G:Mikä on fetissinne

  • Viestiketjun aloittaja Utelias Liinu
  • Ensimmäinen viesti
sohvis
Mistä tuo joku luoja saanut piirustukset luodessaan naisen?Jo naisen läheisyys saa aistimaan jotain eroottista.Vaikka olemme koostumukselta lähes samaa lihaa ja läskiä,silti naisen läsnäolo saa hormonit hyrräämään.Taitaa naisilla olla sama vika.Miehisen miehen läsnäolo saa naisen kuumaksi.Joku on osannut suunnitella nämä asiat just silleen.
 
naapurin tyttö
Kalju, lihaksikkaat käsivarret ja tatuoinnit yhdistettynä samaan mieheen. Myös muut vähän "kovikselta" näyttävät mutta kuitenkin komeat/söpöt miehet kiihottaa. Vaatteilla on suuri merkitys tässä asiassa.

Miehellä jokin fyysinen ominaisuus, jota muilla ei ole, esim. iso arpi joka näyttää että mies on ollut jossain vaaratilanteessa... (isot mätäpatit ja luomet eivät kiihota)

Miehen leveä selkä ja hartiat.

Kaikenlaiset tärisevät lelut ja esineet.
 
kiimainen mies
Nainen mustissa ohuissa sukkahousuissa, korkkareissa ja rintaliiveissä toimiston pyödällä valmiina seivästettäväksi. Jos nainen on lisäksi parisuhteessa ja äiti, kiimakerroin kymmenkertaistuu.
 
Annika:
Miehen peppu. Mikään ei saa minua niin märäksi kuin se, että saan panna miestä perseeseen kovasti strap-on dildolla. Tykkään myös katsella kuinka liukastettu sormeni tai dildo tai anaalikuulat uppoavat miehen peppuun.
 
Edded
Suuri fetissini/fantasiani: katselen, miten kaunis, älykäs ja määrätietoinen nainen pukeutuu hitaan nautinnollisesti tiukkaan catsuitiin, laittaa jalkaansa pitkät tiukat nahkasaappaat ja vetää käsiinsä pitkät mustat kumihanskat ja viimein kruunaa varustuksensa vetämällä päähänsä vetoketjulla suljettavan kauniin kumihupun, jonka pitkä hiuslisäke laskeutuu hänen catsuittinsa kiiltäville olkapäille. Tämän jälkeen nainen astelee tilanteesta nautiskellen luokseni ja hänen kauniit, suuret silmänsä luovat syvän katseen ja paljastavat asun sisään pukeutuneen kaunottaren...
 
Utelias_N
Alkuperäinen kirjoittaja kiimainen mies:
Nainen mustissa ohuissa sukkahousuissa, korkkareissa ja rintaliiveissä toimiston pyödällä valmiina seivästettäväksi. Jos nainen on lisäksi parisuhteessa ja äiti, kiimakerroin kymmenkertaistuu.
Minkäikäinen mies kätkeytyy nimimerkin taa.
 
Maunu
- Korsetti
- Siistiksi ajelty häpykarvoitus (niukka)
- saumasukat/stayup sukat sukkanauhat
- Läpinäkyvät vaatteet
- korkokengät tai saappaat
- Stringit tai niiden poissa olo
- Lateksi
- pitkät hansikkaat
- lyhyt hame tai hame yleensä vain harvoin housut
- julkinen paikka ja halu pitää intohimoa yllä vaikkapa kiusoitellen pari kolme tuntia ensi alkuun pieniä hipaisuja sitten pikku hiljaa molemmin puolin enenmpi ja enempi.
- juhlapuvun alle puettuna jotain yllämainituista niin että (melkein) näkyy, jos osaa katsoa. Huolella meikattu ja laitetut hiukset.
- Reipas vetäisy yleisen sovinnaisena pidetyn rajalle
- Villapaita ja reisipituiset paksut sukat ilman housuja


Eli mikä vain, joka on seksi mielessä tehty tai puettu.
Asenne ja leikkiin heittäytyminen on kaikkein tärkeintä.
Voisin väittää, että kuka tahansa nainen on ainakin jonkun fantasia, jos vain vähän heittäytyy peliin mukaan ja antaa mennä, eikä mieti mitä kaikkea tässä nyt voisi hävetä ja harkita.


 
Edded
Alkuperäinen kirjoittaja Maunu:
Eli mikä vain, joka on seksi mielessä tehty tai puettu.
Asenne ja leikkiin heittäytyminen on kaikkein tärkeintä.
Voisin väittää, että kuka tahansa nainen on ainakin jonkun fantasia, jos vain vähän heittäytyy peliin mukaan ja antaa mennä, eikä mieti mitä kaikkea tässä nyt voisi hävetä ja harkita.
Hyvin sanottu. Juuri näinhän se on...
Itse tuossa ylempänä kirjoittelin vain yhden esimerkin fetissistäni. Yleensäkin seksuaalisuudessa on mielestäni tärkeintä itsensä likoon laittaminen, heittäytyminen hetkeen ja uskaltaminen. Mistäköhän johtuu, että esim. eroottiseen fantasialeikkiin heittäytyminen tuntuu olevan naisilla miehiä vaikeampaa? Onko esim. tosielämän odotukset ja roolit (äiti, tytär, "kunnollisuus"ym) päällä miehiä sitkeämmin?
 
lady xl
ehkä ei ihan fetissin asteella, mutta tykkään ja lämpenen nopeasti...

Itselläni: -rinnat on herkät, eli hyvin tuetut, kuitenkin ohuet liivit, joissa ne ovat sekä esillä että sopivan vihjailevasti piilossa
- korsettimallin body tai vartaloliivi, samasta syystä
- valuva yöpaita tai alushame, stay-upit tai sukkanauhat, siis kaikkea ei tarvitse näyttää, mutta etsivälle halukkaalle on löydettävää... lakatuista varpaankynsistä lähtien

Ja miehellä
- kauniit, vahvat sormet ja kädet, käsivarret (kuola valuu...)
- hymy, katse, aivot (yhteiset ajatukset ja huumori)
- pituus (mielellään n 190, kun itse olen 177) ja kiva peppu...
- mies, jolla ei ole kiirettä ja joka pitää sormien ja kynsien juoksutuksesta ihollaan... minusta miehen hyväily sillä tavalla on aivan ihanaa....
 
korkkis
Fetissi tai en.Silti korkkarit sytyttää naisen ja omissa jaloissa.Omat korkkarit jaloissani joka päivä.Joku niissä kengissä lumoaa.Naiset kuten miehet ovat lumoissaan korkokenkien perään.Kokeilkaa,sitten tiedätte omakohtaisesti,mistä on kysymys.
 
Tylsä juttu
Näkee kyllä että tälläkin palstalla on katsottu pornoa; ei kovinkaan monella ole mitään muita "fetissejä" kuin että se seksikumppani vastaisi näitä yleisiä ja "valmiita" odotuksia, mitä aikuisten leikkeihin tulee...
 
40v ukkomies
Fetissejä löytyy ja vaimo onneksi on valmis niitä toteuttamaan.
Ohuet sukkahousut, latex asut, öljy, öljytyt sukkikset, kiiltävät ja tiukat asut.

Eipä tarvii vieraita ajatella tai himoita, kun saa kaikki herkut kotona :)
 
Mari_Anne_
Alkuperäinen kirjoittaja missä jörrikät?:
Tuskin on mikään fetistinen minunkaan juttuni. ( Mikä sitten on fetissi )?
- keski-ikäinen suomalainen mies:
- vähän harmaata hiuksissa
- pieni vatsankumpu ( ei läskivatsa )
- hyvä normaalikäytöksinen mies ( ei makeileva )
- seikkailuun innostuva ( myös seksin saralla )
- serustelutaitoinen
- puhelias sopivasti ( ei lörpäsuu )
- osaa innostua asioista vaikka lapsenmielisestikin
- tarpeentullen vakavoitua
- tasa-arvoinen naisensa kanssa
- ym. ym.
Lyhyesti : Suomalainen tavallinen ihana jörrikkä saa kiihottumaan....nam!
Ihanaa! Joku ajattelee kuin minä. :D
 
ninni njk
Mulla voimakas fetissi seksikkäisiin korkakorkoisiin piikkikorko kenkiin,29v naisena olen jo kerennnyt haalia niitä aika moisen kokelman,erinlaisia,eri korko korkeuksilla,on platform kenkiä piikkikoroilla ja palikka koroilla(13-20cm korkoja),avokkaita,nilkkureita,saapikkaita,sandaletteja 10cm-17cm stiletti koroilla,sexyimmissä puolet korkoa on terästä,toinen heikkouteni ovat kauniit puukengät
 

Yhteistyössä