Saataisiinko uusi julkinen yhteiskeskustelu

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
r0s
Huomenta, murut! *pus*


Ja nyt seuraa piiitkä valitusketju hormonikorvaushoidosta.

Hienosti meni niin kauan ku syötiin estrogeenia sisältäviä pilsuja. Kuumat aallot katosivat. Sai nukuttua paremmin. Kolotti vähemmän eikä ollut niin jäykkä enää.

Mut sit alkoivat ne harmaat pilsut missä on estrogeenin lisäksi keltarauhashormonia.

Ekat kolme päivää särki päätä. Sit alkoi v.ituttaa. Oli koko ajan pöhnä olo ja turvotti. -Siis suunnilleen niinko ennen menkkoja normaalisti. Ja nyt ne menkat sit alkoivat, jos pientä tuhruvuotoa moiseksi voi kutsua, mutta... viime yönä nukuin jo kaksitoista tuntia putkeen ja voisin sujuvasti yhä jatkaa. Väsyttää! On väsyttänyt niiiiiiin jo muutaman päivän.

Ja unet. :O :p Voi luoja!

Viime yönä jopa palstan @m1es tunki uniin ekan poikaystäväni tilalle ja on täten blondi, hoikka ja melkis kaksimetrinen ja (toisin kuin se poikystävä) taitaa kielipelin varsin tyydyttävästi. ;D <3

Joo, siis on ukkoa ja naisia ja -herra varjele!- toivottavasti ensi yönä ei sentäs eläimiä. Tai ehkä joku kentaurityyppinen vois mennä :p


Njooooo- Nainen on hormoniensa vietävissä. Tosin en tiedä, minne.

Ehkä uudelleen lääkärille. Tää on epämiellyttävää!
 
Huomenta, murut! *pus*


Ja nyt seuraa piiitkä valitusketju hormonikorvaushoidosta.

Hienosti meni niin kauan ku syötiin estrogeenia sisältäviä pilsuja. Kuumat aallot katosivat. Sai nukuttua paremmin. Kolotti vähemmän eikä ollut niin jäykkä enää.

Mut sit alkoivat ne harmaat pilsut missä on estrogeenin lisäksi keltarauhashormonia.

Ekat kolme päivää särki päätä. Sit alkoi v.ituttaa. Oli koko ajan pöhnä olo ja turvotti. -Siis suunnilleen niinko ennen menkkoja normaalisti. Ja nyt ne menkat sit alkoivat, jos pientä tuhruvuotoa moiseksi voi kutsua, mutta... viime yönä nukuin jo kaksitoista tuntia putkeen ja voisin sujuvasti yhä jatkaa. Väsyttää! On väsyttänyt niiiiiiin jo muutaman päivän.

Ja unet. :O Voi luoja!

Viime yönä jopa palstan @m1es tunki uniin ekan poikaystäväni tilalle ja on täten blondi, hoikka ja melkis kaksimetrinen ja (toisin kuin se poikystävä) taitaa kielipelin varsin tyydyttävästi. ;D <3

Joo, siis on ukkoa ja naisia ja -herra varjele!- toivottavasti ensi yönä ei sentäs eläimiä. Tai ehkä joku kentaurityyppinen vois mennä


Njooooo- Nainen on hormoniensa vietävissä. Tosin en tiedä, minne.

Ehkä uudelleen lääkärille. Tää on epämiellyttävää!
Ihanku menkoista ei olis ollut tarpeeksi kärsimistä. Pitää olla vaihdevuodet. Mä vältän niitä pilsuja niin pitkään kuin voin. Mulla on yöllä ikkuna auki ja tuuletin päällä.
 
  • Tykkää
Reactions: Echo ja Elena777
Täällä paistelee välillä aurinko, mutta pilvistä on kieltämättä...

Mitähän sitä söis tänään?
Kalaa söin eilen pitkin päivää, oli kylmäsavulohta, savulohta, suolasilliä...tänään vois tehdä jotain kasviksista.
Pitääkin ostaa sipulia ja purjoa ja paprikoita!
 
  • Tykkää
Reactions: m.e.k.
Täällä paistelee välillä aurinko, mutta pilvistä on kieltämättä...

Mitähän sitä söis tänään?
Kalaa söin eilen pitkin päivää, oli kylmäsavulohta, savulohta, suolasilliä...tänään vois tehdä jotain kasviksista.
Pitääkin ostaa sipulia ja purjoa ja paprikoita!
Ai niin söinhän mä sitä sushia eilen, sitä en tosin hirveesti syönyt...pari pientä.
En oikein tykkää kaikista susheista, varsinkaan niistä missä on raakaa kalaa...kalan pitäis vähintäänkin olla graavattua.Piste.
 
vierailija
miksi suolakalalla on nuin herraskainen nimi ko graavi
Graavilohi on pohjoismainen ruokalaji, joka valmistetaan kypsentämällä lohi kuumentamatta. Sana graavi tulee ruotsin kielen sanasta grav, joka tarkoittaa hautaa.[1]
Graavilohi valmistetaan laittamalla lohifileiden väliin karkeaa suolaa ja hiukan sokeria sekä usein myös muita mausteita, kuten valkopippuria, roseepippuria, viherpippuria, katajanmarjaa, tilliä tai konjakkia.[2] Fileet kääritään pareittain nahkapuoli ulospäin ja säilytetään kylmässä 1–4 päivää. Suola pehmittää kalan lihan proteiineja ja estää kalan pilaantumisen. Graavaus on keksitty suurten kalasaaliiden säilyttämiseksi ilman kylmätiloja, mutta nykyisin graavilohta valmistetaan ja syödään sen maun takia.
Keskiajalla kalastajat valmistivat graavilohta suolaamalla ja kevyesti fermentoimalla hautaamalla kalan rantahiekkaan hieman korkean vuoroveden rajan yläpuolelle.
Japanilaisilla on vastaavanlaisia kalankäsittelytapoja mutta erilaiset mausteet.
 
  • Tykkää
Reactions: m.e.k. ja Elena777

Yhteistyössä