Huhtikuiset 2022

Moikka!
Tällaista ketjua ei vielä taida olla.

Löytyykö muita kellä LA huhtikuussa?

Ite plussattu 9 DPO, nyt rv 4+0.
Oireita löytyy jo, esim.
erilaiset tuntemukset alavatsalla (tullut epäiltyä jo kaikkea kohdunulkoisesta alkaen ennen kun luin keltarauhasen toiminnasta),
äkkinälkä ja sitä seuraava huono olo,
hormonihirmuilu.

Toistaiseksi silti kuitenkin nautin noista fyysisistä oireista, jotta tuntee että jotain siellä vatsassa oikeasti tapahtuu. :love:
 
Mäkin voisin liittyä :) Tein tänään plussan joka toivottavasti vielä vahvistuu. Olen niin onnellinen tästä, imetän esikoista vielä päivin ja öin eikä kuukautiset ole ehtiä alkaa ollenkaan ja pelkäsin jo että täytyisi sisarusta toivoessa vähentää imetyksiä... imetys on ollut niin tärkeää esikoiselle. Ei luultavasti tarvitse. Huomenna haen vielä digitestin. Toiveikas kyllä olen... Toivottavasti pysyy matkassa!
 
  • Tykkää
Reactions: Hentscu ja Coguine
Varovaisesti liityn mukaan. Haamuja saanut eri testeihin. Selkein viiva early predictorin testissä ja rfsun herkässä (tiedän että tämä voi näyttää haamuja muutenkin). Pc:n testeihin en ole saanut näkymään vielä kunnolla. Ekassa raskaudessa pc näytti mulle tosi haalean haamun testiajan ulkopuolella vasta kun menkat oli myöhässä jo 4pvä.. Joten en vielä jaksa huolestua. Luin että tuo earlyn testi pitäis kuitenkin olla tosi luotettava. Mietin tässä raskisko hakea sitä vielä uudenkin. Aika kallis testi 14e...

Tuntemuksia ala mahassa ja tissit vihloo. Ihan samoja oireita kuin ekassakin raskaudessa.

Kp 26/27(28), dpo 12 menossa.
Laskettuaika olisi 11.4.22
 
Jes!! Mietin jo, et missä on huhtikuiset :D

voisin liittyä teidän seuraan myös, kun la on ihan maaliskuun lopussa ja tulee näin ollen syntymään huhtikuun puolella. Olisko joku innokas perustamaan fb puolelle ryhmää? Voin tehdä, jos joku muu ei oo innokkaampi
 
vierailija
Täältä myös yksi liittyy mukaan! Tänään on kp 27/26 ja selkeät viivat tuli kahteen eri testiin eilen jo haaleammat ja perjantaina tuli ns. Roskishaamu (jep ei saisi katsoa ) esikoinen meille ja ensimmäinen yrityskierto, joten epäuskoiset fiilikset on. Kumpa hän nyt pysyisi matkassa ♥
 
Minäkin voisin liittyä! Menkoista laskettuna 4+6. Epäuskoinen olo ja testejä on tullut tehtyä useampi. Aluksi pelkäsin, että viime kierron kemiallinen toistuu. Eilen dpo 19 ja viivat tasavahvat. Dpo 17 piti olla viimeinen testauspäivä, kun viivat oli melkein tasavahvat ja digikin sanoi 2-3. Kaikki mahdolliset oireet vaan katosi tuossa välissä, niin tuli sorruttua.

Ilmeisesti kuitenkin ihan normaalia tuo oireiden aaltoilu. Eilen oli taas kaikenlaista koko päivän ja tuli halattua jo vessanpönttöä ekaa kertaa. Aamun on taas vaikuttanut kovin oireettomalta. Ai miten niin ensimmäistä lasta odoteltaisiin :D Vielä en ole neuvolaan soittanut. Oletteko kaavaillut menevänne varhaisultraan?
 
  • Tykkää
Reactions: Maija1004
Kiva kun tänne tulee sittenkin jengiä!
Kertokaa vaan jos joku tekee sellaisen salatun fb-ryhmän, itse en oo koskaan sinne ryhmiä tehnyt niin parempi jos joku osaava hoitaa! :giggle:

Meillä kans esikoinen kyseessä ja oireiden aaltoilu tullut kans jo tutuks. Onneks iltasin yleensä vatsa antaa enemmän elonmerkkejä vaikka aamulla olis ollut hiljasta. Tosin tänään kyllä kourinut vatsasta jo aamusta alkaen.

Mä en kans oo neuvolaan vielä jaksanut soittaa, osin kyllä sikskin kun mietin että tää on niin alussa vielä ettei moni vastaavassa tilanteessa oleva nainen edes olisi testannut vielä (dpo 15/4+1). Katsotaan jos ens viikolla sais aikaseks. En kyllä muutenkaan odota mitenkään innolla neuvolaa, kavereilta saanut kuvan että se on vaan pelkkää juoksuttamista ja purkkiin pissailua.

Varhaisultran aion varata, sinne heti kun sydänäänten kannalta olis järkevää!

Ps. Tänään tein CB digin, näytti toivotusti 2-3.:love:
 
  • Tykkää
Reactions: twix ja Hentscu
Katsotaan, jos muutaman viikon päästä liittyisin kanssa tuohon fb-ryhmään. Ihan vielä ei uskalla.

Vielä arvon odotanko viimeisen digin tekemiseen soittoa neuvolaan. Toisaalta vuorotyö aiheuttaa omat haasteensa sopivan ajan löytymiseen, joten voisi olla fiksua jo soittaa. Tuntuu vain kovin aikaiselta. Muutenkin odotan enemmän, että pääsisi tarkistamaan ultraan, että onko kyydissä ylipäätään ketään. Odottavan aika on pitkä :D
 
Olisipa
Täällä myös yksi epäuskoinen. Esikoista yritetty yli 1,5 vuotta ja koko yritysajan ensimmäiset viivat saatu testiin pari päivää sitten. Nyt menossa rv 5+0, eikä oikein muita oireita kuin lievä vatsan jomotus.

Varhaisultraan menoa en ole vielä miettinyt, mutta neuvolaan soitin jo hätäpäissäni.
 
Heippa! Liityn tänne kärkkymään tuota faceryhmää. Minäkään en vielä uskalla siihen liittyä, kovin epätodelliselta tuntuu vielä ja vasta tosiaan 2 haamua takana ja menkkojen alkamispäiväkin vielä 2 päivän päässä. Mutta kun ei hullu pysy muuten nahoissaan:D
Mutta tosiaan, mahdollisesti odotellaan itselle 3. Lasta ja miehelle ensimmäistä
 
Voi kuinka ikävää @Coguine❤:cry: Nuo kemialliset on kyllä niin kurjia.

Soitin nyt kuitenkin jo neuvolaan enkä yhtään liian aikaisin. Ainoa sopiva vapaa aika oli jo 2,5viikon päähän. Yllätti, että täällä kemiallisetkin laskettiin raskauksiksi. Varhaisultra olisi päivää ennen neuvolaa.

Ihan kun ei olisi jo tarpeeksi sekopäistä tämä oma testailu, niin kaapista löytyi siivoamisen jälkeen vielä yksi testi. Parin tunnin pidättely ja testi reilun minuutin jälkeen, nyt pitäisi jo uskoa :rolleyes:

 
Voi kuinka ikävää @Coguine Nuo kemialliset on kyllä niin kurjia.

Soitin nyt kuitenkin jo neuvolaan enkä yhtään liian aikaisin. Ainoa sopiva vapaa aika oli jo 2,5viikon päähän. Yllätti, että täällä kemiallisetkin laskettiin raskauksiksi. Varhaisultra olisi päivää ennen neuvolaa.

Ihan kun ei olisi jo tarpeeksi sekopäistä tämä oma testailu, niin kaapista löytyi siivoamisen jälkeen vielä yksi testi. Parin tunnin pidättely ja testi reilun minuutin jälkeen, nyt pitäisi jo uskoa

Jeee, sait "värivaras" -viivan! :love: :love: :love:

Mikä toi neuvolakäynti muuten on sit, onks se joku sellainen joka on "kiireellinen" suorittaa mahdollisimman aikaisilla vkoilla?
 
@Eimy siellä kirjataan perustiedot neuvolaan ja käydään jotain yleisiä juttuja läpi. Mulla on tuolloin vasta 7+3. Yksi epäsopiva aika olisi ollut seuraavalle viikolle ja seuraavat ylipäätään vapaat ajat oli 10-11 viikolle. Se oli sitten jo kuulemma liian lähellä mahdollista nt-ultraa ja siihen liittyviä verikokeita.
 
  • Tykkää
Reactions: Eimy
veskos
Täältä myös yksi liittyy mukaan! Tänään on kp 27/26 ja selkeät viivat tuli kahteen eri testiin eilen jo haaleammat ja perjantaina tuli ns. Roskishaamu (jep ei saisi katsoa ) esikoinen meille ja ensimmäinen yrityskierto, joten epäuskoiset fiilikset on. Kumpa hän nyt pysyisi matkassa
Jatkan tällä nimimerkillä tästä eteenpäin :) @Coguinelle voimia, todella ikävä tilanne :( <3

Täällä viivat on vahvistuneet, on niin epätodellinen olo että joka aamu on täytynyt testata.. Nyt pitäisi olla 4+0 viikot :) Tänään soittelin neuvolaan ja käynnin sain syyskuun puolivälin tienoille. Varhaisultrakin varailtiin elokuun toisiksi viimeiselle viikolle <3

Onko muilla miten oireita ollut? Mulla on aivan jäätävä turvotus ollut torstaista asti, tänään eka päivä kun on vähän helpompi olla. Hengästyminen tulee hetkessä, ummetusta ja kauhea nälkä ovat myös läsnä. Eilen täytyi kääntyä kävelylenkiltä takaisin kotiin, kun vatsassa tuntui pistävää kipua joka yltyi mitä pidemmälle käveli. Ehdin jo säikähtää menikö kesken. Levossa sitten onneksi loppui :) Oon aika järkyttynyt siitä miten paljon oireita voi jo ollakaan, samalla peläten mitä tuleva tuo :D
 
  • Tykkää
Reactions: Maija1004
Moi! Täällä 4+6 tänään ‍. Oireina kans vatsatuntemukset ja lisäksi tissit kipeät. Pelolla odotan koska etova olo muuttuu kunnon pahoinvoinniksi, esikoisen odotuksessa se oli aika hurjaa..
Teinpäs mäkin nyt nimimerkin tänne.

On kyllä niin epäuskoinen olo vielä tästä, etten oo vielä edes miettinyt neuvolaan soittamista, millonhan sinne viimeistään tarttis soitella? Varhaisultra aikaa katselin 2 viikon päähän jolloin ois 7+1
 
  • Tykkää
Reactions: Maija1004
Mulla ainoina oireina ollut nyt parina päivänä vatsan nippailu ja lievästi etova olo. Näen muutenkin tosi vilkkaita unia, mutta nyt ne on viikon aikana muuttunut jotenkin todella sekaviksi.

Meillä on varhaisultra 18.8 7+2. Toivottavasti päästään sinne asti :)
 
  • Tykkää
Reactions: Maija1004
Sainpas itteä niskasta kiinni ja varattua varhaisultran ja neuvolan ensikäynnin.
Ultra menee 7+6, joten silloin nyt ainakin varmasti jo jotain näkyy jos on näkyäkseen.
Hirmuisen paljon noi suositukset sen osalta vaihtelee, jossain luki että sydämen voi kuulla jo dpo 25, mutta sit taas Terveystalon suositus oli viikosta 7 eteenpäin. Toki ymmärtäähän sen, harmi olisi käydä aiemmin ja todeta ettei mitään vielä kuulu.
 
  • Tykkää
Reactions: Maija1004
Hei kyssäri, onko suositella jotain tiettyjä raskaudenseuranta-äppejä?

Sellanen olis kiva missä olis just ne perus-viikkokohtaiset jutut, vauvan koko ja mitä milloinkin tapahtuu. Mutta onko esim. kellään käytössä sellaista johon voisi myös vaikka lisätä kalenteriin neukkukäynnit yms. juttuja?

Noita kun on niin monta erilaista eikä ehkä itse jaksais ladata kaikkia.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Maija1004

Yhteistyössä