Nachopelti ruoka, pehmeneekö ne tortillalastut vai jääkö koviksi?
Ok.Kun ne tökkii pinnalle silleen että pysyvt osin pystyssä nin alapuoli on pehmeä ja yläpuoli (joskus turhankin) rapea.
Mä tykkään laittaa lastut erikseen kuivalle pellille hetkeksi lämpeämään niin tulos on tasalaatuinen.
Hossa on Lohjalla eli eteläistä Suomea.Hossa on Suomussalmella...
Höpönhöpön.Hossa on Lohjalla eli eteläistä Suomea.
Meinaakko lillua Öllörissä?Arvaas, kuka suuntaa autonnokan (kerrankin mä saan ajaa!) kohti Kuusamon Hossaa heti ensi viikolla?
Onneksi reissu on maksettu (bensoja lukuunottamatta) jo.
Taas alkaa väittely Hossasta?Hossa on Lohjalla eli eteläistä Suomea.
Elämä on tylsää ilman haasteitaIltaa!
Sriracha wingsit on uunissa ja burgeri pihvit tehty pakkaseen huomiselle!Pienet herkut kiireisen viikon päätökseen, on kyllä ollut aikamoinen viikko niin töissä kuin muutenkin, onneks tykkään haasteista
Pitäiskö vaihtaa väittelyyn kauppakadusta?Taas alkaa väittely Hossasta?
Sä voi olla ihan hiljaaPitäiskö vaihtaa väittelyyn kauppakadusta?
Turhanpäivänen väittely on tarpeetonta ja kuluttavaaPitäiskö vaihtaa väittelyyn kauppakadusta?
No huhhuh. Mitä järkeä niitä on pakastaa jos ne valmistetaan nyt vkl???Iltaa!
Sriracha wingsit on uunissa ja burgeri pihvit tehty pakkaseen huomiselle!Pienet herkut kiireisen viikon päätökseen, on kyllä ollut aikamoinen viikko niin töissä kuin muutenkin, onneks tykkään haasteista
Jep!Elämä on tylsää ilman haasteita
Se järki että nuo kuuluu paistaa jäisenä.No huhhuh. Mitä järkeä niitä on pakastaa jos ne valmistetaan nyt vkl???
Ei todellakaan kuulu!!!!!Se järki että nuo kuuluu paistaa jäisenä.
Sä voit tehdä pihveistäs millasia tykkäät mutta nämä aivan ohuet "bigmac-pihvit" kuuluu paistaa jäisenä.Ei todellakaan kuulu!!!!!
Voi jestas taas mitä paskaa.Sä voit tehdä pihveistäs millasia tykkäät mutta nämä aivan ohuet "bigmac-pihvit" kuuluu paistaa jäisenä.
Meinaakko lillua Öllörissä?