Covid-19-rokotus ei ole niin turvallinen, että sen ottamista kannattaisi suositella

vierailija
Mä paneuduin niihin väittämiin. 5 rokote kuolemaa ja cain 456 koronasn kuolutta rokotettua. Lähdin niitä tutkimaan ja törmäsin ettei väittämät pidä paikkaansa
 
vierailija
Samaa mieltä.
Täysi kymppi kuitenkin tytölle sitkeydestä, jaksaa etsiä sitkeästi ulkomaalaisia "mukatutkimuksia" ja jos nyt ei tutkimustulos jotenkin miellyttä ja ole tarpeeksi koronarokotekriittinen, voi hän aina tulokset tulkita itselleen sopiviksi ja muille tänne kopoitunut. Tosin täll. ihmiset ovat yleensä melko vaarallisia tosielämässä ja myyräntyössä vapaa-ajan harrastuksissa sekä työelämässä.
Euta johdetaan USA toimesta. Pakotteet määrää USA. Maailman uutiset Toimittaa CNN ne tulevat USAsta. Ukrainan sota ja Korona on uuden maailman järjestyksen luontui työkalu. Sulkutilat ja Pakotelait hyödyttävät uutta maailmanjärjestuystä. Saulli niini kerto jo 2 vuotta sitten uudenvuoden puheessaan uuden maailmanjärjestykesn olevan PERUUTTAMATON. Rokotteet kehitettiin syntyvyyden laskuun ja vanhusten eliniän romahduttamsieksi. Videoita löytyy tokentube.net palvelusta muista poistetaan tuneissa, yli puolet suomenettuja.
 

Yhteistyössä