Uusinta: Miehen pieni penis

  • Viestiketjun aloittaja Anneli
  • Ensimmäinen viesti
Iso-O
Orgasmiherkin nainen sai aluksi yli 20, ehkä jopa yli 30 orgasmia kanssani, ja tämä on nykyinen vaimoni <3 Nykyään hän saa tosin vain siinä 6-12 kertaa, mutta seksi on kuitenkin parempaa kuin koskaan. Kaikista vähinte orgasmiherkin partneri, joka minulla oli joskus lähes 20 vuotta sitten, sai hänkin parhaimmillaan tuon 6 kertaa aktin aikana. Minulla ei olekaan koskaan ollut lyhyitä seksisuhteita, vaan seksi on ollut osana pidempää pari-/seksisuhdetta.

Ja minulla ei ole kuin peruskalu..että se siitä koosta. Eurokoko riittää monille, kun opettelette sitä käyttämään, ja kestätte kauemmin kuin 5 minuuttia.
 
mimosa_5
Emmä tiedä, Jotenkin noi jutut vaan kuullostaa hiukan Kallesta repäistyiltä. Iso munahan on vaan tiellä jos kundi laukeaa saman tien tms. Kuvittelisin että osa kundeista nauraa päin naamaa, jos kailotat kokotoiveita baarissa.

Omat parhaimmat kokemukset oikeasti kiimaisista naisista on olleet sellaisia, että nainen on ollut tyylikkäästi suora mutta ei rääväsuu. Sängyssä sitten aivan muuta :)
Ehkä noista viesteistä saa väärän kuvan. En ole mitenkään kovaääninen nainen, mutta alkoholin kanssa ilta yleensä muuttuu aika levottomaksi ja siinä porukan kesken en todellakaan ole se hiljaisin hissukka vaan heitän kommenttia vähän jokaiselle ihan luonnostaan. Olin goom-risteilyllä tuossa ja välillä ihan teemapäivinä suosikkibaarissakin menee meno yhtä jännäksi. Juttelen mielelläni miehille ja olen aika kaksimielinen. En voi sanoa olevani mitenkään erikoisen kaunis, mutta silmiin katsominen, rohkeat jutut ja iso halukkuus varmaankin auttavat paljonkin miesten metsästyksessä.

Iso muna on oma ihanne, mutta toki monenmoista joutuu elämässään kokemaan ja luuletteko, että heitän kundin pois sängystä, jos on liian pieni?! Isosta vaan on kiva jälkeenpäinkin muistella.

Mitä netti-ilmoitteluun tulee, olen lukuisia ilmoituksia kuvalla ja ilman laittanut 3-4 palveluun suomessa. Vastauksia tulee miehiltä niin, että oli pakko tehdä uusi maililaatikko noille ja mesekin on täynnä porukkaa. Heti kun avaa, niin 5 min päästä joku kysyy, saako runkata mulle camissa. Noita viestejä tulee yhtä ilmoitusta kohti tosiaan 50-200 kappaletta - voitte siskot ihan itse kokeilla, jos epäilyttää. Ilmoituksenkaan ei tarvitse olla kovin pitkä - "etsitään suomalaista tervettä 20-40v miestä X-seudulta salaiseen hauskanpitoon. Olen muodokas ja kiimainen nainen, enkä saa tarpeeksi seksiä. Kerro missä tapaisit ja mitä tekisit minulle. Parhaimpien kanssa suostun tapaamiseen".
 
Viimeksi muokattu:
Yllätyin
...kokeneen naisen puheista. Oli puhe jostain näistä seksijutuista ja nianen oli pirun itsevarma ja tiesi kyllä millaisia mulkkuja on olemassa. Miehet siinä tietysti "vitsiä" muistakseni löi isoista munista, kaiketi oli monella ihan normi ja joillakin kait mielestään hieman parempi. Mutta vastaus oli todella yllättävä. Nainen sanoi: " Se vaan on niin pirun varma fakta että iso muna ei seiso koskaan kunnolla". Tuli hiljaista ryhmään jossa oli seitsemän miestä ja yksi nainen. Jos ajatellaan faktoja, tilastoja yms....niin on todella vähän miehiä joilla iso muna seisoo kunnolla. Jos se seisoo iältään 25:sena kunnolla niin ei välttämättä enää 35:sena. Näin se menee. Se on verenkierron kannalta simplexi fakta. En tiedä sitten nuista mikropeniksistä jos niistä oli kyse niin huomioon ottaen naisen kyvyt kiihottua ja naisen seksuaalisuus niin jos mikropenis höylää naisen pilkkopimeässä niin ettei nainen näe millainen miehellä on ja mies hoitaa homman muuten ihan taidokkaasti ja vieläpä esileikit ennen toimintaa jo mentaalipuolella, en usko, että nainen tajuaa yhtään mitään siitä minkä kokoinen penis on. Niasten orgasmien saanti on muutenkin vähän niin ja näin ja oletan että tämänkin palstan naisten orgasmit perustuu legendoihin ja muiden luomiin mielikuviin isoista mulkuista. Herää kysymys tietääkö kukaan tämä palstan naisista etes mitä todellinen seksi on? Ai ettäkö minulla mikro? Ei....Ei ole mutta onneksi normikoko koko se seisoo, seisoo ja kunnolla. On kuin rautakanki, siltikään jos valot sammutetaan on se varma fakta ettei monikaan nainen tietäisi kuka piliään käytti: mikro, minä vaiko bigboss. Eli palstalla on nyt käsittelyssä oireyhtymä: Peniskateus. Samoin kuin kateus autosta, talosta, rahoista ja ulkonäöstä.
 
Kalle
Edellisessä kirjoituksessa oli hyviä perusteluja miksi käytännössä pienempi penis on isoa parempi.
Itse otin jonkun vanhemman naisen kommentit aluksi jonkinlaisena vinoiluna, kun hän arvioi omaa ihannepeniskokoaan. Kokeneempi nainen oli nähnyt ison peniksen erektiovaikeudet ja siksi myös kokemukset olivat olleet vähemmän kiihottavia isopeniksisen kanssa.

Miehet kuvittelevat yksiselitteisesti, että sentit muuttuvat orgasmeiksi ja naiset arvioivat miestä senttien perusteella, vaikka eivät sitä myöntäisikään. Naisia tuntuu eniten kiihottavan, että heitä himoitaan oikein kunnolla. (Olen kuullut useamman kerran: 'kylläpä sinun tekee mieli'. Kommentti on johtunut penikseni erektion näkemisestä.) Samat naiset ovat kertoneet huonoimmiksi seksikokemuksikseen löysäpeniksisen, jonka penistä ei millään saanut sisään. Jos miehen penis on iso ja löysä niin nainenkaan ei kostu. Miten seksikään voisi olla tyydyttävää. Naiselle jää tunne, ettei mies oikein himoinnut häntä.

Jotkut naiset eivät kostu, vaikka mieli tekisi kuinka. Joillakin miehillä ei ole kunnon erektiota, vaikka he olisivat kuinka kiihottuneita. Varsinkin kaksi toisilleen tuntematonta seksi harrastajaa eivät millään voi tietää toistensa mieltymyksiä. Seksiyritys on yleensä niin surkea, että seuraavassa vastaavassa yrityksessä suorituspaineet huonontavat kokemusta lisää. (Minulle ainakin kävi näin.)
Lopulta seksiltä odottaa vain jonkinlaista itsetyydytyksentapaista tasoa. Vasta pidemmässä suhteessa seksi muuttuu suorituksesta aidosti nautittavaksi.
 
Tero38
Nyt vanhempana häpeää aiheuttaa enemmän se, että on täysin kokematon ja ihan teini-ikäisen tasolla taidoissa. Enkä tarkoita seksiä, vaan ihan perusseurustelutaitoja ja sitä miten toimia, kun tulee jotain kiinnostusta puolin ja toisin.
Kuulostaa kovin tutulta. Peniksen koolla on merkitystä, koska harvoin pienipeniksinen on itsevarma. Naiset valitsevat aina itsevarman miehen. Syy voisi olla, että itsevarmuus on jotenkin miesmäinen ominaisuus. Kaikki miehiä ja naisia erottavat ominaisuudet yleensä viehättävät vastakkaista sukupuolta. Naisen pitää olla vähän kaunis ja miehen vähän ruma:) Lapsenkasvoinen mies ei naisia miellytä.

Olin myös aikoinaan hyvin epävarma ja naisilta ei säälipillua herunut.. ikinä. Meni noin kymmenisen vuotta kun tajusin, ettei kukaan nainen ollut edes kädellä hipaissut minua. Aika vain oli kulunut ja mitään ei ollut tapahtunut. Jos nuorena olisin tiennyt minkälainen tulevaisuus naisten suhteen tulee olemaan niin jojoksi olisin mennyt ihan jämptisti. Onneksi tulevaisuutta ei voi nähdä etukäteen.

Katselin tietenkin naisten ilmoituksia netissä ja ongelmana oli, etten koskaan täyttänyt esitettyjä vaatimuksia. Aloitin yleensä vastauksen etten täytä vaatimuksia mutta.. Vastaus klikattiin roskakoriin varmaan jo siinä vaiheessa. Nyt olen tajunnut, että naisten 'ensimmäinen aalto' menee muiltakin epävarmoilta miehiltä ohi. Ensimmäisessä aallossa parittelevat (jopa pariutuvat) alfaurokset useiden naisten kanssa. Seuraavassa aallossa ilmestyvät yh:t ja etsivät elättäjää itselleen ja lapsilleen. Ilmoitus alkaa yleensä: en etsi elättäjää jne.

Miesten ja naisten osat alkavat vaihtua yli kolmekymppisenä. Yli kolmekymppinen nainen ei ole enää niin kysytty vaimoksi ja lastentekijäksi. Lapsia ehkä jo on ja menneisyys voi muutenkin olla rasitteena. Nyt alkaa jo ujompikin mies tulla huomioiduksi. Alfaurokset (isopeniksiset) eivät saa erektiota kuten ennen ja koko aihe alkaa olla loppuun kulunut. Helposti naisia saanut ei kovin korkealle opi naisia arvostamaan. Vastaavasti ikinä naista saanut voi katkeroitua osattomuudestaan. Seksuaalisille vähemmistöille kyllä vaaditaan oikeuksia muttei umpiheteromiehille.

Ai niin, olen pienipeniksinen.
 
Viimeksi muokattu:
jorma
Kuulostaa kovin tutulta...

Katselin tietenkin naisten ilmoituksia netissä ja ongelmana oli, etten koskaan täyttänyt esitettyjä vaatimuksia. Aloitin yleensä vastauksen etten täytä vaatimuksia mutta.. Vastaus klikattiin roskakoriin varmaan jo siinä vaiheessa. Nyt olen tajunnut, että naisten 'ensimmäinen aalto' menee muiltakin epävarmoilta miehiltä ohi. Ensimmäisessä aallossa parittelevat (jopa pariutuvat) alfaurokset useiden naisten kanssa. Seuraavassa aallossa ilmestyvät yh:t ja etsivät elättäjää itselleen ja lapsilleen. Ilmoitus alkaa yleensä: en etsi elättäjää jne. ...QUOTE]


Miksi ihmeessä vaivaudut edes mitään viestiä laittaan jollekin joka esittää vaatimuksia? Vastaa toiveiden esittäjille, niin saattaa löytyä fiksumpia henkilöitä takana.

Mahtaa olla ns. alfaurosten vaimoilla kivaa, kun yleensä matkahommissa oleva (myyntimies) ukko hilluu pettämässä muijaansa jokaisessa mahdollisessa välissä. Tuon lajin tunnusmekit ovat varsin selvät, mutta jaksaa ihmetellä mikä niissä vetää naisia puoleensa?! Tietysti hyvät puhelahjat jne, mutta silti...

Niin ja olen siis keskiverto kikkelillä varustettu kuitenkin täysin sinut itseni kanssa.
 
Viimeksi muokattu:
JM
Ai, mikä näissä alfauroksissa naista viehättää? No valta, voima, ylpeys, uhmakkuus... Lista olis melkeen loputon. Kiltti mies kuitenkin usein se paras kumppani.
Alfauros on vaan niin kovin kiinnostava. Sama, kun että miehet katselee kuumimpia naisia, mutta lopulta ihan tavallinen nainen on usein paras äiti ja puoliso.
 
Bleh
Nyt tulee sellasta tekstiä, että heikkohermoisempien kannattaa sulkea silmänsä... eikä jatkaa pidemmälle tästä.

Heli,

Minun otokseni miesten penisten tutkimuksessa on laajahko; määrästä en tiedä, mutta laadusta; eli skaala on laaja. Pienin vehje oli seisokissa yhtään valehtematta minun peukaloni kokoinen (joka on pienehkö). Isoin on ollut velttona noin 15 senttii, seisokissa ehkä noin 25 (ei ehkä ihan niin paljon).

Se ""mister peukaloinen"" on erittäin miellyttävä mies; aina, kun tapaan hänet järjestysmiestehtävissään (iso ja komea mies), hän halaa minua ja ystävällisesti juttelemme niitä näitä. Pidän häntä ""pikkuveljenäni"" tai ehkä homon tapaisena - en koskaan voisi kuvitella, että hän olisi mieheni missään mielessä. Ja tämä vain pienen kullin takia.

Se ""mister isokyrpäinen"" on erittäin hankala mies. Ei miellyttävä eikä sosiaalinen eikä mitään muutakaan. Hän kaataa minut sänkyyn pelkällä katseellaan silloin tällöin vieläkin. En voi kuvitella häntä miehekseni arkielämään, mutta näihin muihin puuhiin hän soveltuu erinomaisen hyvin.

Kalun koolla on väliä enkä minä ainakaan koskaan halua pienikaluista miestä, mutta suuri kalukaan ei ole itseisarvo. Paitsi, kun minua haluttaa ja tiedän sen pystyvän tyydyttämään minut. Pienikaluinen ei pääse edes tälle asteelle kanssani.
Heh, hyvä että edes suurikaluisimmilla pornostaroilla on 25cm.

Mistä oikein mittaat kyrvän pituudet saanen kysyä? Palleista? :)
 
Viimeksi muokattu:
233
olen törmännyt samallaiseen nappivehkeeseen, pallien päällä vain tyhjä rengas ja vielä isolla miehellä. meinas nauru päästä kun sen alasti vehje levossa näin, oli niin koomisen näkönen kun oli väärää kokoa miehen ulkonäköön ja itsetuntoon nähden. no, ei se siitä paljon kasvanut ja sillä on joku ihme tiukka kiinnike vielä joka vetää puolestavarresta pallien sisään ja sille on tehty ympärileikkauskin kun esinahka kuulemma oli niin tiukka ettei seksistä tullut mitään. mies on vielä todella seksuaalinen ja täys naistenmies. ei voi kun nostaa hattua että on pokkaa moista vehettä esitellä. se mies ei sääliä kaipaa, pettää siippaansa minkä ehitii.

Huomioikaa, että ylipainoisilla/isomahasilla maha painaa siitintä ikäänkuin se kasvaisi sisäänpäin eli ylipaino pienentää munaa.. ulkoisesti
 
Viimeksi muokattu:
suntsaiita
Aika outoa, että sä saunot siskosi ja tämän miehen kanssa alasti! Siskosi taitaa olla aika vapaamielinen tapaus ja häpeää miehensä kalua usein, eli harrastaa alastonta joukkosaunomista enemmänkin! Ehkä siskollasi on pieni reikä ja pieni kalu ei siis haittaa. Ootte varsin vapaamielistä porukkaa, kun harrastatte tollasta sekasaunomista, meillä taas on aina miehet saunonu keskenään ja naiset keskenään, ei sekasin!
 
suntsaiita
No 15 min panon aikana ei voi kukaan saada 30 kertaa, olette ilmeisesti panneet ainakin 2 tuntia.

Ehkä sun kalus on käyrä juuri oikeaan suuntaan eli käyristyy symmetrisesti suoraan ylös napaa kohti.
 
naapurin tyttö
Heh, hyvä että edes suurikaluisimmilla pornostaroilla on 25cm.

Mistä oikein mittaat kyrvän pituudet saanen kysyä? Palleista? :)

No onhan ne pornostaratkin vain pelkkiä ihmisiä. Jos pornostaralla voi olla noin iso, niin miksi ei vois olla myös jollain perälän matti meikäläisellä? Tuskin kaikki jättikaluiset ovat pornoalalla töissä!
 
Viimeksi muokattu:
THTI
Suuria kaluja on, sekä pieniä. Vielä en ole nähnyt liian isoa, mutta liian pieniä on netissäkin pilvin pimein.
Pistäkää vaikka googlella hakuun esim small tiny cock, niin esiin tulee niin pieniä pippeleitä, että moni varmaan alkaa uskomaan, että kyllä koolla jotain väliä on:)
 
niino
Suuria kaluja on, sekä pieniä. Vielä en ole nähnyt liian isoa, mutta liian pieniä on netissäkin pilvin pimein.
Pistäkää vaikka googlella hakuun esim small tiny cock, niin esiin tulee niin pieniä pippeleitä, että moni varmaan alkaa uskomaan, että kyllä koolla jotain väliä on:)

En oikein ymmärrä mikä pointti tässä on.

Mikä se liian pieni sitten on ja mihin? Onhan netissä lyhytkasvuisiakin ihmisiä, miksei sitten pieniä kaluja.

Haluat siis sanoa, että sulla on iso?

Teinit, teinit.
 
Viimeksi muokattu:
JJooko
Mun penis on löysänä melko pieni, mutta kasvaa keskivertoa suuremmaksi.
Jos urheilen tai uin kylmässä vedessä, niin se näyttää ihan naurettavalta... mutta eipä sillä väliä, tuo pelikunto kuitenkin ratkaisee.

Ajattelin vaan selventää asiaa, kun täällä ei ihan kaikki ole ajan tasalla.
Miesten löysästä vehkeestä ei siis voi tehdä varmaa päätelmää siitä, kuin iso se on toimintakunnossa.
 
mk
Mun kohdalla kysymys on kyllä siitä, että olen rakastunut äijään, jolla ei ole pieni, mutta mun mielestä mulle ehkä hieman liian pieni. Sen huomaa takaapäin-asentoa harjoittaessa, kun siitä ei meinaa tulla mitään. Ja pointti on just se et haluanko ottaa itelleni muuten mulle täydellisen miehen, ja vaan haaveilla isommista jatkossa. Mulle nyt pelkkä koko ei todellakaan ole se a ja o. En vois kuvitellakaan ottavani esim laiskaa, tyhmää rumaa miestä vaan siks, että sillä on tosi iso.
 
Holden McGroin
Mun kohdalla kysymys on kyllä siitä, että olen rakastunut äijään, jolla ei ole pieni, mutta mun mielestä mulle ehkä hieman liian pieni. Sen huomaa takaapäin-asentoa harjoittaessa, kun siitä ei meinaa tulla mitään. Ja pointti on just se et haluanko ottaa itelleni muuten mulle täydellisen miehen, ja vaan haaveilla isommista jatkossa. Mulle nyt pelkkä koko ei todellakaan ole se a ja o. En vois kuvitellakaan ottavani esim laiskaa, tyhmää rumaa miestä vaan siks, että sillä on tosi iso.
Ota mahtikullilla varustettu mies herra Täydellisen rinnalle. Case closed.
 
Viimeksi muokattu:
Iso-O
mk:lle sanoisin, että säästä se mies jollekin toiselle, jonka mielestä myös se sen kulli on hyvä.

Ja sitten joku ihmetteli 30 orgasmia. Kylläpä niitä silloin nuoruuden kiihkossa tuntui tulevan parin minuutin välein. Orkun jälkeen pieni tauko, kun ei kuulemma kärsi silloin yhtään liikkua, ja sitten taas uutta naminamia lantioon, ja kohta jo tullaan uudestaan. On se nyt vanhemmuuten hiukan vähentynyt tuo orgasmiherkkyys, mutta helposti tulee edelleenkin. Enkä oikein jaksa uskoa teeskentelyynkään, kun nesteet monesti oikein tulvahtaa.

Mun kalu on kyllä aika paljon napaan päin taipunut, mutta en usko senkään olevan syynä, kun asentokin voi olla melkein mikä vaan, eikä se muuta tilannetta. Ollaan ilmeisesti justiinsa sopivaa kokoa toisillemme.
 
mummujussi
Tässä faktaa:

""On hyvä tietää, että siittimen koko ei korreloi seksuaaliseen tyytyväisyyteen. Ranskassa tehdyssä tutkimuksessa (yht. 904 miestä) velton siittimen keskimääräiseksi pituudeksi saatiin 10.2 cm (mittaus häpyluun alareunasta siittimen kärkeen). Täydessä erektiossa olevan siittimen mitta oli keskimäärin 14.5 cm (vaihtelu 9 - 19 cm). 76 %:lla miehistä siitin oli mitaltaan 12 - 16 cm ja ainoastaan 12 %:lla siitin oli pitempi kuin 16 cm. Erektiossa olevan siittimen ympärysmitta tyvessä oli keskimäärin 11.2 cm (vaihtelu 9 - 15 cm) ja kärjessä 11.0 cm (vaihtelu 8 - 14 cm). Tutkimusten mukaan siitin on pieni silloin, jos sen pituusmitta veltossa asennossa on alle 7 cm. Siitintä voidaan suurentaa joko kirurgisesti tai venytyslaitteella (AndroPenis-laite). Mikropeniksen syyt vaihtelevat. Syiksi on esitetty testosteronin puute sikiön kehityksen aikana kohdussa, geneettinen virhe (genetic make-up) tai androgeenien vaikuttamattomuus (androgen insensitivity).""
minä en oikein tiedä penis on suunnilleen 17cmkun seisoo on mielestäni liian pieni vaimoni sanoo se riittäää en tarvi muuta,kuitekin luulen että hän ajattellee kun rakastelemme ois jonku toisen iso penis joka on sisälläni,eikä tuo pieni muna?
 
Viimeksi muokattu:
Troikka61
Kyllä ymmärrän naisia, jotka haikailevat ison peniksen perään ja pilluun täytettä. Niin kuin peniksissäkin, niin on pilluissakin melkoisia kokoeroja. Jos omaa kovin ison pillun, on varmaan mieltynyt tavallista kookkaampiin peniksiin. Isopilluinen nainen ei saa riittävästi nautintoa normaalikokoisesta, puhumattakaan pienestä peniksestä.
Penikseni on erektiossa tavallisen kokoinen (n. 16 sm), ja jotkut pillut ovat olleet oikein mukavan tiukkoja tai sopivia, mutta toiset taas niin väljiä, että kerrankin piti tarkistaa, että onkos se sisällä, vai kuis. Että olen kokooni ollut ihan tyytyväinen, vaikka useinkaan naisesta alastomana ei etukäteen voikaan arvioida pillun kokoa, vaan se on sovitettava vaan;)
Nykyinen partnerini alkuun vähän huomautti, että isompikin minulla voisi olla ja hänen oma pillunsa taas on sitä tilavampaa sorttia. Mutta kun aikaa kului ja tutustuimme paremmin, niin seksi on alkanut tuntua koko ajan paremmalta vaan, orgasmeja satelee puolin ja toisin (itselleni harvakseltaan kyllä), mutta kun rakastelusessio kestää 1-2 tuntia niin siinä ehtii tapahtua kyllä kaikenlaista;=).
Ja sitten vielä haluaisin huomauttaa, että naiseni pitää normaalikokoista penistäni juuri sopivankokoisena suuseksiin ja kovin nautinnollisena (joskin heti alkuun vähän liian isona) anaaliseksiin, jonka vilpittömiä ystäviä molemmat olemme, myös.
Mitä enemmän pornoa katselen, sitä enemmän koen pienipeniksisyyttä, ja ylipäätään seksin suorituksena vaan. Yäk!
 
Seksi-Seppo
Penikseni ei ole mikään jättiläinen. Itse koen sen pieneksi, muut eivät. Taitaa olla vähän päälle "kansallisen keskiarvon". Kukaan nainen ei ole tyytymätön ollut ainakaan vielä. Keskikoisen penikseni pystyn pitämään pystyssä toista tuntia, kokoajan nussien. Se kai vähän korvaa "ei niin jättimäistä" kokoani. Naisestahan se tosin on riippunut, eräs nainen kun sai orgasmin ennenkuin oli edes vaatteita riisuttu (pienellä hieromisella).

Keskustelun aiheesta koen jotenkin typeränä. Yksi tuttuni on syntynyt ilman toista silmää, mutta tuskin hänellekään kukaan nainen nauraa (vaikka eihän naisista koskaan tiedä).

Naiset, onko se teidän mielestä miehen VIKA jos on syntynyt sellaisen peniksen kanssa, joka ei juuri teidän arvoanne miellytä? Pitäisikö miehen harkita itsemurhaa koska on kohdussa ollessaan jotenkin idiottilla tavalla mokannut?

Vai pitäisikö harkita ainoaa vaihtoehtoa eli helvetin kallista/vaarallista pidennysleikkausta (nuo jumpat ja venytykset kun ovat täysin paskaa, sen tietää jokainen vähänkin viisaampi)?



Olisi myös ihan kiva tietää että MIKÄ on sitten pieni? Olette maininneet joidenkin penisten olleen puolet peukalosta? Kuulostaa hieman epätodelliselta.
Mitatkaa vaikka niitä peniksiä, ja tulkaa ilmoittamaan mittoja.

Joillekkin kun pieni penis voi olla 20senttinenkin.


Naiset, keskittykää asioihin joihin voi vaikuttaa. Jos miehen kanssa haluatte olla (pienestä peniksestä huolimatta) niin opettakaa hänet vaikka suuseksin mestariksi, tai TREENATKAA NIITÄ VAGINOITANNE.



Taidankin lähteä tästä nauramaan kehitysvammaisille. Omapahan on vikansa.
 
Holden McGroin
Penikseni ei ole mikään jättiläinen. Itse koen sen pieneksi, muut eivät. Taitaa olla vähän päälle "kansallisen keskiarvon". Kukaan nainen ei ole tyytymätön ollut ainakaan vielä. Keskikoisen penikseni pystyn pitämään pystyssä toista tuntia, kokoajan nussien. Se kai vähän korvaa "ei niin jättimäistä" kokoani. Naisestahan se tosin on riippunut, eräs nainen kun sai orgasmin ennenkuin oli edes vaatteita riisuttu (pienellä hieromisella).

Keskustelun aiheesta koen jotenkin typeränä. Yksi tuttuni on syntynyt ilman toista silmää, mutta tuskin hänellekään kukaan nainen nauraa (vaikka eihän naisista koskaan tiedä).

Naiset, onko se teidän mielestä miehen VIKA jos on syntynyt sellaisen peniksen kanssa, joka ei juuri teidän arvoanne miellytä? Pitäisikö miehen harkita itsemurhaa koska on kohdussa ollessaan jotenkin idiottilla tavalla mokannut?

Vai pitäisikö harkita ainoaa vaihtoehtoa eli helvetin kallista/vaarallista pidennysleikkausta (nuo jumpat ja venytykset kun ovat täysin paskaa, sen tietää jokainen vähänkin viisaampi)?



Olisi myös ihan kiva tietää että MIKÄ on sitten pieni? Olette maininneet joidenkin penisten olleen puolet peukalosta? Kuulostaa hieman epätodelliselta.
Mitatkaa vaikka niitä peniksiä, ja tulkaa ilmoittamaan mittoja.

Joillekkin kun pieni penis voi olla 20senttinenkin.


Naiset, keskittykää asioihin joihin voi vaikuttaa. Jos miehen kanssa haluatte olla (pienestä peniksestä huolimatta) niin opettakaa hänet vaikka suuseksin mestariksi, tai TREENATKAA NIITÄ VAGINOITANNE.



Taidankin lähteä tästä nauramaan kehitysvammaisille. Omapahan on vikansa.
Hieno viesti, arvostan.


 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä