Lihavuusleikkaus kokemuksia

vierailija
Ei ole omia kokemuksia mutta on tullut katsottua Hengenvaarallisesti lihava-sarjaa. Leikkaus vie aiks tehokkaasti myös ruokahalua ainakin yhden kuukauden ajan. Vain 5 prosenttia onnistuu eikä ala lihoa uudestaan
 
vierailija
En ole ollut lihavuusleikkauksesta. Koska sairaalloinen lihavuus on riippuvuus, voi kehkeytyä ylensyömisen tilalle ylenjuominen alkoholiin/nesteeseen, kun ei muuta voi pistää suuhun kunnolla. Pitää ikään kuin saada joku riippuvuus syömisen tilalle.
Osa leikatuista lihoo takaisin 10 v. sisään, mutta ei entisiin mittoihin kuitenkaan. Imeytymisongelmien takia on seurattava, että saa kaikki tarvittavat vitamiinit ym jutut ravinnosta ja purkeista. On mielestäni säänn. lab.kontrolleissa tämän takia käytävä.
 
vierailija
Määrä voi olla ohjeistuksessa 2 dl mutta 0,5 dl mahtuu.
Höpsistä, 2-3 DL voi syödä kerrallaan. Toki heri leikkauksen jälkeen määrät ovat oieniä, mutta muutama kuukaisimleikkauksen jälkeen ateriakoko on tuo. Suosittelen leikkausta lämpimästi. Itse 134 kg ennen leikkausta ja nyt 90 kg 3 vuotta leikkauksen jälkeen. Onnellinen olen tuloksesta.
 
vierailija
Tuttuni poika oli leikkauksessa muutama vuosi sitten. Poika on kolmekymppinen, paino oli 150 kiloa ja pituus noin 175cm. Painosta lähti ensimmäisenä vuotena yli 40 kg. Nyt paino on isän mukaan yhä 100kg. Eli leikkaus on hyvä ensiapu, mutta omaa työtä tarvitaan selvästi ainakin laihdutuksen loppuvaiheessa. Leikkaukseen päästäkseen pitää olla reilusti lihava, netistä selviää. Ystäväni poika oli yksityisessä sairaalassa. Leikkauksen hinta oli 8000 euroa, Virossa kai reilusti halvemmalla, netistä selviää helposti.
 

Yhteistyössä