Asiaan liittyen:Bayer ja Monsanto – tuhon fuusio
Syksyllä 2016 kahden jättimäisen ja toimintatavoiltaan megalomaanisen tuhoisan yrityksen toimitusjohtajat pääsivät maireina tarjoamaan osakkeenomistajilleen hyviä uutisia: Bayer AG ja Monsan…avoin.media
Osassa vinhaa perää mutta on myös katsottava hieman ihmisen historiaa. Nälkäkausina ei juurikaan ole ollut mitään syötävää ja uskon, että informaatio on osittain geeniperintäinen eli selviytyäkseen hegissä on kerättävä ns vararavintoa eli rasvaa ja mistä sen saa helpommin niin sokereista. Toisaalta ihminen on hedonisti ja rakastaa sitä mikä maistuu hyvälle.Asiaan liittyen:
Usalaisissa ”vastuullisissa” standard american diet komiteoissa istuu 95% jäävejä ihmisiä. Käsittämätöntä! Mitenköhän on meillä?
Jokainen varmasti ymmärtää että tutkimukset vaativat rahaa ja monikansalliset yritykset rahoittavat tutkimuksia, jotka ovat heille edullisia.
Kannattaa syödä niin että tuntuu ja näyttää hyvälle, sen sijaan että kärsisi ylipainosta, sokeritaudista, kroonisista tulehduksista, autoimmuunitaudeista jne.
On se jännä, että pääset lääkkeistä, ylipainosta ja sairauksista eroon kun viskaat hiilarit/kasviöljyt (auringonkukka-, maissi- ja soijaöljyt ym.) ja gmo-safkat ym. roskat mäkeen, ja syöt silloin kunnolla kun on oikeasti nälkä! Ihmiselle sopiva ruoka on rasvaista lihaa, kalaa, kananmunia ym. eläinkunnan tuotteita.
Toki olisi edullisinta, että tuotantoeläin on elänyt lajilleen sopivasti, eli esim. lehmä ulkoillut päivittäin ja syönyt ruohoa ravinteikkaasta maasta, mutta ei välttämätöntä.
Suolistosta ei vissiin halutakaan tietää mitään kun mm. Ibd/ibs potilaille suositellaan hiilareita, kuituja ja runsaasti omega 6 sisältäviä öljyjä. Kaikki edellä mainituista ruokkivat patogeeneja, tulehdusta ja sekoittavat bakteerikantaa ja aineenvaihduntaa.
Jokainen tietää, että paaston aikana valkosolujen määrä lisääntyy kehossa, mutta silti suositellaan syömään jopa 5-6 krt/pv.
Eli, meidän terveussuositusten ansiosta ihmiset syövät väärin/roskaa jatkossakin, ja pysyvät tasaisesti sairaina - näin lääketeollisuus ja ihmiselle sopimattoman ruoan tuotanto käärii sievoiset summat räkkylää.
Mainitsemistasi probiooteista ei varmaankaan ole hyötyä jos potilaalla on esim. sibo?Osassa vinhaa perää mutta on myös katsottava hieman ihmisen historiaa. Nälkäkausina ei juurikaan ole ollut mitään syötävää ja uskon, että informaatio on osittain geeniperintäinen eli selviytyäkseen hegissä on kerättävä ns vararavintoa eli rasvaa ja mistä sen saa helpommin niin sokereista. Toisaalta ihminen on hedonisti ja rakastaa sitä mikä maistuu hyvälle.
Suolistoon liittyvät tutkimukset ovat jo varsin pitkällä. Pian tiedetään mikä suolistossa laukaisee esim autoimmuunisairauksia.
Suoliston flooraa pystytään korjaamaan terveeltä ihmiseltä otetusta ulosteesta tehdyllä massalla.
Suoliston toimintaa parantavia filuksia lisätään elintarvikkeisiin (lacto-acido-bifilus).
Tämän päivän diagnosointi on antanut nimet ja kasvot ruoka-aineallergioille, suolistosyöville, erilaisille suolistoon liittyville oireyhtymille jne. Suolistoon liittyviä ongelmia on ihmisillä ollut kautta aikojen eikä ole kysymys mistään yhden yön ilmiöstä.
"Kasvisvoittoinen tai kokonaan vegaaninen ruokavalio koostetaan monipuolisesti vihannesten, juuresten, palkokasvien, viljatuotteiden, sienien, pähkinöiden, siementen, hedelmien ja marjojen ja kasvirasvan ympärille. Näillä tuotteilla on paljon terveydelle edullisia ominaisuuksia.Ihmiselle sopiva ruoka on rasvaista lihaa, kalaa, kananmunia ym. eläinkunnan tuotteita.
En osaa ottaa kantaa tuohon SIBOon mutta käsittääkseni suoliston hyvä floora sisältää juuri probiootteja ja uskoisi, että niistä on enemmän hyötyä kun haittaa.Mainitsemistasi probiooteista ei varmaankaan ole hyötyä jos potilaalla on esim. sibo?
Siboa ei suljeta pois tutkimuksissa, kuvaamalla ohutsuolta kunnolla.
Edes laajaa/täydellistä verenkuvaa ei oteta jos on suolistosairausepäily…erikoista…
Mitään toisen osapuolen tervettä ulostetta/leikkauksia/avannepusseja ei tarvita jos tehtäisi metaboliaan
ja ruokavalioon liittyviä kliinisiä tutkimuksia.
Leaky gut syndrooma on vahvasti nykypäivää, sekä aineenvaihdunta ja suolistobakteerit ovat enemmän epäbalanssissa kuin aiemmin. Ruokavaliolla on merkittävä sija tässä, samoin toki bakteerimäärän köyhyys suolistossa koska ylihygieenisyys.
Suomeen tämä ei ole vielä sinänsä kerennyt, mutta jos olet sairas niin kannattaa tutustua muun muassa:
Dr. Ken Berry (”Lies my doctor told” me on todella lukemisen arvoinen kirja)
Lukuisat lääkärit ovat parantaneet ihmisiä keskittyen ihmiselle sopivaan ruokavalioon ja aineenvaihdunnan häiriöihin.
Asiaan liittyen:
Usalaisissa ”vastuullisissa” standard american diet komiteoissa istuu 95% jäävejä ihmisiä. Käsittämätöntä! Mitenköhän on meillä?
Jokainen varmasti ymmärtää että tutkimukset vaativat rahaa ja monikansalliset yritykset rahoittavat tutkimuksia, jotka ovat heille edullisia.
Kannattaa syödä niin että tuntuu ja näyttää hyvälle, sen sijaan että kärsisi ylipainosta, sokeritaudista, kroonisista tulehduksista, autoimmuunitaudeista jne.
On se jännä, että pääset lääkkeistä, ylipainosta ja sairauksista eroon kun viskaat hiilarit/kasviöljyt (auringonkukka-, maissi- ja soijaöljyt ym.) ja gmo-safkat ym. roskat mäkeen, ja syöt silloin kunnolla kun on oikeasti nälkä! Ihmiselle sopiva ruoka on rasvaista lihaa, kalaa, kananmunia ym. eläinkunnan tuotteita.
Toki olisi edullisinta, että tuotantoeläin on elänyt lajilleen sopivasti, eli esim. lehmä ulkoillut päivittäin ja syönyt ruohoa ravinteikkaasta maasta, mutta ei välttämätöntä.
Suolistosta ei vissiin halutakaan tietää mitään kun mm. Ibd/ibs potilaille suositellaan hiilareita, kuituja ja runsaasti omega 6 sisältäviä öljyjä. Kaikki edellä mainituista ruokkivat patogeeneja, tulehdusta ja sekoittavat bakteerikantaa ja aineenvaihduntaa.
Jokainen tietää, että paaston aikana valkosolujen määrä lisääntyy kehossa, mutta silti suositellaan syömään jopa 5-6 krt/pv.
Eli, meidän terveussuositusten ansiosta ihmiset syövät väärin/roskaa jatkossakin, ja pysyvät tasaisesti sairaina - näin lääketeollisuus ja ihmiselle sopimattoman ruoan tuotanto käärii sievoiset summat räkkylää.
Gmo-intoleranssi on yhteinen nimittäjä.Osassa vinhaa perää mutta on myös katsottava hieman ihmisen historiaa. Nälkäkausina ei juurikaan ole ollut mitään syötävää ja uskon, että informaatio on osittain geeniperintäinen eli selviytyäkseen hegissä on kerättävä ns vararavintoa eli rasvaa ja mistä sen saa helpommin niin sokereista. Toisaalta ihminen on hedonisti ja rakastaa sitä mikä maistuu hyvälle.
Suolistoon liittyvät tutkimukset ovat jo varsin pitkällä. Pian tiedetään mikä suolistossa laukaisee esim autoimmuunisairauksia.
Suoliston flooraa pystytään korjaamaan terveeltä ihmiseltä otetusta ulosteesta tehdyllä massalla.
Suoliston toimintaa parantavia filuksia lisätään elintarvikkeisiin (lacto-acido-bifilus).
Tämän päivän diagnosointi on antanut nimet ja kasvot ruoka-aineallergioille, suolistosyöville, erilaisille suolistoon liittyville oireyhtymille jne. Suolistoon liittyviä ongelmia on ihmisillä ollut kautta aikojen eikä ole kysymys mistään yhden yön ilmiöstä.
Hyvä et osaa ajatella itsekin. Mikä ihmisissä tekee sen ettei vaan enää pää toimi - Kivisen sanoja lainatakseniTsiisus. Lissu on hurahtanut uuteen aiheeseen
Toisten lauseita taas jankkaaHyvä et osaa ajatella itsekin. Mikä ihmisissä tekee sen ettei vaan enää pää toimi - Kivisen sanoja lainatakseni
Onko jotenkin pudonnut veneestä?Toisten lauseita taas jankkaa
Perässä soutaaOnko jotenkin pudonnut veneestä?
Mitä tapahtui?Kuka käskee?
Luitko muuten tuota?Toisten lauseita taas jankkaa
Tuleeko sulle Kaleva?Mitä tapahtui?
Helppo vastata tuohonTuleeko sulle Kaleva?
TottaAsiaan liittyen:
Usalaisissa ”vastuullisissa” standard american diet komiteoissa istuu 95% jäävejä ihmisiä. Käsittämätöntä! Mitenköhän on meillä?
Jokainen varmasti ymmärtää että tutkimukset vaativat rahaa ja monikansalliset yritykset rahoittavat tutkimuksia, jotka ovat heille edullisia.
Kannattaa syödä niin että tuntuu ja näyttää hyvälle, sen sijaan että kärsisi ylipainosta, sokeritaudista, kroonisista tulehduksista, autoimmuunitaudeista jne.
On se jännä, että pääset lääkkeistä, ylipainosta ja sairauksista eroon kun viskaat hiilarit/kasviöljyt (auringonkukka-, maissi- ja soijaöljyt ym.) ja gmo-safkat ym. roskat mäkeen, ja syöt silloin kunnolla kun on oikeasti nälkä! Ihmiselle sopiva ruoka on rasvaista lihaa, kalaa, kananmunia ym. eläinkunnan tuotteita.
Toki olisi edullisinta, että tuotantoeläin on elänyt lajilleen sopivasti, eli esim. lehmä ulkoillut päivittäin ja syönyt ruohoa ravinteikkaasta maasta, mutta ei välttämätöntä.
Suolistosta ei vissiin halutakaan tietää mitään kun mm. Ibd/ibs potilaille suositellaan hiilareita, kuituja ja runsaasti omega 6 sisältäviä öljyjä. Kaikki edellä mainituista ruokkivat patogeeneja, tulehdusta ja sekoittavat bakteerikantaa ja aineenvaihduntaa.
Jokainen tietää, että paaston aikana valkosolujen määrä lisääntyy kehossa, mutta silti suositellaan syömään jopa 5-6 krt/pv.
Eli, meidän terveussuositusten ansiosta ihmiset syövät väärin/roskaa jatkossakin, ja pysyvät tasaisesti sairaina - näin lääketeollisuus ja ihmiselle sopimattoman ruoan tuotanto käärii sievoiset summat räkkylää.
ToivottavastI lopullisesti ulos tältä palstaltaKirjautua ulos mistä?
Ei lähde ikinä.ToivottavastI lopullisesti ulos tältä palstalta