vissiin halutakaan tietää mitään kun mm. Ibd/ibs potilaille suositellaan hiilareita, kuituja ja runsaasti omega 6 sisältäviä öljyjä. Kaikki edellä mainituista ruokkivat patogeeneja, tulehdusta ja sekoittavat bakteerikantaa ja aineenvaihduntaa.
Jokainen tietää, että paaston aikana valkosolujen määrä lisääntyy kehossa, mutta silti suositellaan syömään jopa 5-6 krt/pv.
Eli, meidän terveussuositusten ansiosta ihmiset syövät väärin/roskaa jatkossakin, ja pysyvät tasaisesti sairaina - näin lääketeollisuus ja ihmiselle sopimattoman ruoan tuotanto käärii sievoiset summat räkkylää.
Osassa vinhaa perää mutta on myös katsottava hieman ihmisen historiaa. Nälkäkausina ei juurikaan ole ollut mitään syötävää ja uskon, että informaatio on osittain geeniperintäinen eli selviytyäkseen hegissä on kerättävä ns vararavintoa eli rasvaa ja mistä sen saa helpommin niin sokereista. Toisaalta ihminen on hedonisti ja rakastaa sitä mikä maistuu hyvälle.
Suolistoon liittyvät tutkimukset ovat jo varsin pitkällä. Pian tiedetään mikä suolistossa laukaisee esim autoimmuunisairauksia.
Suoliston flooraa pystytään korjaamaan terveeltä ihmiseltä otetusta ulosteesta tehdyllä massalla.
Suoliston toimintaa parantavia filuksia lisätään elintarvikkeisiin (lacto-acido-bifilus).
Tämän päivän diagnosointi on antanut nimet ja kasvot ruoka-aineallergioille, suolistosyöville, erilaisille suolistoon liittyville oireyhtymille jne. Suolistoon liittyviä ongelmia on ihmisillä ollut kautta aikojen eikä ole kysymys mistään yhden yön ilmiöstä.
 
Osassa vinhaa perää mutta on myös katsottava hieman ihmisen historiaa. Nälkäkausina ei juurikaan ole ollut mitään syötävää ja uskon, että informaatio on osittain geeniperintäinen eli selviytyäkseen hegissä on kerättävä ns vararavintoa eli rasvaa ja mistä sen saa helpommin niin sokereista. Toisaalta ihminen on hedonisti ja rakastaa sitä mikä maistuu hyvälle.
Suolistoon liittyvät tutkimukset ovat jo varsin pitkällä. Pian tiedetään mikä suolistossa laukaisee esim autoimmuunisairauksia.
Suoliston flooraa pystytään korjaamaan terveeltä ihmiseltä otetusta ulosteesta tehdyllä massalla.
Suoliston toimintaa parantavia filuksia lisätään elintarvikkeisiin (lacto-acido-bifilus).
Tämän päivän diagnosointi on antanut nimet ja kasvot ruoka-aineallergioille, suolistosyöville, erilaisille suolistoon liittyville oireyhtymille jne. Suolistoon liittyviä ongelmia on ihmisillä ollut kautta aikojen eikä ole kysymys mistään yhden yön ilmiöstä.
Mainitsemistasi probiooteista ei varmaankaan ole hyötyä jos potilaalla on esim. sibo?
Siboa ei suljeta pois tutkimuksissa, kuvaamalla ohutsuolta kunnolla.
Edes laajaa/täydellistä verenkuvaa ei oteta jos on suolistosairausepäily…erikoista…

Mitään toisen osapuolen tervettä ulostetta/leikkauksia/avannepusseja ei tarvita jos tehtäisi metaboliaan
ja ruokavalioon liittyviä kliinisiä tutkimuksia.

Leaky gut syndrooma on vahvasti nykypäivää, sekä aineenvaihdunta ja suolistobakteerit ovat enemmän epäbalanssissa kuin aiemmin. Ruokavaliolla on merkittävä sija tässä, samoin toki bakteerimäärän köyhyys suolistossa koska ylihygieenisyys.

Suomeen tämä ei ole vielä sinänsä kerennyt, mutta jos olet sairas niin kannattaa tutustua muun muassa:
Dr. Ken Berry (”Lies my doctor told” me on todella lukemisen arvoinen kirja)
Lukuisat lääkärit ovat parantaneet ihmisiä keskittyen ihmiselle sopivaan ruokavalioon ja aineenvaihdunnan häiriöihin.
 
vierailija
Ihmiselle sopiva ruoka on rasvaista lihaa, kalaa, kananmunia ym. eläinkunnan tuotteita.
"Kasvisvoittoinen tai kokonaan vegaaninen ruokavalio koostetaan monipuolisesti vihannesten, juuresten, palkokasvien, viljatuotteiden, sienien, pähkinöiden, siementen, hedelmien ja marjojen ja kasvirasvan ympärille. Näillä tuotteilla on paljon terveydelle edullisia ominaisuuksia.

Kun ruokavalio koostetaan näin, saadaan ruoasta sopivasti tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita, kuitua sekä energiaravintoaineita. Kasviperäisen ruoan kulutuksen lisääminen tai siirtyminen kokonaan kasvissyöjäksi voi siis vaikuttaa terveyteen myönteisesti.

Kasvisruokailu vaikuttaa muun muassa näihin asioihin:

  • Se on hyväksi sydänterveydelle, sillä se parantaa veren kolesteroliarvoja ja verenpainetta. Se vähentää myös sepelvaltimotaudin riskiä.
  • Se vähentää kakkostyypin diabeteksen riskiä.
  • Se vähentää riskiä sairastua paksusuolensyöpään ja muihin suolistosyöpiin.
  • Se ylläpitää suoliston hyvää bakteeritasapainoa ja helpottaa myös ummetusta.
  • Se vähentää riskiä sairastua kaihiin."
Noudatan itse kasvisvoittoista ruokavaliota, syön kalaa ja kananmunia ja jonkin verran maitotuotteita, mutta yhä enemmän ei-maitopohjaisia tuotteita ja lihaa hyvin vähän.

 
vierailija
Mainitsemistasi probiooteista ei varmaankaan ole hyötyä jos potilaalla on esim. sibo?
Siboa ei suljeta pois tutkimuksissa, kuvaamalla ohutsuolta kunnolla.
Edes laajaa/täydellistä verenkuvaa ei oteta jos on suolistosairausepäily…erikoista…

Mitään toisen osapuolen tervettä ulostetta/leikkauksia/avannepusseja ei tarvita jos tehtäisi metaboliaan
ja ruokavalioon liittyviä kliinisiä tutkimuksia.

Leaky gut syndrooma on vahvasti nykypäivää, sekä aineenvaihdunta ja suolistobakteerit ovat enemmän epäbalanssissa kuin aiemmin. Ruokavaliolla on merkittävä sija tässä, samoin toki bakteerimäärän köyhyys suolistossa koska ylihygieenisyys.

Suomeen tämä ei ole vielä sinänsä kerennyt, mutta jos olet sairas niin kannattaa tutustua muun muassa:
Dr. Ken Berry (”Lies my doctor told” me on todella lukemisen arvoinen kirja)
Lukuisat lääkärit ovat parantaneet ihmisiä keskittyen ihmiselle sopivaan ruokavalioon ja aineenvaihdunnan häiriöihin.
En osaa ottaa kantaa tuohon SIBOon mutta käsittääkseni suoliston hyvä floora sisältää juuri probiootteja ja uskoisi, että niistä on enemmän hyötyä kun haittaa.
Kokeilin terveen ihmisen ulosteesta eristettyjä hyviä bakteereita sisältäviä kapseleita SymbiCort (muistaakseni), jotka tuli markkinoille keväällä. Amerikassa tuote on ollut käytössä jo 15 vuotta ja muuallakin. Suolisto rauhoittui, turvotus hävisi.... olivat mielestäni ihan ok. Söin kapseleita 4 kk.
Kiinalaisessa lääketieteessä oikea ja sopiva ruoka/ruokavalio on se joka luo tasapainon ja yleensä hoidot kohdentuvat muuttuviin ja puuttuviin elementteihin. Ei siis voi kieltää ravinnon merkitystä elimistön hyvinvoinnille.
Se tiedetään, että lapsuudessa sairastetut taudit ja mahdolliset antibioottihoidot ovat yhteydessä suolistosairauksiin ja autoimmuunisairauksien puhkeamiseen vanhempana.
 
vierailija

Asiaan liittyen:
Usalaisissa ”vastuullisissa” standard american diet komiteoissa istuu 95% jäävejä ihmisiä. Käsittämätöntä! Mitenköhän on meillä?
Jokainen varmasti ymmärtää että tutkimukset vaativat rahaa ja monikansalliset yritykset rahoittavat tutkimuksia, jotka ovat heille edullisia.

Kannattaa syödä niin että tuntuu ja näyttää hyvälle, sen sijaan että kärsisi ylipainosta, sokeritaudista, kroonisista tulehduksista, autoimmuunitaudeista jne.

On se jännä, että pääset lääkkeistä, ylipainosta ja sairauksista eroon kun viskaat hiilarit/kasviöljyt (auringonkukka-, maissi- ja soijaöljyt ym.) ja gmo-safkat ym. roskat mäkeen, ja syöt silloin kunnolla kun on oikeasti nälkä! Ihmiselle sopiva ruoka on rasvaista lihaa, kalaa, kananmunia ym. eläinkunnan tuotteita.
Toki olisi edullisinta, että tuotantoeläin on elänyt lajilleen sopivasti, eli esim. lehmä ulkoillut päivittäin ja syönyt ruohoa ravinteikkaasta maasta, mutta ei välttämätöntä.

Suolistosta ei vissiin halutakaan tietää mitään kun mm. Ibd/ibs potilaille suositellaan hiilareita, kuituja ja runsaasti omega 6 sisältäviä öljyjä. Kaikki edellä mainituista ruokkivat patogeeneja, tulehdusta ja sekoittavat bakteerikantaa ja aineenvaihduntaa.
Jokainen tietää, että paaston aikana valkosolujen määrä lisääntyy kehossa, mutta silti suositellaan syömään jopa 5-6 krt/pv.
Eli, meidän terveussuositusten ansiosta ihmiset syövät väärin/roskaa jatkossakin, ja pysyvät tasaisesti sairaina - näin lääketeollisuus ja ihmiselle sopimattoman ruoan tuotanto käärii sievoiset summat räkkylää.
 
vierailija
Osassa vinhaa perää mutta on myös katsottava hieman ihmisen historiaa. Nälkäkausina ei juurikaan ole ollut mitään syötävää ja uskon, että informaatio on osittain geeniperintäinen eli selviytyäkseen hegissä on kerättävä ns vararavintoa eli rasvaa ja mistä sen saa helpommin niin sokereista. Toisaalta ihminen on hedonisti ja rakastaa sitä mikä maistuu hyvälle.
Suolistoon liittyvät tutkimukset ovat jo varsin pitkällä. Pian tiedetään mikä suolistossa laukaisee esim autoimmuunisairauksia.
Suoliston flooraa pystytään korjaamaan terveeltä ihmiseltä otetusta ulosteesta tehdyllä massalla.
Suoliston toimintaa parantavia filuksia lisätään elintarvikkeisiin (lacto-acido-bifilus).
Tämän päivän diagnosointi on antanut nimet ja kasvot ruoka-aineallergioille, suolistosyöville, erilaisille suolistoon liittyville oireyhtymille jne. Suolistoon liittyviä ongelmia on ihmisillä ollut kautta aikojen eikä ole kysymys mistään yhden yön ilmiöstä.
Gmo-intoleranssi on yhteinen nimittäjä.
 
vierailija
"Seurantajakson aikana osallistujien keskuudessa kirjattiin 1 502 sydänongelmaa, mukaan lukien sydänkohtauksia, sepelvaltimotauteja ja sydäninfarkteja.

Lääketieteen alan aikakauslehdessä BMJ:ssä julkaistu tutkimus osoittaa, että sydänsairauksia esiintyi 346 ihmisellä 100 000:sta, jotka kuluttivat paljon makeutusaineita. Verrokkiryhmässä 314 ihmisellä todettiin sydänsairauksia".-IL-

Toisten lauseita taas jankkaa
Luitko muuten tuota?
 
vierailija
Asiaan liittyen:
Usalaisissa ”vastuullisissa” standard american diet komiteoissa istuu 95% jäävejä ihmisiä. Käsittämätöntä! Mitenköhän on meillä?
Jokainen varmasti ymmärtää että tutkimukset vaativat rahaa ja monikansalliset yritykset rahoittavat tutkimuksia, jotka ovat heille edullisia.

Kannattaa syödä niin että tuntuu ja näyttää hyvälle, sen sijaan että kärsisi ylipainosta, sokeritaudista, kroonisista tulehduksista, autoimmuunitaudeista jne.

On se jännä, että pääset lääkkeistä, ylipainosta ja sairauksista eroon kun viskaat hiilarit/kasviöljyt (auringonkukka-, maissi- ja soijaöljyt ym.) ja gmo-safkat ym. roskat mäkeen, ja syöt silloin kunnolla kun on oikeasti nälkä! Ihmiselle sopiva ruoka on rasvaista lihaa, kalaa, kananmunia ym. eläinkunnan tuotteita.
Toki olisi edullisinta, että tuotantoeläin on elänyt lajilleen sopivasti, eli esim. lehmä ulkoillut päivittäin ja syönyt ruohoa ravinteikkaasta maasta, mutta ei välttämätöntä.

Suolistosta ei vissiin halutakaan tietää mitään kun mm. Ibd/ibs potilaille suositellaan hiilareita, kuituja ja runsaasti omega 6 sisältäviä öljyjä. Kaikki edellä mainituista ruokkivat patogeeneja, tulehdusta ja sekoittavat bakteerikantaa ja aineenvaihduntaa.
Jokainen tietää, että paaston aikana valkosolujen määrä lisääntyy kehossa, mutta silti suositellaan syömään jopa 5-6 krt/pv.
Eli, meidän terveussuositusten ansiosta ihmiset syövät väärin/roskaa jatkossakin, ja pysyvät tasaisesti sairaina - näin lääketeollisuus ja ihmiselle sopimattoman ruoan tuotanto käärii sievoiset summat räkkylää.
Totta
 

Yhteistyössä