Te, jotka käytätte helokkiöljyä atooppisen ihon hoitoon...

7
Yritin syödä kapseleita, mutta sain kamalan allergisen reaktion.
Minullekin näyttää aiheuttavan allergiaa kapseleiden karrageeni.
"Karrageenit ovat hyytelömäistä ainetta, jota valmistetaan Pohjois-Atlantin punalevistä, kuten irlanninsammal (Chondrus crispus)- ja Gigartina stellata -levistä. Chondrus crispus -punalevästä saatava karrageeni on pääasiassa ?- ja ?-karrageenia. Sitä saadaan myös Gigartina mamillosa -lajista.

Karrageeni on elintarvikelisäaine (E 407) jota käytetään hyytelöimisaineena muun muassa jäätelöissä, hilloissa ja makeisissa. Sen on mainittu aiheuttavan suolistovaivoja. Eläinkokeissa on todettu sen pilkottuna aiheuttavan syöpää, mutta pilkkomattomasta luonnonkarrageenista ei ole näyttöä."
 
vierailija
Lääketieteessä helokkiöljyä pidetään 2000-luvun suurimpana lääketieteellisenä petoksena. Tohtori Tolonenkin on herännyt asiasta -kovin myöhään- ja myöntää asian.
Jotta sinäkin viisastut, lue kirja: Simon Flint, Villit vaihtoehdot. Uskomushoitokritiikkiä viisaille, Nordbooks 2014
Kumma kyllä on ihmisiä, joilla on ollut vuosikymmeniä iho-ongelmia ja hmmm... kas kummaa, kun tämä "uskomuskapseli" sitten kuitenkin auttaa esimerkiksi aikuisiän akneen. Jos et sitä tarvitse etkä ole huomannut mitään myönteistä vaikutusta, se ei tee helokkiöljystä uskomushoitoa. Eikä Simon Flintin löydöksistä mitään Raamattua.
 

Yhteistyössä