Ranskan persut äänestivät tyhjää Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyden ratifioinnissa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
"Niiden [Yhdysvaltain asettamien Venäjä-pakotteiden] motiivi on väärä. Sisäpolitiikalla yritetään tehdä ulkopolitiikkaa. On naiivia ajatella, että vain Venäjä olisi yrittänyt vaikuttaa toisen maan vaaleihin.” (Laura Huhtasaari (PS), IL 17.8.2017).

Jos kasvua haetaan, sitä saa Venäjältä. Pakotteet ovat huonoja meille. Venäjä teki väärin, mutta niitten alueitten [Itä-Ukrainan] kansalaisten oma näkemys pitäisi ottaa huomioon. He kuuluisivat mieluummin Venäjään kuin Ukrainaan.” (Juho Eerola (PS), Verkkouutiset 31.3.2018).

En usko Venäjän olevan Salisburyn hermomyrkkyiskun takana. Jos Venäjän syyllisyys pystytään puolueettomasti ja luotettavasti toteamaan, kannatan esitetyn kaltaisia sanktioita.” (Tom Packalén (PS), US-blogi 28.3.2018).

Suomen ulkopoliittiselta johdolta vaaditaan rohkeutta vaatia faktoja pöytään. Ennen niiden näkemistä ja arviointia emme voi lähteä [Venäjä-]pakotteisiin. Pakotteet haittaisivat merkittävästi jo nyt huonossa kunnossa olevaa taloutta. Lisäksi ne kärjistäisivät kriisiä, johon pitäisi etsiä liennytystä.” (Tom Packalén (PS), US-blogi 25.7.2018).

Oheiset perussuomalaiskansanedustajien kannanotot varapuheenjohtaja Laura Huhtasaaren johdolla kertovat hyvin puolueen Venäjä-linjaa.

Perussuomalaiset on Venäjä-myönteinen puolue ja haluaisi purkaa niin EU:n kuin myös Yhdysvaltain asettamat Venäjä-pakotteet.

Pari esimerkkiä niistä puolueiden johtohenkilöiden Venäjä-kannanotoista, jotka Milanossa kaveerasivat keskenään.

Marine Le Pen sur CNN: les sanctions anti-russes sont ‘complètement stupides.’” (RT France 2.2.2017).

Konekäännöksenä suomennettuna:

Marine Le Pen CNN:llä: Venäjän vastaiset pakotteet ovat ’täysin typeriä.'"

Huomatkaa, että RT-uussivusto Kremlin propagandaa levittävä valtiollinen tv-uutiskanava ja RT France on sen ranskalaisversio. Venäjä todellakin taitaa nämä kuviot. Hyvät yhteydet Venäjälle omaava Marine Le Pen on ranskalaisen oikeistopopulistisen Ranskan Kansallisen liittouman puheenjohtaja.

Salvini a Mosca: ‘Qua mi sento a casa, in alcuni paesi dell'Ue no’" (RaiNews 17.10.2018).

Konekäännöksenä suomennettuna:

Salvini Moskovassa: ’Täällä tunnen oloni kotoisaksi, joissakin EU-maissa en’”.

Jussi Halla-aho ja Perussuomalaiset eivät ymmärrä, miksi pohjimmiltaan Matteo Salvinin haluaa oikeistopopulistit yhteen. Salviani istuu siis ministerinä hallituksessa, ei oppositiossa. Salvinin toimissa ei ole kyse kansallisuusmielisyydestä aatteena sinänsä, vaan halukkuus saada itselleen, puolueelleen ja edustamalleen hallitukselle lisää painoarvoa EU:ssa niin, että rapakuntoisen Italian asema EU:ssa helpottuisi.

No, nyt nämä tollot läksivät Salvinin kelkkaan. Salvini on se Venäjä-asioiden eteenpäin viejä numero 1 oikeistopopulistisessa liikkeessä.

Ruotsidemokraatit toimivat oikein jättämällä Salvinin ja Milano-ryhmän väliin. Ruotsidemokraatit tajusivat, että kyse on nimenomaan Venäjästä, johon on pidettävä riittävä etäisyys. Halla-ahon Perussuomalaiset eivät tätä tajunneet.

Ruotsissa tiedettiin ja älyttiin, mihin Milanoon kokoontuneiden Venäjä-kiima voi lopulta johtaa. Jussi Halla-aholla ja etenkinkin Laura Huhtasaarella ei tuota älyä ollut. Saimme nopeasti Itävallasta esimerkin, mihin kiiluvasilmäisten Venäjä-kiima voi pahimmillaan johtaa.

Perussuomaliset eivät ole kansallismielinen puolue eivät he tiedä oikeasta kansallismielisyydestä yhtään mitään. Käsite on heille vain tapa höynäyttää tyhmempiä äänestäjä.

Kansallisuusmielisyys on oikeistopopulisteilla vain väline saada tyhmimmät äänestäjät kannattamaan heitä
.

Ympyrätalo paniikissa.
 
vierailija
Jos vasemmusto olisi saanut päättää, niin Suomi olisi liittynyt Venäjään jo vuonna 1918. Onneksi hävisivät kapinansa Suomen laillista hallitusta vastaan.
Oletko vähän paniikissa? :D
Mä en ymmärrä tota, et öyhötät vasemmistolaisilla täällä, yritätkö johtaa keskustelun muualle, aivan, kuin tosiasiat sillä katoaisivat?
Vasemmisto oli mitä oli 1900-luvun alussa, nyt on tilalle tulleet persut.
 
vierailija
vierailija
Perusuomalaisuus on samaa kuin ääri-islamismi?

Sortavatko naisia? Estävätkö tyttöjen koulutuksen? Pommittavatko viattomia?
Samankaltaista. Sorratte jotakuta (naiset ei niin kaukana noista teidänkään sorretuista) , estätte toista, jne.
Joku täällä vitsailee vasemmistolaisille, että oma kansa ensin -ajattelu on vahingollista. Niinhän ne ääri-islamistitkin ajattelee: oma kansa ensin.
Heille uppoaa uskonnollinen propaganda, teille Venäjän propaganda. Olette konservatiiveja ja nationalisteja. Kyllä, teillä on paljon yhteistä.
 
Samankaltaista. Sorratte jotakuta (naiset ei niin kaukana noista teidänkään sorretuista) , estätte toista, jne.
Joku täällä vitsailee vasemmistolaisille, että oma kansa ensin -ajattelu on vahingollista. Niinhän ne ääri-islamistitkin ajattelee: oma kansa ensin.
Heille uppoaa uskonnollinen propaganda, teille Venäjän propaganda. Olette konservatiiveja ja nationalisteja. Kyllä, teillä on paljon yhteistä.
Taidat sekoittaa terroristiaatteen ja kansalliskonservatismin. Ääri-islamismi on maailmanlaajuinen liike, joka pyrkii terrorisoimaan länsimaita, mutta myös maltillisia ja maallistuneita muslimeita. Iso osa muslimien syrjinnästä johtuu juurikin ääri-islamismin terroriteoista. Ei ole olemassa mitään oma kansa ensin -ajattelua islamisteilla, vaan oma uskonto ensin missä tahansa päin maailmaa.

Venäjän propaganda on hyvin uponnut vasemmistoon ja tämä teidän pitäisi nyt huolella perata. Ei voida enää ummistaa silmiä Heinäluoman ja Halosen toiminnasta tai vaikkapa Saksassa Gerhard Schröderin toiminnasta, joka ei edes yritä peitellä putinismiaan. PS on johdonmukaisesti kannattanut venäläisten kaksoiskansalaisuuden estämistä ja Halla-aho on varoittanut jo vuonna 2019 venäläisen energian riippuvuudesta, josta Heinäluoma tuohtui pahasti. Huvittavaa katseltavaa nykypäivänä.
 

Yhteistyössä