No nyt meidän puhtoisten poikien eritteillä riittää kysyntää ❤️ Hei me tienataan pian vaikka mitä :)

Kyllä sinäkin olet oman osuutesi rokotteista saanut/ottanut, joten mun mielestä aivan turhaa itsensä ylentämistä tässä sinunkin ylläpitämässä ns. puhtaat/likaiset, rokotetut/rokottamattomat ajattelussasi.
No anna meidän kurjien ja tyhmien rokottamattomien repiä irti huumoria tästä tilanteesta. :)

Tilanteessa jossa meistä on tehty väheksyttyjä urpoja, jotka on syytä eristää yhteiskunnan ulkopuolelle.
 
vierailija
No nyt meidän puhtoisten poikien eritteillä riittää kysyntää ❤ Hei me tienataan pian vaikka mitä :)
Joopajoo,

Kateelliset piikitetyt heittää pian kuraa niskaan, mutta meidän myrkyttämättömien karavaani kulkee

Tämän kivan lainauksen poimin äsken netistä
Vanessa
@terrieri4

·
15t

”Rokottamattoman sperman hinta on noussut 21.000%. Tarvitseeko sinun tietää enään mitään muuta?”
Rokottamattoman valkoisen miehen sperma tulee olemaan kultaakin kalliimpaa, koska rokottamattomia tulee löytymään pääosin vain Afrikasta, Aasiasta ja Etelä-Amerikasta.
Mikäli olet vaalea ja sinisilmäinen, klunssin hinnalla ei ole juuri ylärajaa.
 
  • Rakkaus
  • Haha
Reactions: Latimeria ja Echo
vierailija
Tulevaisuudessa on käsite Pohjolan spermamiljardöörit. "Sperma nousee pohjolasta" on ennustettu. Vähän kuin jykevä ikihonka tukemassa maailmanpuuna pohjan perillä koko maailmaa, vuodattaen valkokultamahlaa ihmiskunnalle. Loppumaton runsaudensarvi - Pohjolan Sampo.
 
  • Tykkää
  • Haha
Reactions: Echo ja Latimeria
Tulevaisuudessa on käsite Pohjolan spermamiljardöörit. "Sperma nousee pohjolasta" on ennustettu. Vähän kuin jykevä ikihonka tukemassa maailmanpuuna pohjan perillä koko maailmaa, vuodattaen valkokultamahlaa ihmiskunnalle. Loppumaton runsaudensarvi - Pohjolan Sampo.
Rahaa ja hemaisevia kaunottaria tulee ovista ja ikkunoista, eikä tarvitse kuin maata vaan :love::ROFLMAO:
 
  • Haha
Reactions: Echo ja KalaMies
Hei, aletaan kasvattaa uutta ihmisrotua: puhtaat rokottamattomat! Munasolut ja siemenneste priimaa. Ei kuukautishäiriöitä jne.

Rokotetut tietty aattelee että sieltä tulisi joitain pöljäkkeitä, mutta uskon että tulisi omilla aivoillaan ajattelevia yksilöitä.
Taitaa "uusi ihmisrotu" olla jo aika pitkällä mm. Kiinassa. Siis sellainen geenimanipuloitu.


Ehkä pian @Lispetti ja @Latimeria luovuttavat pahaa aavistamatta sukusolujaan ja niiden avulla luodaan "LIsmeria", ihminen joka ei koskaan kyseenalaista mitään, vaan konemaisesti noudattaa hallituksen ohjeita ja määräyksiä. Tuleva ikuinen presidentti S. Marin tilaa Lismerioita hallinnon tarpeisiin ensi alkuun 10 000.

Lismeria valmiina toimintaan. Vapiskaa boomerit!
 
  • Haha
Reactions: Lispetti
…Ehkä pian @Lispetti ja @Latimeria luovuttavat pahaa aavistamatta sukusolujaan ja niiden avulla luodaan "LIsmeria", ihminen joka ei koskaan kyseenalaista mitään, vaan konemaisesti noudattaa hallituksen ohjeita ja määräyksiä. Tuleva ikuinen presidentti S. Marin tilaa Lismerioita hallinnon tarpeisiin ensi alkuun 10 000.

Lismeria valmiina toimintaan. Vapiskaa boomerit!

Eihän meistä kaikista kriittisesti ajattelevista ihmisevoluution huipuista :sneaky: voi mitenkään tulla piikkifanien kaltaisia tahdottomia neulatyyny -robotteja :cool:
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
Jos sulla on niin laatutavaraa kuin väität, niin eihän ihmiskunta tarvitse kuin yhden satsin.
Nope, unohdit sisäsiittoisuuden vakavat riskit. Siitähän seuraisi se, että Laten satsilla hedelmöitetyttyjen naisten lapset olisivat kaikki keskenään sisarpuolia o_O

Ja kaikki lastenteon nautinnot jäisi pois, en haluaisi viedä tikkaria kaikkien muiden harvahkojen miesten suusta, tehtävää kyllä riittää :love:

 
Nope, unohdit sisäsiittoisuuden vakavat riskit. Siitähän seuraisi se, että Laten satsilla hedelmöitetyttyjen naisten lapset olisivat kaikki keskenään sisarpuolia

Ja kaikki lastenteon nautinnot jäisi pois, en haluaisi viedä tikkaria kaikkien muiden harvahkojen miesten suusta, tehtävää kyllä riittää

Mietityttää miten mustalaisilla menee….vaikka kävisivät hakemassa puolisoita Ruattin puolelta niin ristiin ne on silti naineet jo hyvän aikaa!
 

Yhteistyössä